Super snelle levering en zee behulpzaam!!

Zeer tevreden!!

Voor de eerste keer bij Kelly iets besteld helaas was het te klein .Snel en vriendelijk hebben ze het afgehandeld dus tevreden 👍

Heel erg goed!

Ik heb een prachtige jas besteld en die was erg mooi ingepakt met een super vriendelijk kaartje erbij. Top!

Helemaal prima

Netjes en snel

Netjes verpakt, goed op de houden gehouden en snel bezorgd.

Mooie collectie en nette prijzen

Goed omschreven maat voering Duidelijke product foto's Snelle levering

Hele goede service

Mijn bestelling was heel snel in huis. Het artikel was gezellig ingepakt en een lief, persoonlijk kaartje erbij. Super!

Mooie kleding, snelle levering, supergoede vriendelijke service: top dus!

de jas die ik had besteld viel helaas tegen maar dat lag zeker niet aan Kelly Fashion. De jas werd ondanks de drukke periode snel geleverd, was goed en leuk verpakt (stevige doos + leuke Kellytas om de jas), een persoonlijke briefje in de doos, kortom helemaal top. Helaas heb ik de jas dus moeten retourneren omdat hij mij tegenviel. Maar ook het retourneren verliep supersoepel. Kreeg de dag nadat ik hem bij PostNL had afgegeven al bericht dat de jas was aangekomen en binnen een week mijn geld retour. Ik ben dus heel enthousiast over Kelly Fashion/Jeans.

Altijd goede service. Alleen werd mijn shirt van €200 gewoon in de brievenbus gedaan

Voor een shawl vond ik de levertijd wat lang duren

Ik had de kaart al een aantal jaar, dus het was fijn dat ik deze nog steeds kon gebruiken.

Prima👍

Snelle levering, netjes verpakt.

Super service!

Voor oud jaar jaar wilde ik graag een nieuwe jurk doordat ik veels te laat was met bestellen was dit bijna niet gelukt. Bedankt Kelly voor de onwijs goede service! De jurk is prachtig!

Wederom top

Kellyjeans heeft mooie merken, goede Service. En een vlotte levering. De persoonlijke reactie op de bijgevoegde kaarten vind ik een leuk initiatief. Goed bedrijf met mooie producten. Keep up the good work!!!

Klantvriendelijk, persoonlijk handgeschreven kaartje met dank voor de aankoop. Scherp geprijsd en netjes geleverd. Al met al erg tevreden

Super!!!

Ik was toe aan een nieuwe garderobe en wilde snel voor de feestdagen wat kleren bestellen. O.a. bij Kelly wat kleren besteld als enige van de 4 sites waar ik kleding had besteld echt de volgende dag in huis. Je wordt keurig gemaild en op de hoogte gehouden. Ook retourneren gaat super makkelijk via de site. Ook iets wat de moeite waard is om te vermelden: alles wordt goed en mooi verpakt geleverd. Thanks voor de goede service Kellyjeans!

Makkelijk te bestellen; snelle levering.

Zeer tevreden met de bestelling. Helaas zat het alarm nog in de mouw. Gelukkig zit er bij mij in de buurt een winkel. Heb meteen gebeld met de dichtstbijzijnde winkel. Daar kon ik meteen terecht om het alarm eraf te halen.

Prima ervaring en goed geholpen

De enige reden dat ik geen 10 geef, is dat er nog een alarm in de jaszak zat. Na een telefoontje werd dat overigens prima opgelost. Ik kon in de nabijheid langs een kledingzaak met hetzelfde alarmsysteem. Bedankt voor het snelle handelen en de oplossing.

Gemak dient de mens

2 items besteld. Op tijd geleverd. 1 ding te klein, aangemeld voor retour. Direct retoursticker ontvangen. Pakket geretourneerd. Allemaal heel gemakkelijk. Ook zeer vriendelijke toon in de e mails.

Prima webshop. Komt betrouwbaar over.

Het bestelde netjes verpakt en keurig op tijd ontvangen.

Prima kleding voor een goede prijs

Ik koop heel graag bij Kelly fashion

Niet verkeerd!

Ik heb na een bestelling wel nog een email achteraan moeten sturen maar uiteindelijk werd de bestelling wel uitgeleverd! Lag denk ik aan de kerst drukte!

Snelle levering. Goede website

Jeans in juiste maat snel geleverd.

Ben heel blij met mijn nieuwe trui en de snelle levering door jullie

Super snel geleverd

Snel en keurig verpakt geleverd ,ondanks dat het vlak voor kerst was toch correct op tijd in huis top 👌

Netjes verstuurd en verpakt in een mooie feestelijke verpakking.

Grote Noord 17

1621 KD Hoorn

Over Kellyjeans.nl

Kellyjeans.nl bestaat uit een kleinschalig team met een persoonlijke benadering. Wij vinden het belangrijk om goede kwaliteit kleding af te leveren op de manier die voor jou het makkelijkst is! Je kunt een van onze Kelly winkels bezoeken, in Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard, of eenvoudig online bestellen op Kellyjeans.nl. Wij streven ernaar elke week nieuwe collectie op de website te plaatsen en zijn voortdurend bezig met het verbeteren en vernieuwen van onze website. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de dagelijks wisselende ‘Looks’ of lees het laatste modenieuws op het ‘Blog’.