Top webshop!

Online lekker geshopt. Helaas paste niet alles en moest ik terug sturen. Dit was geen probleem. Heel makkelijk toegankelijk via verschillende contact platformen. Leuke merken kan je hier shoppen!

Snelle levering.

Goeie ervaring. Netjes afgehandeld. Snel geleverd.

Prima in orde!!!

Ik ben heel tevreden. Duidelijke site, snelle service, goede kwaliteit en mooie merken. Wat wil je nog meer.....

Zeer tevreden, zowel online als in de winkel!!

Bestelling geplaatst en zoals vermeld de volgende dag al in huis. Het persoonlijke kaartje maakt het extra leuk!

Verschikkelijk

Buddha to buddha ben besteld kwam binnen dacht wat is dit nog nooit meegemaakt geen maat erin lelijk beschadigd helemaal vies nooit meer bestellen hier

Proffesioneel

Verloop van bestelling tot ontvangst. Retourneren , een mail terg ontvangen. En 1 woord perfect. Alles netjes , duidelijk, overzichtelijk.

Heel snelle levering! Mooie producten!

Erg klantvriendelijk en altijd eerlijk advies!

Kom er regelmatig en word altijd uitstekend geholpen.

Snelle levering!

Snelle levering van producten ook in de deze lastige tijd! Mooie kwaliteitskleding en een grote variatie aan merken voor ieder wat wils en voor elk budget.

ik had een spijkerbroek de volgende dag in huis

geweldig vooral in deze moeilijke tijd .

Snelle en fijne reactie. Ik word goed op de hoogte gehouden

Ik heb een polo bestek was snel in huis. Omdat de naar niet gied was heb ik het terug gestuurd. Ik heb een mail geschreven en kreeg snel antwoord. Ook kreeg ik een nette mail dat mijn retourpakket was aangekomen Fijne servuce

Erg goed

Behulpzaam en snel

Super goede service snel binnen en niet duur

Zou het zeker aanbevelen goede service Niet duur en snel opgestuurd

Prachtige kleding en top service!

Kelly Fashion heeft een hele gevarieerde collectie van mooie merken. Zelf een Alix sweater besteld. Zeer snel geleverd voorzien van een persoonlijke note. Heel attent! Ben er erg blij mee en bestel graag weer wat bij Kelly Fashion.

Top snelle levering informatievoorziening

Snelle levering goede informatievoorziening en kwaliteit is goed

Goede ervaring

Snel kwa levering .

Geweldig!

Ik heb een parajumpers zomerjas besteld, de dag dat ik de jas had besteld ontving ik een kortingscode van 10% die ik niet had verzilverd. Na contact met Kelly fashion hebben ze alsnog de korting toegekend en verwerkt in de prijs. Gewoonweg top! Ga er zeker weer iets bestellen!

Super goede service

Ik kwam er niet uit met mijn klanten punten. Naar het hoofdkantoor gebeld en meteen geregeld!

Top!!! Veel keuze, snel en vriendelijk!!!

Was blij met de webshop qua keuze, bestelgemak en snelheid. Kortom top!!!!

Zeer goeie service

Snelle service, ook makkelijk met retourneren

Super leuk hoe ze de verzending versturen. Een zelf geschreven kaartje is altijd leuk om te krijgen !

prima service en levering

Bestelling voor herhaling vatbaar.

Voldoet aan mijn verwachting

Goed. Aanrader.

Goede en snelle service!

Bestelling was snel binnen, ook erg leuk dat er een persoonlijk en handgeschreven kaartje bij zat!

Grote Noord 17

1621 KD Hoorn

Over Kellyjeans.nl

Kellyjeans.nl bestaat uit een kleinschalig team met een persoonlijke benadering. Wij vinden het belangrijk om goede kwaliteit kleding af te leveren op de manier die voor jou het makkelijkst is! Je kunt een van onze Kelly winkels bezoeken, in Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard, of eenvoudig online bestellen op Kellyjeans.nl. Wij streven ernaar elke week nieuwe collectie op de website te plaatsen en zijn voortdurend bezig met het verbeteren en vernieuwen van onze website. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de dagelijks wisselende ‘Looks’ of lees het laatste modenieuws op het ‘Blog’.