Zeer klantvriendelijk

Duidelijke site, snelle levering. Blijft soms hangen bij de PostNL, maar daar is niets aan te doen. Erg leuk aanbod.

Prima snel geleverd

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Snelle levering!

Een bestelling gedaan en deze werd snel geleverd. Een vraag via mail werd ook snel beantwoord!

Leuk en prima ontvangen

Goed geregeld

Erg goed geregeld

Mijn trui / vest kwam binnen met een persoonlijk dank kaartje, erg leuk.

Prima communicatie

Juiste advies en goed geholpen.

Perfect!

Besteld en de volgende dag al geleverd! Perfect!

Einde dag besteld volgende dag in huis!

Echt Top

Super en snel

Snelle verzending! Super!

Mijn bestelling werd dezelfde dag nog verstuurd. Het pakketje was mooi ingepakt en er zat zelfs nog een persoonlijk kaartje bij! Zeker een aanrader! Erg tevreden!

Snelle service. Leuk hand geschreven kaartje bij de zending. Menselijke touch in de online wereld!

Snelle levering, goede kwaliteit! Vriendelijk kaartje erbij!

Wat leuk dat er een kaartje bij de bestelling zat met een persoonlijk bericht! Heel blij met mijn shirt!

eerste ervaring

de bestelde bloes was helaas toch niet meer op voorraad. Ze hebben me gebeld en excuses er voor aangeboden. Het was geen probleem om de broek die ik er bij besteld had dan ook te annuleren

Heel bij met onze aankoop en wat een leuk kaartje zat erbij

Goede service.

Zéér klantvriendelijk

Goed geregeld!

Jas besteld via internet binnen 2 werkdagen kon ik de jas ophalen bij de winkel. Fijne winkel en vriendelijk persooneel.

Super, snelle levering!

Snelle levering en keurig verpakt, heel blij met mijn aankoop!

Geweldig snelle levering en aardige bezorger. Gewoon helemaal top.

Top producten van een top bedrijf!

Ik durf bijna blind hier een bestelling te plaatsen, want het is altijd goed en hoef nooit iets terug te sturen.

Leuke merken en snel bezorgd!

Snelle levering en leuke merken!

Zeer goed en professioneel

Netjes, goed en mooi geleverd

Supersnelle levering, dik tevreden

Supersnelle levering, dik tevreden

Prima, snel en gewoon goed!

Zie hierboven

Grote Noord 17

1621 KD Hoorn

Over Kellyjeans.nl

Kellyjeans.nl bestaat uit een kleinschalig team met een persoonlijke benadering. Wij vinden het belangrijk om goede kwaliteit kleding af te leveren op de manier die voor jou het makkelijkst is! Je kunt een van onze Kelly winkels bezoeken, in Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard, of eenvoudig online bestellen op Kellyjeans.nl. Wij streven ernaar elke week nieuwe collectie op de website te plaatsen en zijn voortdurend bezig met het verbeteren en vernieuwen van onze website. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de dagelijks wisselende ‘Looks’ of lees het laatste modenieuws op het ‘Blog’.