Snelle reactie op vraag en pakket snel in huis

Super tevreden

Positief

Snel, klantvriendelijk

Ik heb de verf al vaak gebruikt en is goed mengbaar.

Ik schilder op canvas, en dan kun je perfect met alle kleuren mengen tot een goed resultaat.

snel, vriendelijk en correcte levering

helemaal goede levering (product nog niet in gebruik genomen)

Supersnelle levering

Het is altijd plezierig bestellen bij Pipoos. Ze zijn absoluut niet de goedkoopste, maar ze leveren altijd heel snel, artikelen worden netjes verpakt en de klantenservice is goed bereikbaar en heel vriendelijk.

Snelle levering van online bestelling

Prima service en spullen

Goeie en fijne spullen. Normaal haal ik het in de winkel. Daar zijn de medewerkers vriendelijk en behulpzaam

Vlotte levering, uitstekende spullen

It`s my favorite store.

Really good store. The delivery was in the next day, very nice

• Você nos recomendaria? Yes

Gewoon goed

Producten zijn goed, prijs is goed, online bestellen en pakket ontvangen goed.

Super snelle levering

Ondanks de drukke tijd is de bestelling de volgende dag al geleverd. De informatie verstrekking over de bestelling was uitstekend.

Snelle en fijne service

Mijn bestelling was er veel sneller dan ik verwacht had dus super fijn. Goed en mooi verpakt en paste gewoon door de brievenbus. Ik ga in de toekomst zeker nog een keer bestellen!

Ik kreeg m'n bestelling op tijd binnen en het werd netjes aangeleverd. Ik kreeg er zelfs een leuke sleutelhanger gratis bij! Ook werden de zegeltjes netjes meegeleverd, altijd fijn!

super goed

fijn winkel om leuk ding voor je hobby of voor een ander te koop

De bestelling klopt helemaal

Je kunt gerust bestellen bij pipoos Alles klopt en wordt heel snel bezorgd

Snel en netjes afgeleverd. Super

Good

Good

Goede website, snelle levering

Ondanks alle drukte tijdens de kerstbezorgingen, werd onze bestelling binnen 2 werkdagen afgeleverd. Top!

Alles wat ik nodig heb en super snel bezorgd

Vandaag besteld morgen in huis.. Dat is absoluut noodzakelijk voor ons creatieve geest.. Je hebt namelijk NU een idee, je werkt het uit mbv het assortiment. En morgen kan je aam de slag. Dat is top!

Heel tevreden

Mijn bestelling was de volgende dag al in huis en alles was mooi en volledig aangekomen. Ik ben heel tevreden en zal waarschijnlijk nog wel eens wat bestellen bij Pipoos :)

Super tevreden...

Duidelijke website, goed product en snelle levering... Tevredenheid alom!!!

Snelle en goede service

Had iets besteld om bij de winkel op te halen. Toen kwam de 2e lockdown en de winkel heeft ervoor gezorgd dat mijn bestelling kosteloos aan huis werd bezorgd. Super service.

Netjes en snel

Netjes en snel.

Prima service!

Er bleek toch iets niet leverbaar wat ik wel via internet had kunnen kopen. Dit werd keurig opgelost via de klantenservice! Ik kreeg zelfs een klantenkaart met spaarzegels erbij geleverd, top!

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA