Snelle bezorging en mooie kleding.

Snelle service. Een leuk persoonlijk kaartje erbij.

Kellyjeans maakt belofte waar.

Super netjes verpakt, leuk kaartje erbij en een geweldig mooie broek.

Alles prachtig op tijd bezorgd Keurig verpakt Dank daarvoor

Reactie van het bedrijf

Hi, Wat een hoge beoordeling zeg! Goed om te lezen dat je bestelling snel is geleverd en dat je tevreden bent over hoe het pakketje was verpakt! Namens ons team wens ik je veel plezier van je bestelling! Liefs, Team Kelly

Mooie collectie en de online bestelling was snel geleverd.

Reactie van het bedrijf

Hi Fatima, Wat een hoge beoordeling zeg! Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze collectie en dat je bestelling snel is geleverd. Namens ons team wens ik je veel plezier van je bestelling! Liefs, Team Kelly

Leuke collectie in diversen merken .

Reactie van het bedrijf

Hi Ria, Bedankt voor het schrijven van een beoordeling. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze collectie en dat je bestelling snel is geleverd. Namens ons team wens ik je nog veel plezier toe van je bestelling! Liefs, Team Kelly

Uitstekende en snelle service, goed bereikbaar

Door miscommunicatie ging de levering niet helemaal goed. Na een telefoontje werd het gelijk opgelost en zelfs een tegemoetkoming gestuurd! Erg attent! Buiten dit voorval heeft Kellyjeans leuke artikelen! Ik kom zeker terug.

Reactie van het bedrijf

Hi Elisabeth, Wat een lieve beoordeling zeg! Erg fijn om te lezen dat het probleem snel voor je is opgelost en dat je zo positief verrast bent door onze collectie! Namens ons team wens ik je veel plezier van je bestelling! Liefs, Team Kelly

Hele snelle levering

Reactie van het bedrijf

Hi Lex, Bedankt voor het schrijven van een beoordeling. Goed om te lezen dat je pakket snel is geleverd. Namens ons team wens ik je veel plezier van je bestelling! Liefs, Team Kelly

Prima service, kwam van verschillende winkels, allebei netjes en goed verzorgde pakketjes. Ook mooie producten.

Reactie van het bedrijf

Hi, Wat een hoge beoordeling zeg! Goed om te lezen dat je tevreden bent over hoe beide pakketten zijn bezorgd. Namens ons team wens ik je veel plezier van je bestelling! Liefs, Team Kelly

Where is my order!

Hi, I apologise for writing my review in English. However, I have not received my order yet. The tracking status has remained unchanged since 15th May last, saying that the shipment is ready to be transported to the country of destination. Its seems a very long time, considering the cost of the postage for a small package and also considering we are both EU member countries.

Reactie van het bedrijf

Hi Angela, First of all my apology that your package did not arrive yet. I looked into it and found the following message from PostNL. 'Due to extreme weather conditions we are experiencing delays in the delivery of mail and parcels to Italy. The most affected areas are Forli, Ancona, Bologna, Cesena, Ravenna, Feanza, Modena and Pesaro Urbino. ' My sincere apologies for the inconvenience. Unfortunately, we do not have control over this. I've send you an e-mail with further instructions. Yours Sincerely, Team Kelly

Snelle afhandeling

Product terug gestuurd helaas niet de goede maat, snelle retour betaling.

Reactie van het bedrijf

Hi Els, Bedankt voor het schrijven van een beoordeling! Goed om te lezen dat je retour snel werd afgehandeld en dat je daar tevreden over bent. Nogmaals bedankt en graag tot ziens. Liefs, Team Kelly

Reactie van het bedrijf

Hi Asta, Bedankt voor het schrijven van een beoordeling. Fijn om te lezen dat je bestelling zo snel is geleverd. Namens ons team wens ik je nog veel plezier hiervan! Liefs, Team Kelly

Super snelle verzending

1e keer dat ik iets besteld heb op deze site, nog even contact gehad via de chat wat super afgehandeld is , de ontvangen kleding was heel netjes verpakt en er zat een heel attent kaartje bij! Heel tevreden !

Reactie van het bedrijf

Hi Carlien, Wat een positieve beoordeling zeg! Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze service en dat je werd verrast door het persoonlijke kaartje. Daar doen we het voor! Namens ons team wens ik je nog veel plezier van je bestelling. Liefs, Team Kelly

Reactie van het bedrijf

Hi Everdien, Bedankt voor het schrijven van een beoordeling. Goed om te lezen dat je onze webshop als prima hebt ervaren. Namens ons team wens ik je veel plezier van je bestelling. Liefs, Team Kelly

Super goed

Erg goede ervaring, na een verkeerde bezorging van hun kant meteen via email een nieuw label gekregen en een dag later was de bezorging ok

Reactie van het bedrijf

Hi Fokje, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven! Goed om te lezen dat het probleem snel werd opgelost door mijn collega's. Namens ons team wens ik je nog veel plezier van je bestelling! Liefs, Team Kelly

Snelle levering !

