Super service

Snelle levering en het zelf geschreven kaartje vond ik super leuk.

Jas was netjes verpakt en een heel lief persoonlijk kaartje erbij!

Jas was netjes verpakt en een heel lief persoonlijk kaartje erbij!

Super verzorgd pakketje ontvsngen

Alles naar wens ontvangen

Top webwinkel

Maakt niet uit of je het artikel in de winkel koopt of via internet. De kwaliteit is en blijft mooi

Mooi product, eerst passen dan betalen!

(Gelukkig) Vlot geleverd, mooi product, dik tevreden, ik bestel hier weer!

Prima! Geen klachten

Snelle service! Leuk ingepakt

Mooi op tijd geleverd en het paste ook nog! Leuk het bijgaande kaartje!

Mooie producten en snelle levering

Onlangs voor het eerst bij Kelly Fashion een aantal ding en besteld. Leuke, toegankelijke webshop met mooie kleding. De levering was snel en netjes. Ik ben heel tevreden!

Goede en snelle service

Snel in huis

Goed geregeld

Snelle en nette levering

3 broeken besteld en alle 3 waren ze goed.

Toppie

Fantastisch, precies de goede broek en al de volgende dag geleverd, zelfs in deze drukke sinterklaastijd!

Super snelle levering

Super snelle levering en verpakt als een kadootje. Heel blij met de broek.

Geweldig!

Service was prima! Pakketje is op tijd bezorgd. Het persoonlijk berichtje die erbij zat, vond ik ook heel leuk!

Snelle bezorging en lief persoonlijk kaartje

Snelle bezorging en lief persoonlijk kaartje

Supersnelle en perfecte levering

Altijd fijn winkelen bij Kelly Fahion!

Mooie website snelle levering pakketje zag er keurig uit met leuk kaartje

Prima !

Eerste keer dat ik bij Kelly bestelde, niets op aan te merken !!

Mooie jeans van Met snel geleverd

Kelly Fashion heeft de prachtige jeans van Met in het assortiment. Twee broeken besteld en die werden heel snel geleverd. Prachtige broeken! Top.

Snelle levering,service! Snelle reactie mail

Mooie site, mooie artikelen, makkelijk te bestellen en levering op tijd. Dan nog een persoonlijk kaartje erbij maakt het af. Tof!

Fijne broek, goede service. Leuk kaartje bij de levering.

Top bedrijf. Snelle service en leuk persoonlijk kaartje bij de levering. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

TipTop !

Een snelle opvolging van het door mij bestelde artikel en een snelle, probleemloze levering daaropvolgend

Zo leuk dat kaartje wat erbij zat ook, met veel plezier met je aankoop! Zeker niet de laatste keer dat ik hier iets besteld heb!

Grote Noord 17

1621 KD Hoorn

Over Kellyjeans.nl

Kellyjeans.nl bestaat uit een kleinschalig team met een persoonlijke benadering. Wij vinden het belangrijk om goede kwaliteit kleding af te leveren op de manier die voor jou het makkelijkst is! Je kunt een van onze Kelly winkels bezoeken, in Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard, of eenvoudig online bestellen op Kellyjeans.nl. Wij streven ernaar elke week nieuwe collectie op de website te plaatsen en zijn voortdurend bezig met het verbeteren en vernieuwen van onze website. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de dagelijks wisselende ‘Looks’ of lees het laatste modenieuws op het ‘Blog’.