Snel en goed

Het was volgende dag al binnen ondanks dat het een kleine bestelling was, keurig verpakt , echt werk aan besteed!

Door strenger maatregelen ging de workshop niet door. De gekochte producten weer retour gedaan. Er werd snel gereageerd op de mail. Ik kon de producten zonder problemen weer retour zenden. Netjes en snel geholpen.

Goed product en snelle levering

In de winkel kom ik graag en online ook top bedrijf

Héél tevreden.

Veel artikelen, betaalbaar, snelle levering.

top

precies geleverd, keurig

Vlotte online bestelling waarbij je de spaarpunten meekrijgt

In tegenstelling tot andere shops krijg je hier wel je spaarpunten als je online koopt, en dat is super! Vooral in deze tijden met covid-19. De bestelling zat goed verpakt zodat de inhoud niet stuk kon gaan.

Supersnel mijn spullen ontvangen,... ik kan weer door met nieuwe sieraden bedenken en maken. Dank je pipoos!!

Goede, snelle levering.

gewoon goed

snel en accuraat..

Wat ik besteld had werd snel geleverd. Het was goed verpakt. Zegeltjes erbij en 2 knutsel ideeën.

Super snel en netjes geleverd

Door corona niet naar de winkel, alles.op internet besteld en werd heel snel geleverd. Ben zeer tevreden

Snel en netjes thuisbezorgd

Snel en netjes thuisbezorgd

In 1 woord: super

Bestelling netjes op tijd geleverd, goed verpakt en het product kwam volledig overeen met de beschrijving op de site. Dank je wel !

Topbedrijf!!

Supersnelle levering. Fijne communicatie. Mijn dochter is zo gelukkig met haar nieuwe stempelset. Wij gaan zeker weer bestellen!

snelle en juiste levering

zeer tevreden! Zelfs nog een spaaractie erbij en patronen als voorbeeld

Snelle levering , goed verpakt Leuke tips / inspiratie bijgevoegd.

De kleine speelt er leuk mee.

Super snelle levering

Dit is echt de ene dag bestellen volgende dag in huis. Helemaal top thnx

Geweldige producten en snel thuis bezorgd!

Geweldige producten en snel thuis bezorgd!

Gewoon prima

Snel bezorgd, en geen verzendkosten!

Ik ben zeer content

Je krijgt wat je bestelt

Snel en helder!

De verzending is snel en de artikelen zijn goed! Je bent van kwaliteit verzekerd!

Zeer snelle bezorging

De keuze voor online is wel wat beperkt

Ik word er zo hebberig van

Veel keuze, dus moeilijk kiezen. Snel in huis. Was daar erg blij mee, kon snel aan de slag

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA