Netjes !!

Super, de bestelling de volgende dag al binnen netjes ingepakt en met een persoonlijk briefje erbij! 👍👍

Top Service!

Vrijdag bestelt, volgende dag in huis. Ik had ze eerder maandag verwacht. Dat stond ook op mijn Post NL berichtje. Heel lief dat ik ook een persoonlijke handgeschreven kaartje erbij kreeg. Ik ben ook blij met mijn aankoop!!!

Uitstekende service

Bestelling gedaan, gaat vlot erg vlot. Gedeelte retour gestuurd, snel opgepakt en alles netjes afgesloten.

Snelle levering Mooi verpakt

100% tevreden!

Alles snel, correct en netjes verpakt geleverd. Ik bestel zeker nog een keer!

Meh

Dure jas besteld van 700+, krijg vervolgens een andere jas binnen van 250,-. Kan Kelly weinig aan doen maar toch jammer.

Snel, Goede, gewoon Top!

Heel goed, super service!

Snelle en heel behulpzame service

Goed product .

zeer tevreden

Bestelling gedaan en zeer snelle levering , helaas was het geleverde artikel te klein en kleur voldeed niet zoals verwacht. Zending retour en alles keurig netjes afgehandeld ,zo snel als levering zo snel werd ook het geld teruggestort toppie geweldige service

Klantvriendelikk

Prettig

Snel geleverd, artikel terug gestuurd en weer snel terug betaald. Het handgeschreven kaartje is leuk!

Bestelling snel binnen En leuk dat er een zelf geschreven bedank kaartje bij zit

Keurig verzorgd

Ik had enkele vragen omtrent mijn bestelling. Zeer vriendelijk (telefonisch)te woord gestaan. Geen lange wachttijden als men belt. Daar kunnen veel webshops n voorbeeld van nemen.

Heel prettig persoonlijk.

Ook al gaat via een website, als je bestelling thuis komt krijg je echt het gevoel dat je persoonlijk bent geholpen. Fijn gevoel. Ik ga zeker vaker bestellingen plaatsen.

Goede en snelle service . Ook klantvriendelijk. Ik kom zeker terug.

Goed, snel duidelijk

Ik had een broek besteld bij binnenkomst zag ik dat er een klein gaatje in zat. Telefonisch contact gehad broek terug gestuurd en 2 dagen later de nieuwe broek binnen. echt super snelle levering. zeer klantvriendelijk Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen

goede webshop

bestelde artikel snel en correct geleverd top

Helemaal top

De schoenen die ik besteld had waren te klein, maar gelukkig kon ik ze in de winkel afgeven. En had ik erg snel me geld terug. Dus het was voor mij een fijne ervaring ondanks dat ik de verkeerde maat had gekocht.

Snelle verzending en netjes verpakt!

Leuk assortiment. Snelle verzending en netjes verpakt!

Goede service, snelle levering

Ik wilde een nieuwe bestelling doen, maar had me niet ingeschreven voor de nieuwsbrief met kortingscode voor de volgende bestelling. Gebeld met klantenservice en kreeg alsnog de code om met korting te bestellen. Dat vind ik een goede, klantgerichte service! Daarnaast kreeg ik bij de eerste en deze bestelling een kaart met persoonlijke, handgeschreven welkomstekst. Dat voelt als een warm welkom.

Heel mooie webshop. Snelle levering. Aangename persoonlijke boodschap. Gewoon top!

Grote Noord 17

1621 KD Hoorn

Over Kellyjeans.nl

Kellyjeans.nl bestaat uit een kleinschalig team met een persoonlijke benadering. Wij vinden het belangrijk om goede kwaliteit kleding af te leveren op de manier die voor jou het makkelijkst is! Je kunt een van onze Kelly winkels bezoeken, in Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard, of eenvoudig online bestellen op Kellyjeans.nl. Wij streven ernaar elke week nieuwe collectie op de website te plaatsen en zijn voortdurend bezig met het verbeteren en vernieuwen van onze website. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de dagelijks wisselende ‘Looks’ of lees het laatste modenieuws op het ‘Blog’.