grote keuze en vlotte service

alles goed verlopen

Snel geleverd, goed verpakt en voldoet aan de verwachting.

Prima service, zorgvuldig verpakt

Als nieuwe klant snelle online reactie en pakketje binnen 2 werkdagen op de mat, keurig verpakt en met zegels ingesloten. Heel netjes!

Goede ervaring

Was allemaal goed geregeld

Positief

Heb 3 gelpennen besteld voor Zentangle. Makkelijke website, snelle levering. Binnen één of twee dagen mijn pakketje keurig door de brievenbus.

Snel, goede kwaliteit en goed en netjes verpakt

Goede en snelle service

goede ervaring. makkelijke site om de juiste DMC garen te vinden

fantasties

woordt altijd goed geholpen en hebben veel keuzen aan hobbyspullen

Prima afgehandeld

Wat ik besteld heb heb ik snel en correct ontvangen

Groot assortiment!

Snele levering, goede prijzen. Heel blij!

Aardig

De hele bestelling was goed en op tijd... helaas is de beschrijving van de harde gips niet compleet. Op de meegeleverde brief staat dat je de mix verhouding tabel moet aanhouden....die er niet bij zit. Na een telefoontje naar de zaak was het nog niet duidelijk, een schatting was alles wat ze mij konden geven, waardoor er 2 zakken met probeersels verpest zijn en ik nog steeds de juiste verhoudingen niet weet.

Snell levering

Goede kwaliteit

Prima levering

Kwalitatief goed product!

Snel en accuraat

Snel accuraat

Complete snelle levering

Complete snelle levering

Goede ervaring, bestelling was netjes verpakt en snel verzonden. Zeer uitgebreid en divers assortiment.

Snelle verzending

Ik koop hier altijd mijn verf, normaal in de winkel maar mijn ervaring met de webshop is ook prima. De verzending is erg snel!

Betrouwbaar en kwaliteit

Hoop creatieve spullen voor de kinderen gekocht. Alles ziet er degelijk uit, goede kwaliteit. Betrouwbare levering.

Snel en goed

Ben tevreden en indien nodig doe ik de volgende weer hier een bestelling.

vlotte service

snelle levering van kwaliteitsvolle producten

goed en netjes

Ik ben tevreden hoe ik het pakje heb ontvangen het was netjes verpakt en zat in een kartonnen enveloppe

Ik kan weer verder

In tijd dat we thuis moeten blijven is het fijn dat je bij bestelling je hobby's verder door kunt zetten. Ook als de winkeldeur nu dicht is. Geen oponthoud lekker doorgaan.

geweldig

super snel geleverd. en keurig netjes ingepakt heel blij mee

Snelle levering, leuk verpakt! Voortaan koop ik hier mijn fimo :)

Prima zaak

Goeie kwaliteit en super snelle levering

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA