De bestelling werd uitstekend snel verzorgd. En heel erg leuk een attente persoonlijke note bij de aflevering in de verpakking. Zal hier zeker weer bestellen.

Goeie service

Erg blij met de service.

Snelle levering!

Snel besteld, snelle levering. Mooi verpakt.

Fijne webshop

Fijne webshop. Snelle en nette levering.

goede en snelle service

Hele goede service en netjes geregeld er was iets mis gegaan bij de vervoerder met de jas ik ben heel goed geholpen door de medewerkers en zijn we samen tot een fijne oplossing gekomen!! ik raad iedereen deze winkel aan.

Snelle, correcte afhandeling,

Zeer positief!

Item wel online maar niet beschikbaar

Kocht paar schoenen en kreeg inpak/verzendbevestiging maar dag erop mail dat het item helemaal niet beschikbaar was. Dan ga je denk ik 2 keer in de fout. 1 maal bij status stock bij aankoop, 2 bij status inpakken/verzenden. Foutjes kunnen gebeuren, dit kwam wel erg vreemd over. Kreeg als goedmaker een coupin voor 10% korting maar waarom is die dan maar een maand geldig?

Netjes volgens afspraak

Mooie producten voor een concurrerende prijs. Goede service en een leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling.

Vriendelijk eerlijk correct bedrijf.

Afgeprijsde Nubikk schoenen gekocht, heel mooi, ben er erg blij mee. Ook telefonisch contact gehad, werd vriendelijk en behulpzaam geholpen. Ben zeer tevreden.

Snel verzonden en leuk en goed ingepakt met een leuk geschreven kaartje erbij.

Snelle service. Duidelijke communicatie en overzichtelijke website.

Snel geleverd, goed verpakt.

Ik bestel graag bij Kelly. Niet alleen vanwege de snelle levering, maar wat hebben jullie een super snelle retour proces. Goed bezigggggg.

Reactie van het bedrijf

Hi Greg, Bedankt voor het schrijven van een beoordeling! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over zowel de snelle levering als het snelle retourproces! We laten alles graag zo spoedig mogelijk verlopen! Nogmaals bedankt en nog veel plezier van je bestelling. Liefs, Inge - Team Kelly

Uitstekende gepersonaliseerde bestelling

Uitstekend verzorgd. Onder begeleiding van een handgeschreven kaart.

Reactie van het bedrijf

Hi Marjolein, Wat een hoge beoordeling zeg! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling en werd verrast door het persoonlijke kaartje. Namens ons team wens ik je nog veel plezier van je de artikelen! Liefs, Inge - Team Kelly

Bij Kellyjeans krijg je nog echt het gevoel ‘klant is koning’ . Netjes verpakt in cadeau papier, snelle levering, en bij open maken nog een handgeschreven kaartje erbij. Echt een aanrader voor iedereen

Reactie van het bedrijf

Hi Albert, Bedankt voor het schrijven van een beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je zo positief bent over ons! Heel erg bedankt voor je complimenten en nog veel plezier van je bestelling! Liefs, Inge - Team Kelly

Reactie van het bedrijf

Hi Truida, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven! Goed om te lezen dat je tevreden bent met onze service en dat je pakket spoedig is geleverd. Namens ons team wens ik je veel plezier met je bestelling. Liefs, Inge - Team Kelly

Nog niet ontvangen

Heb ruim een week terug een bloes besteld, maar helaas nog niet ontvangen.

Reactie van het bedrijf

Hi Debby, Bedankt voor het schrijven van een beoordeling. Wat vervelend om te lezen dat je bestelling nog niet is aangekomen. Ik heb hier even naar gekeken en heb je verdere details gemaild. Liefs, Inge - Team Kelly

Vlot, correct, onderhoudend en persoonlijke aandacht.

Goede Diesel broek voor mooie prijs. Bestelling verliep vlot en werd goed op de hoogte gehouden van de status. Eenmaal gearriveerd, mooi en netjes verpakt met een persoonlijk geschreven kaart. Ontzettend lief. Tweede bestelling was helaas niet meer op voorraad, kan gebeuren. Keurig bericht en geld vlot terug gestort. Ook nog 10% korting bij volgende bestelling. Top!

Reactie van het bedrijf

Hi Christa, Bedankt voor het schrijven van een beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service, daar doen we het uiteraard voor! Ik wens je nog veel plezier van de Diesel broek en graag tot snel! Liefs, Inge - Team Kelly

Eerste kennismaking was TOP!

Goede site, mooie items, snelle bezorging en mooi verpakt.

Reactie van het bedrijf

Hi Rubi, Bedankt voor het schrijven van een beoordeling! Fijn te lezen dat de levering snel is binnengekomen. Wij wensen je veel plezier met je bestelling! Liefs, Inge - Team Kelly

Zeer snelle levering.

Zeer vriendelijke en snelle reacties en verzending. Mooi verpakt.

Reactie van het bedrijf

Hi Yvonne, Fijn te lezen dat de verzending snel is verlopen! Bedankt voor het schrijven van een beoordeling! Liefs, Inge - Team Kelly

Op tijd en voldoet aan verwachtingen

Netjes met een handgeschreven kaart erbij en netjes verpakt in een stoffen tas. Beveel deze winkel zeker aan.

Reactie van het bedrijf

Hi Lars, Fijn te lezen dat onze persoonlijke touch, het handgeschreven kaartje, je bevalt! Daar doen we het voor! En goed te lezen dat de bestelling netjes verpakt aangekomen is! Bedankt voor het schrijven van een beoordeling! Liefs, Inge - Team Kelly

Reactie van het bedrijf

Hi Hetty, Wat een positieve beoordeling! Dank daarvoor! Liefs, Inge - Team Kelly

Snelle levering, track en trace en een super lief kaartje bij de bestelling :)

Reactie van het bedrijf

Hi Anne, Fijn te lezen dat de levering snel is binnengekomen. En onze persoonlijke touch je bevalt! Bedankt voor het schrijven van een beoordeling! Liefs, Inge - Team Kelly

Met Lisanne in 1 woord geweldig

Uitstekend geholpen en erg klantvriendelijke afronding alsmede goed advies.

Reactie van het bedrijf

Hi Henk, Bedankt voor het schrijven van een beoordeling! Fijn te lezen dat onze Lisanne u goed geholpen en geadviseerd heeft! Daar doen we het voor! Wij wensen u namens het hele team veel plezier met uw kleding! Liefs, Inge - Team Kelly

Over Kellyjeans.nl

Kellyjeans.nl bestaat uit een kleinschalig team met een persoonlijke benadering. Wij vinden het belangrijk om goede kwaliteit kleding af te leveren op de manier die voor jou het makkelijkst is! Je kunt een van onze Kelly winkels bezoeken, in Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard, of eenvoudig online bestellen op Kellyjeans.nl. Wij streven ernaar elke week nieuwe collectie op de website te plaatsen en zijn voortdurend bezig met het verbeteren en vernieuwen van onze website. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de dagelijks wisselende ‘Looks’ of lees het laatste modenieuws op het ‘Blog’.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.