super

goede en corecte levering

Fijn shoppen!

De bestelling verliep makkelijk. Via mail lees je de voortgang. De bestelling is ook snel bezorgd: met zelfs een spaarkaart en zegeltjes erbij. In 1 woord: prima!

snelle levering en toen een zending niet aangekomen was (in tegenstelling tot wat DHL meldde, kreeg ik heel snel een nieuwe levering zonder extra kosten. Heel tevreden!

Uitstekende levering

Zeer tevreden over het leveringsproces. Netjes verpakt!

Topservice!!

Ik had een beschadigd product ontvangen en dit is zonder problemen opgelost! Écht tevreden over de afhandeling!! Supercontent! Dank u

Goede service, producten waren snel bezorgd. Is precies wat ik besteld had, en de stickeractie voor het sparen is ook leuk. Hoewel je wel erg veel stickertjes nodig hebt, krijg je er bij elke 5 euro een, dus is het goed te doen. Bij de bestelling ook kaartjes met andere creatieve knutsel ideeën, leuk, alleen sluiten deze niet aan bij de bestelde producten.

Super snel geleverd

Super snel geleverd

Zeer snel en goed

Mijn bestelling werd meteen geleverd! Snelle service en goede producten!

Product is ok, heel snel geleverd, prima!

Een klein dingetje besteld (holpijp 6,3 mm), die werd snel geleverd.

1 leuke uitpak sensatie

Allemaal extraatjes in het doosje met leuke knutseltips en korting. Ik werd er blij van! Snelle levering ook en betaling was makkelijk. Kortom een blije klant hier!

Goede materialen, snelle levering

In de tijd is het gewoon fijn om thuis met de kinderen te knutselen. Goede materialen zijn hiervoor wel belangrijk. Deze keer hadden we nog een complex bouwpakket van karton liggen maar we hadden geen goede lijm en geen snijmatje. Spullen kwamen snel en perfect verpakt binnen. Kwaliteit is prima!

Ik had professioneel tekengerei nodig om mijn hobby (treinspoorbaan) weer inhoud te geven. Bestelde spullen geven precies dat plezier wat u als slogan hebt; en ik ervaar. Ga zo door ! Ik zal vervolgbestellingen (zolang ik wegens corona niet bij de plaatselijke winkelier terecht kan zeker via jullie blijven bestellen.

Snelle service mooi materiaal

Goede kwaliteit prijs verhouding, wel jammer niet makkelijk te branden met lasergraveermachine

gewoon goed

goede en snelle levering

Zeer tevreden over de snelle levering en de geleverde producten

Heerlijk knutselen tijdens de lockdown.

Snelle levering. Wij zijn heerlijk aan het knutselen.

Ondanks grote drukte, snel bezorgt

Enorm snel en goede producten!

Mijn bestelling was enorm snel geleverd en kwam in goede staat bij mij aan. Ik ervaar veel plezier aan de producten. Al met al een dikke 10.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Heb 2 puzzels besteld. Ging uit van lange levertijd, maar had ze met 2 dagen in huis.

thuiswinkel waarborg? gedeeltelijk niet

Wil ik de HAMA speelgoed kopen voor mn zusje. Ga ik ervan uit dat 10000 stuks ook de onderleggers bij in zit, want ja in de beschrijving staat NERGENS dat het NIET inbegrepen is. Gekocht, blijkbaar zat er toch niet in. Vraag de klantenservice om op zn minst de verzendkosten van de onderleggers te vergoeden. Maar omdat niemand van de hele organisatie, in de webshop systeem kan komen om een eenmalige coupon te maken, was het dus niet mogelijk. Zeer ongeloofwaardig. Wel was ik tevreden over de snelle levering.

Super snel en goede acryl verf

Acryl op metaal pakt super goed. Zou ook een glans versie willen hebben...bestaat er wel zoiets als glans zwart acryl? Waar is deze te koop?

Snelle en goede service

Binnen enkele dagen had ik mijn pakketje al binnen. Netjes bezorgd, goed ingepakt, helemaal top! Leuk, uitgebreid en creatief assortiment, voor ieder wat wils! Kreeg er zelfs een leuk presentje bij! :)

top

zeer snelle levering bedankt ervoor

Zeer vlotte en correcte levering

Snel en netjes

Mijn bestelling was snel en netjes binnen, zelfs met een extraatje!

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA