Goeie site, snel verzonden. Pennen ook naar verwachting. Ook vriendelijk aan de telefoon. Er is 1 gelly roll pen die het niet doet maar dat is misschien nieuwigheid.

Snelle en goede service de klanten service is goed te bereiken en de dame die ik aan de telefoon was zeer behulpzaam een goed bedrijf.

Ik ben altijd super tevreden tijdens winkelbezoekjes over pipoos. Ruime keuze, personeel heeft veel kennis. Erg tevreden over pipoos. Ik ga soms naar pipoos, zelfs als ik niets nodig heb. Gewoon vanwege het positieve gevoel

Kraaltjes voor sieraden

Alles prima geleverd alleen is het er jammer dat ik 4 mm kraaltjes besteld en ze niet de zelfde maat hebben . De blauwe zijn kleiner als de ecru . Verder is het gat erg klein . In deze tijd vindt ik dit erg vervelend kan er niet mee haken er kan geen katoenen draad door .

fijne correcte service

Fijne site om te bestellen, duidelijk en overzichtelijk. Bestelling netjes en snel thuis bezorgd

Snelle levering, maar wel een snee in de cover van mijn boek.

Ik was vrij laat nog opzoek naar een kado en jullie hadden het in voorraad. Enkele dagen later was het er al. Toen ik het opendeed was er wel een snee in de cover van het boek. Normaal gezien had ik het teruggestuurd, maar omdat het zo last minute was, heb ik het toch maar bij gehouden. Het was niet erg opvallend, maar wel spijtig..

Duidelijke informatie

Bij navraag over de kleurpotloden en de kleur die er wel of niet in zat. Kreeg ik erg snel een duideljjk antwoord. En het is een goede kwaliteit

Goed telefonisch advies, producten binnen 1 dag binnen. Retour makkelijk geregeld. Echt heel goed!!

zie bovenstaand commentaar

Snelle levering en netjes verpakt

De producten die ik heb besteld waren van goede kwaliteit en werden heel snel geleverd. Had van mij alleen een kleinere doos omheen gemogen met minder opvulling.

Zeer snelle levering. Alles netjes verpakt en zelfs zegeltjes en spaarkaart erbij.

Fijne winkel!

Goede sortering. Voor elk wat wils. Snelle levering, Top winkel! Ga zo door.

Vloeiend

Prettig, snel, duidelijk, klantvriendelijk

geweldig

Het is prima en op tijd geleverd. Ik kan er goed mee aan de slag.

Thuisonderwijs wordt een stuk leuker met de artikelen van pipoos

Snel besteld, snelle levering

Goed en snel

Was mijn eerste ervaring met Pipoos en dit is goed bevallen.

website overzichtelijk en bestellen en afleveren ging heel vlot.

Snelle levering ondanks de drukte bij de bezorgers! En alles naar wens@

De levering was super snel, netjes verpakt en er zaten zelfs de spaarpunten bij!

Goed!

Mooie producten voor elke hobby en een snelle levering.

Hele goede service

De producten zijn in perfecte staat aangekomen. Super blij mee! En toen ik zelf perongeluk een fout had gemaakt loste ze dit super snel op. Geweldig bedrijf!

Geweldig snel geleverd

Snel geleverd!

Bestelling volgende dag meteen geleverd. Fijn want was verjaardagscadeau! Mijn eerste ervaring met de webwinkel, ik kom af en toe bij de fysieke winkel. De website kan wat wellicht wat gebruiksvriendelijker worden ingericht.

Ontving de bestelde producten correct en vlot. Kreeg vooraf goede informatie.

Klein foutje

Jammer dat de artikelen in een doos doen en veel lucht in zit maar verder uitsteken en mooi op tijd binnen

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA