Helemaal top!

Snelle levering en de juiste producten. Ook fijn dat je online alsnog stempels kan sparen en mee opgestuurd krijgt.

leuk, handig in een handomdraai gevonden

De materialen staan goed gerubriceerd en je kunt daardoor snel vinden wat je zoekt. Ook kun je vinden wat je precies allemaal nodig hebt wanneer je iets maken wilt. Pipoos heeft niet altijd het A-merk wat je zoekt maar er is voldoende keus.

Pipoos is een side waar ik regelmatig terug kom

Koop mijn schilder spulletjes bij pipoos voor een vriendelijke prijs en van goede kwaliteit.

Snelle levering, goede materialen, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Ik ben heel blij met deze webshop. Ik maak aquarellen en vind hier al mijn materialen van uitstekende kwaliteit en voor mooie prijzen, met af en toe een geweldige aanbieding. De klantenservice is ook heel fijn: je krijgt bij je bestelling zegeltjes om voor korting te sparen. Laatst zaten die er een keer niet bij, en hoewel ik dat natuurlijk niet kon bewijzen, kreeg ik alsnog de zegeltjes opgestuurd. Mijn kaartje is al bijna vol, want ik bestel alles wat ik nodig heb alleen nog hier.

Goede producten

Goede en producten en assortiment. Snelle levering

Superfijne klantenservice

Goede producten, die door mijn eigen fout niet bezorgd konden worden, pipoos heeft direct contact gezocht om dit voor me op te lossen en de volgende dag had ik ze alsnog in handen. Heel fijn!. Fijne spullen, voor een goede prijs., goed verpakt, snel verzonden en goede service. Top!

Klantvriendelijke site, bestelling snel binnen, en prima kwaliteit.

zeer tevreden

snel, en netjes ontvangen

GOED EN SNEL!

goede website, makkelijk te bestellen en snelle levering

Zeer snel en correkt

Zeer snel levering en helemaal correkt inhoud - top!

Producten als omschreven. Snel geleverd. Bedankt Pipoos.

zeer goed

Goede hulp om telefoon advies te krijgen.

Zie score

Nvt

Prima aankoop

Prijs kwaliteit verhouding is prima.

Perfect!

Snelle levering en netjes verpakt

zeer goede kwaliteit en snel gelverd

Deze is van zeer goede kwaliteit en is verbazing wekkend makelijk te hanteren.

Betrouwbaarheid

Snel en netjes bezorgd

Tevreden!

Snelle levering, prima product en goede prijsverhouding.

Goed ingepakt en het werkt!

Naar verwachting prima!

Verl.kruze hoef4 kwaliteit

Ik ben fysiek beperkt en kan niet zomaar naar de winkel Maar het is fijn shoppen in de webshop en bestellen is makkelijk en snel.geleverd.

geweldig

Alles is vlot verlopen, de bestelling, de verzending en alle informatie die we daarbij kregen. Doe zo verder

niet positief

Snel verstuurd maar nog niet aangekomen is al een tijd onderweg, ben erg nieuwsgierig of het nog komt

Ik ben tevreden over mijn bestellinge ze worden goed en snel bezorgd.

Wat een fijne klant gerichte klantenservice.

Top, ook het retour beleid!!!

Super leuke spullen voor allerlei hobby’s

Middelweg 8 C

5353CA Nieuwkuijk

073-5131999

Over Pipoos

Maak plezier! Met de hand dingen maken geeft een goed gevoel en het stimuleert je creativiteit. Het geeft balans in je dagelijkse leven vol verplichtingen. Of je nu zelf aan de slag gaat of samen met je kinderen, amateur of professional... Iedereen kan creatief bezig zijn! Knutselen is een passie voor bijna iedereen die werkt bij pipoos. We blijven ons ons best doen om jou inspiratie te bieden, want er komen steeds weer nieuwe trends op hobbygebied. Pipoos is er dus voor alle mensen die hobbymatig, creatieve (vrije)tijdsbesteding zoeken, persoonlijk iets willen doen en/of maken. Voor jezelf en iemand anders. Bij pipoos • Kom je altijd op nieuwe ideeën; • Kun je heerlijk creatief zijn; • Kun je alles compleet vinden; • Word je nog beter in je hobby; • Denk je “Wow! Dat wil ik ook maken!” • Maak je plezier Wil jij ook plezier maken en je creativiteit ontwikkelen? Dan is pipoos de winkel voor jou! Wij helpen je graag met deskundig advies en je vindt bij ons, online en in de winkels, een heleboel ideeën voor interessante knutselprojecten. Bijna altijd voorzien van werkbeschrijvingen en werk benodigdheden. Ons assortiment bestaat uit meer dan 8.000 artikelen en wordt bovendien continu vernieuwd, zodat je altijd de beste materialen hebt om mee te werken. Pipoos is sinds 1992 actief en al meer dan 25 jaar de grootste winkelketen in Nederland en België in hobbyartikelen. Pipoos is onderdeel van het Zweedse bedrijf Panduro. Panduro ontwikkelt ook een groot deel van het assortiment onder haar eigen merknaam. Een brede selectie van deze producten vind je in de pipoos winkels en uiteraard online. Kortom: pipoos is een eenvoudig en toegankelijk creatief hobby platform met de beste service en inspiratie en de one-stop-shop met een compleet aanbod van hobby artikelen. Laat je inspireren