Snel, goed en persoonlijk thuis bezorgd

Wat een service zeg!!! De kleding persoonlijk met een grote glimlach thuis bezorgd door Kelly medewerker. Klasse !!

Super snel en persoonlijk

Super snel en persoonlijk thuis bezorgd!

Zoals in de winkel in Lelystad, perfect.

Helemaal tevreden.

Snelle en nette service

Snelle en nette service, mooie kledingstukken.

uitstekend

chat gesprek gehad, vriendelijk en duidelijk, alle tijd voor de klant

Snel en klantvriendelijkheid.

Mijn bestelling werd persoonlijk afgeleverd en in een mooie verpakking met een lief kaartje erbij. 1 artikel paste niet en ik kon ik aan de deur omruilen. Super

mooie kwaliteit, snelle levering

jas snel geleverd, kwaliteit boven verwachting, heel mooi.

Mooie kleding, persoonlijke bezorging prima!

Klantvriendelijk

Mooi product, snel in huis en met een persoonlijke boodschap! Ik ga hier vaker bestellen!

Goede service. Broek was te kort. Werd netjesgeleverd en netjes opgehaald rond de afgesproken tijd.

Snel, vriendelijk en perfect

Je wordt in alle opzichten op je wenken bediend! Ook deze keer weer, nu door de ook vriendelijke Hidde die de Replay Chino broek zelfs in de sneeuw kwam brengen. Was een kado voor onze zoon David voor Valentijn. Nou na de bestelling vanuit zelfs een ander filiaal kwam Hidde deze na 2 dagen al persoonlijk brengen! En wat weer een enthousisasme weer van het hele team uit Heerhugowaard! Ik kan niet wachten om weer lekker bij jullie in de winkel te kunnen kopen! Stem daarom op FVD!!!!

Tot aan de deur persoonlijk gebracht

Geweldig!

Wat een toewijding. Met alle sneeuw kwamen ze toch bezorgen! Toppers!

Uitstekende service en leuk kaartje erbij, met zorg en aandacht, top!!

Een fantastische site, zeer klantvriendelijk!

Ik heb een prachtig Jack besteld van PME voor de helft van de prijs. Mijn man was er erg blij mee, en supersnel verzonden, bedankt daarvoor! Ga zo door!

Altijd een persoonlijke boodschap bij een super snelle levering.

Snelle levering van de bestelling met altijd een persoonlijke boodschap er bij.

Prima service met een persoonlijk kaartje erbij.

Goede prijs. Snel verzonden

Nice touch: persoonlijk kaartje bij de bestelling en een handige tas.

Mooi product super service

Had bezorging via post aangegeven omdat ik de dag erna niet thuis kon zijn. Maar levering dezelfde dag door medewerker lukte. En heffing om een winterjas dus heel fijn met dit weer.

Goede verzorging van bestelde artikel

Prima kleding en snelle verzending!

Voor de 1e keer besteld. Kleding kwam sneller binnen als verwacht. Prachtige kleding zonder foutjes. We zullen zeker vaker bestellen!

Goede service!

Ik had bewust lokaal besteld en dat beviel prima!

Besteld via website en door corona maatregelen gebracht bij mij thuis

In een woord prima. fijne overzichtelijke website en door zeer aardige medewerkers van de winkel de volgende dag bij mij aan huis bezorgd. Kleding zeer netjes verpakt en maat was ook goed.

Mooi product snelle levering

Super snelle levering. Met een persoonlijk tintje. Een handgeschreven bericht.

Snelle levering en persoonlijke touch! Aanrader.

Had een mooi jas van airforce besteld. Werd keurig op tijd geleverd. Mooi solide verpakt in extra tas. En een persoonlijk handgeschreven kaartje maakte het helemaal af.

Grote Noord 17

1621 KD Hoorn

Over Kellyjeans.nl

Kellyjeans.nl bestaat uit een kleinschalig team met een persoonlijke benadering. Wij vinden het belangrijk om goede kwaliteit kleding af te leveren op de manier die voor jou het makkelijkst is! Je kunt een van onze Kelly winkels bezoeken, in Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard, of eenvoudig online bestellen op Kellyjeans.nl. Wij streven ernaar elke week nieuwe collectie op de website te plaatsen en zijn voortdurend bezig met het verbeteren en vernieuwen van onze website. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de dagelijks wisselende ‘Looks’ of lees het laatste modenieuws op het ‘Blog’.