Heel goed geholpen met advies

Heel goed geholpen met advies over het kopen van een jas!

Reactie van het bedrijf

Hi Angelique, Wat een lieve beoordeling! Leuk om te lezen dat je zo goed werd geholpen en dat je blij bent met het artikel. Namens ons team wens ik je nog veel plezier van je bestelling! Liefs, Inge - Team Kelly

Vlotte levering!

Makkelijk bestelproces en vlotte levering vd kleding, zeer tevreden!

Reactie van het bedrijf

Hi E, Fijn te horen dat je zo tevreden bent en dat het bestelproces je goed en makkelijk bevalt. Super dat je het snel hebt ontvangen. Namens ons allemaal wensen we je veel plezier met de bestelling. Liefs, Inge - Team Kelly

Mooie korting op m'n favoriete broeken. Goede afhandeling en snel verzonden. Ik ga hier vanaf nu altijd m'n broeken bestellen.

Reactie van het bedrijf

Hi Frank, Altijd fijn als je favorite item korting krijgt. Super te lezen dat het snel is aangekomen! Tot de volgende keer! Namen ons hele team wensen we je veel plezier met jouw broeken! Liefs, Inge - Team Kelly

Fijne, klantgerichte online ervaring

Leuk zo'n kaartje!

Reactie van het bedrijf

Hi D, Wat fijn te lezen dat het persoonlijke kaartje zo positief ontvangen wordt! Bedankt voor het schrijven van de beoordeling! Namens ons hele team wensen wij je nog veel plezier van je bestelling. Liefs, Inge - Team Kelly

Snelle, correcte en persoonlijke levering

De webshop heeft een ruim assortiment. Eenmaal besteld word je goed op de hoogte gehouden van het vervolg. Het pakket werd snel en correct geleverd, inclusief persoonlijke boodschap. Zeer tevreden met deze service!

Reactie van het bedrijf

Hi Judith, Wat een lief en positieve beoordeling! Fijn dat onze service bevalt en super leuk te horen dat het persoonlijke kaartje leuk ontvangen word! Namens ons team wens ik je nog veel plezier van je bestelling. Liefs, Inge - Team Kelly

Helemaal top

Snelle en goede service! Een echte aanrader

Reactie van het bedrijf

Hi Yvonne, Bedankt voor het plaatsen van de beoordeling! Fijn dat het snel geleverd is en bedankt voor de positiviteit over onze service, daar doen we het voor! Namens ons team wens ik je nog veel plezier van je bestelling. Liefs, Inge - Team Kelly

Uitstekend bevallen

Duidelijk, artikel snel geleverd, bij contact meteen antwoord!

Reactie van het bedrijf

Hi Anke, Wat een hoge beoordeling zeg! Fijn om te lezen dat je bestelling snel is geleverd en dat je positief bent over onze service, dat doet ons goed! Namens ons team wens ik je nog veel plezier van je bestelling. Liefs, Inge - Team Kelly

Top site

Bestelling geplaatst en volgende dag meteen in huis. En je krijgt een leuk persoonlijk kaartje met tekst dat is wel leuk.

Reactie van het bedrijf

Hi Mark, Bedankt voor het schrijven van een beoordeling. Goed om te lezen dat je bestelling zo snel binnen was en dat je werd verrast door het persoonlijke kaartje. Namens ons team wens ik je veel plezier van je bestelling! Liefs, Inge - Team Kelly

super!

Vandaag besteld en morgen in huis! Het was netjes ingepakt en er zat een persoonlijk (met naam) handgeschreven kaartje bij. Het zijn de kleine dingetjes die er toe doen!

Reactie van het bedrijf

Hi Sherita, Wat een lieve beoordeling zeg! Erg leuk om te lezen dat je zo tevreden bent en dat je werd verrast door het handgeschreven kaartje. Namens ons team wens ik je nog veel plezier van je bestelling! Liefs, Inge - Team Kelly

uitstekende service

Heel bereikbaar en goede opvolging.

Reactie van het bedrijf

Hi Pascal, Bedankt voor het schrijven van een beoordeling! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, daar doen we het voor! Nog veel plezier van je bestelling. Liefs, Inge - Team Kelly

Verzending zo netjes met alles in pakket aanwezig

Reactie van het bedrijf

Hi Angela, Wat een hoge beoordeling zeg! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor het schrijven van een beoordeling en nog veel plezier van je bestelling. Liefs, Team Kelly

Duidelijke site

Duidelijk en snelle levering

Reactie van het bedrijf

Hi Truus, Bedankt voor het schrijven van een beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze site en dat je bestelling snel is geleverd! Namens ons team wens ik je nog veel plezier van je bestelling! Liefs, Inge - Team Kelly

Geweldige service

Geweldige service, snelle levering met persoonlijke touch; heel leuk!

Reactie van het bedrijf

Hi Marleen, Wat een lieve beoordeling zeg! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service en verrast werd door het persoonlijke kaartje. Namens ons team wens ik je nog veel plezier van je bestelling! Liefs, Inge - Team Kelly

Snelle afhandeling van verzending en retour

Product heel snel verzonden. Helaas moest ik de schoenen retourneren en deze afhandeling was ook heel snel.