Alles goed en met een leuke persoonlijke boodschap.

Reactie van het bedrijf

Hi Joanne, Wat een hoge beoordeling zeg! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent en werd verrast door de persoonlijke boodschap. Namens ons team wens ik je veel plezier van je bestelling! Liefs, Team Kelly

Perfecte snelle levering en mooi ingepakt

Mijn bestelling heb ik snel ontvangen en mooi ingepakt met een attent kaartje erbij

Reactie van het bedrijf

Hi Jolanda, Wat een lieve beoordeling zeg! Goed om te lezen dat je bestelling snel is geleverd en dat je werd verrast door het persoonlijke kaartje. Namens ons team wens ik je veel plezier van je bestelling! Liefs, Team Kelly

Hele prettige webshop

Ik wilde een bepaald shirt en toevallig zag ik dat ze hem hier op voorraad hadden. Ik had nog nooit van deze webwinkel gehoord. Erg prettig met bestellen en fijn dat je achteraf kan betalen. Snelle levering ook. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Reactie van het bedrijf

Hi Cin, Wat een positieve beoordeling zeg! Goed om te lezen dat je het bestelproces als prettig hebt ervaren en dat je bestelling snel is geleverd. Namens ons team wens ik je nog veel plezier van je bestelling! Liefs, Team Kelly

Goede klantenservice

Reactie van het bedrijf

Hi Renato, Wat een hoge beoordeling zeg! Goed om te lezen dat je tevreden bent met onze klantenservice. Namens ons team wens ik je nog veel plezier van je bestelling! Liefs, Team Kelly

Super levering

Netjes verpakt leuk kaartje

Reactie van het bedrijf

Hi Trudy, Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn om te lezen dat je onze verzending waardeert. Wij vinden het leuk om wat extra aandacht te geven aan het inpakken van onze bestellingen. Veel plezier ervan! Liefs, Team Kelly

In 1 woord top !!!

Een goede en snelle service . het komt als een cadeautje binnen met een leuke kaart.zooo leuk om je item zo te mogen ontvangen. Leuk team!!

Reactie van het bedrijf

Hi Angela, Wat een leuke beoordeling om te lezen! Wij vinden het leuk om een stapje extra te zetten voor onze klanten, dus fijn dat je dit ook hebt kunnen waarderen. Veel plezier van jouw bestelling en hopelijk tot ziens! Liefs, Team Kelly

zeer snel

gemakkelijke bestellingssite, en een zeer snelle levering! top!

Reactie van het bedrijf

Hi Janny, Bedankt voor jouw mooie beoordeling. Super leuk om te lezen dat de site voor jou gemakkelijk werkt en wij een snelle levering hebben kunnen bieden. Veel plezier van jouw bestelling en hopelijk tot ziens! Liefs, Team Kelly

Prettige ervaring

Vriendelijk contact, snelle levering en een persoonlijk tintje d.m.v. het bijgevoegde kaartje!

Reactie van het bedrijf

Hi Ylse, Bedankt voor jouw leuke beoordeling. Super fijn om te lezen dat je onze service als vriendelijk en persoonlijk ervaart. Dat is waar wij graag ons best voor doen! Veel plezier van jouw bestelling en hopelijk tot ziens! Liefs, Team Kelly

Snelle levering!!

En ik ben blij met m’n nieuwe broek

Reactie van het bedrijf

Hi Sandra, Wat fijn om te horen dat je blij bent met jouw nieuwe broek en dat deze snel bij jou afgeleverd kon worden. Heel veel plezier ervan en hopelijk tot ziens! Liefs, Team Kelly

Over Kellyjeans.nl

Kellyjeans.nl bestaat uit een kleinschalig team met een persoonlijke benadering. Wij vinden het belangrijk om goede kwaliteit kleding af te leveren op de manier die voor jou het makkelijkst is! Je kunt een van onze Kelly winkels bezoeken, in Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard, of eenvoudig online bestellen op Kellyjeans.nl. Wij streven ernaar elke week nieuwe collectie op de website te plaatsen en zijn voortdurend bezig met het verbeteren en vernieuwen van onze website. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de dagelijks wisselende ‘Looks’ of lees het laatste modenieuws op het ‘Blog’.