Hele fijne webshop! Mooie producten, goede prijs en snel in huis. Netjes verpakt en ook nog een leuk persoonlijk geschreven kaartje :) Top!

Goede service, goede prijs

sneller dan verwacht

Wauw wat een service! Sneller dan verwacht en zorgvuldig ingepakt met een persoonlijk berichtje erbij. Toppers!

Snel,goed en voordelig.

Snel,goed en voordelig. Een mooie jas voor een goede sale-prijs. Ik heb helemaal niets te klagen.

in één woord "Super"

Van bestelling tot levering is het allemaal super gegaan. Ook het lieve kaartje wat bij mijn bestelling kreeg vond ik leuk!

Super en snelle levering.

Goed geholpen toen het fout ging met de bezorging van mijn pakket. Snelle en duidelijke antwoorden en een snelle oplossing!! Fijne service en zeker een aanrader!

Snelle levering. Goede kwaliteit. Super

Wat een service!

Een klein foutje in de jas. Een vriendelijke medewerker heeft direct een passende oplossing geboden. Ik ga hier zeker vaker bestellen. Jas is snel geleverd.

Snel geleverd en super verpakt. Heel blij met mn nieuwe Alix item! Via Kelly was het jurkje ook veel lager geprijsd in de sale dan bij andere webshops. Ik zal in de toekomst zeker weer bestellen :)

Slechts

Ik kreeg niet juist kleur die ik had besteld Zo jammer

heel goed!

Mooie doos, prima verpakt en nog een handgeschreven briefje erbij!

Prijs kwaliteit goed en snelle levering

Snelle levering goed verpakt gewoon top

Zeer tevreden!

De bestelling was keurig verpakt en snel in huis. Leuk, die persoonlijke boodschap. Thanks!

Goede snelle levering

Keurig en verzorgd ingepakt met persoonlijke boodschap

Snelle levering leuke prijd

Positief snelle levering en goede prijs.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Artikel was bij Kelly het goedkoopst. Keurig snelle levering. Ben erg tevreden. Geen aanmeekingen.

Top!!!

Snelle levering en vriendelijk geholpen

Levering volgens afspraak

Product voldoet aan de verwachting en is op tijd geleverd. Het handgeschreven kaartje er bij was een leuke attentie!

Eerste bestelling

Pet is perfect, alleen erg dat die met alarmknop gewoon verstuurd word. En dan ook nog als antwoord krijgen ga maar na een vero moda daar kunnen ze die eraf halen... mevrouw van vero moda gaf aan dat dit niet de bedoeling is dat het is andere winkels eraf gehaald word. Eerste en laatste x

Snel bezorgd en vriendelijke service!

Had een flared pants besteld van Fifth Units op kellyjeans.nl. De broek werd snel geleverd en was leuk verpakt! Ook zat er een lief persoonlijk kaartje bij.

Fijne webwinkel

Fijne website, snelle levering en mooie producten.

Goede service, snelle levertijd!

Gemakkelijk besteld. Zelf 1 foutje gemaakt. Telefonisch goed bereikbaar en direct opgelost. Had de volgende dag mijn items en huis. Waren goed verpakt.

Goed werkende website

Correct en snel geleverd

Zeer positief

Grote Noord 17

1621 KD Hoorn

Over Kellyjeans.nl

Kellyjeans.nl bestaat uit een kleinschalig team met een persoonlijke benadering. Wij vinden het belangrijk om goede kwaliteit kleding af te leveren op de manier die voor jou het makkelijkst is! Je kunt een van onze Kelly winkels bezoeken, in Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard, of eenvoudig online bestellen op Kellyjeans.nl. Wij streven ernaar elke week nieuwe collectie op de website te plaatsen en zijn voortdurend bezig met het verbeteren en vernieuwen van onze website. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de dagelijks wisselende ‘Looks’ of lees het laatste modenieuws op het ‘Blog’.