Reactie van het bedrijf

Hi Leonie, Wat een hoge beoordeling zeg! Fijn om te lezen dat je bestelling snel binnen was en dat je tevreden bent over het retourproces. Bedankt en graag tot ziens! Liefs, Team Kelly

Keurige levering

Aanrader snel en goed geleverd.

Reactie van het bedrijf

Hi Remon, Bedankt voor het schrijven van een beoordeling. Fijn om te lezen dat je pakketje snel is geleverd en dat je tevreden bent! Namens ons team wens ik je nog veel plezier van je bestelling! Liefs, Inge - Team Kelly

Snelle levering!

Super snelle verzending!

Reactie van het bedrijf

Hi Rianne, Wat een hoge beoordeling zeg! Goed om te lezen dat je pakketje snel is geleverd. Namens ons team wens ik je nog veel plezier hiervan! Liefs Steffie - Team Kelly

Mooie webshop en snelle levering

Na wat googelen kwam ik deze webshop tegen. Na wat aarzelen om iets te bestellen, toch een bestelling geplaatst. Zeer mooie webshop en betrouwbaar. We gaan hier zeker meer bestellen.

Reactie van het bedrijf

Hi Stef, Bedankt voor het schrijven van een beoordeling. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent! Namens ons team wens ik je nog veel plezier van je bestelling! Liefs, Inge - Team Kelly

Uitstekend!!

Reactie van het bedrijf

Hi Wendy, Wat een hoge beoordeling zeg! Fijn om te lezen dat je bestelling snel is geleverd en dat je zo tevreden bent. Namens ons team wens ik je veel plezier van je bestelling! Liefs, Team Kelly

Fijne service

Direct geleverd

Reactie van het bedrijf

Hi Wilma, Bedankt voor het schrijven van een beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met onze service en dat je bestelling direct is geleverd. Namens ons team wens ik je nog veel plezier van je bestelling! Liefs, Steffie - Team Kelly

Een overzichtelijke website. Makkelijk in de bediening van de site. Alles is duidelijk en gaat snel om een bestelling te plaatsen. De communicatie per mail snel en duidelijk. En de bestelling snel en keurig ingepakt snel in huis. En een persoonlijk kaartje als dank erbij maakt het toch een stuk persoonlijker!

Reactie van het bedrijf

Hi Quiroen, Bedankt voor het schrijven van een beoordeling. Fijn om te lezen dat je ons webshop overzichtelijk vindt en dat je tevreden bent over de communicatie. Ik wens je nog veel plezier van je bestelling toe! Liefs, Inge - Team Kelly

Snelle levering, mooie collectie

Prachtige blouse van Nikkie in sale gekocht… wilde deze al zo lang maar originele prijs gun ik mijzelf niet , dus blij

Reactie van het bedrijf

Hi Stella, Wat een hoge beoordeling zeg! Goed om te lezen dat je blij bent met de blouse en dat je pakketje snel werd geleverd. Namens ons team wens ik je nog veel plezier van je bestelling! Liefs, Inge - Team Kelly

Heel erg goed

Het was heel prettig dat ik mijn online aankoop met een telefoontje kon omruilen. Bij andere webshops moet er dan op nieuw besteld en betaald worden. Super service.

Reactie van het bedrijf

Hi Fieke, Bedankt voor het schrijven van een beoordeling! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Daar doen we het uiteraard voor! Namens ons team wens ik je nog veel plezier van je bestelling. Liefs, Inge - Team Kelly

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Reactie van het bedrijf

Hi, Bedankt voor de hoge beoordeling! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze snelle service. Namens ons team wens ik je nog veel plezier van je bestelling! Liefs, Team Kelly

Goed en mooi op tijd uitstekend product

Reactie van het bedrijf

Hi Ruud, Bedankt voor het schrijven van een beoordeling! Goed om te lezen dat je bestelling snel is geleverd en dat je tevreden bent. Namens ons team wens ik je veel plezier van je bestelling! Liefs, Team Kelly

Aardig briefje bij de bestelling, keurig bezorgd :)

Reactie van het bedrijf

Hi Gerben, Wat een hoge beoordeling zeg! Leuk om te lezen dat je werd verrast door het persoonlijke kaartje en dat je bestelling snel is geleverd. Namens ons team wens ik je nog veel plezier van je bestelling! Liefs, Team Kelly

Over Kellyjeans.nl

Kellyjeans.nl bestaat uit een kleinschalig team met een persoonlijke benadering. Wij vinden het belangrijk om goede kwaliteit kleding af te leveren op de manier die voor jou het makkelijkst is! Je kunt een van onze Kelly winkels bezoeken, in Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard, of eenvoudig online bestellen op Kellyjeans.nl. Wij streven ernaar elke week nieuwe collectie op de website te plaatsen en zijn voortdurend bezig met het verbeteren en vernieuwen van onze website. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de dagelijks wisselende ‘Looks’ of lees het laatste modenieuws op het ‘Blog’.