Alles na afspraak nagekomen.

Hele snelle levering & mooi ingepakt!

Ik had laarsjes van Nubikk besteld omdat ze heel voordelig waren en in mijn maat beschikbaar waren, in tegenstelling tot andere webshops. Ik dacht dat mijn pakket binnen 4 dagen bezorgd zou worden per post, maar het was al binnen 2 dagen bezorgd door een vriendelijke werknemer!

goede levering, goede service

goede levering, goede service

Door lockdown helaas online moeten bestellen. Ontzettend snelle en keurige levering. Netjes verpakt. Toch ga ik veel liever zelf naar de winkel.

Snelle service!

Bij Kelly een kado bon besteld en deze werd keurig thuis bezorgd! Wat een service!

Vriendeijk, snel en betrouwbaar

Vragen worden snel en vriendelijk beantwoord en bestelde artikelen snel en correct verzonden.

zeer goede service

Top service Supersnel de bestelde kleding in huis!

Perfect, de jas wil ik retour sturen , te groot.

Moet alleen nog even uitzoeken hoe dst werkt.

Ontzettend tevreden

Goeie service, snelle levering.

Duidelijk en eerlijke informatie

Handige website Duidelijke foto's Snelle bezorging Mooi verpakt met een persoonlijk bericht

Super leuk verpakt en snel verzonden!

Zie hierboven

Snelle levering, goede service en een super leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling ontvangen. Helaas de schoenen moeten retourneren, toch niet helemaal wat ik zocht.

Nette prijs voor het product met snelle verzending en retour mogelijkheid.

Prima service!

Omruilen geen probleem!

Prettige klantenservice, snelle service

Prettige klantenservice, snelle service

Ik zou het niet weten

Ik heb mijn bestelling nog niet eens ontvangen

Topwinkel! Al mijn favo merken en topservice.

Mijn last minute bestelling voor kerst is persoonlijk door een vriendelijke vrolijke verkoopster bezorgd, super relaxed! Retourneren is ook heel klantvriendelijk geregeld. Ik hou van deze winkel(s)!

Top en snel bezorgd

Toppers

Mooie kleding, snel bezorgd

Ik heb een jurk besteld, super mooie kwaliteit, goed verpakt en snel bezorgd. Helemaal blij mee!

Makkelijk ,snel geleverd,maat klopt precies.

Heel netjes verzorgde pakketjes goed ingepakt.

Goed ingepakt. Keurig optijd geleverd.

Snelle levering netjes verpakt echt kadootje om te ontvangen

Geweldige service!

Tijdens de lockdown en rond de feestdagen hadden wij door een onverwacht overlijden met spoed een nieuwe broek nodig. Na een korte chat met Danielle werd nog dezelfde dag persoonlijk een broek bij ons afgeleverd. Alle lof voor de vriendelijkheid en goede service!

Vlotte levering met als extra een met de hand geschreven kaartje.

Zeer goed.

zo wel in de winkel als op de webshop uitstekend.

ik heb KELLY nog nooit persoonlijk ontmoet. maar in de winkel in hoorn altijd goed geholpen . en daar kom ik al 10 jaar en het personeel ook top. ik wens jullie een gezond en voorspoedig 2021 toe. vriendelijke groeten. peter van der zalm.

Grote Noord 17

1621 KD Hoorn

Over Kellyjeans.nl

Kellyjeans.nl bestaat uit een kleinschalig team met een persoonlijke benadering. Wij vinden het belangrijk om goede kwaliteit kleding af te leveren op de manier die voor jou het makkelijkst is! Je kunt een van onze Kelly winkels bezoeken, in Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard, of eenvoudig online bestellen op Kellyjeans.nl. Wij streven ernaar elke week nieuwe collectie op de website te plaatsen en zijn voortdurend bezig met het verbeteren en vernieuwen van onze website. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de dagelijks wisselende ‘Looks’ of lees het laatste modenieuws op het ‘Blog’.