Graag wilde ik 15 potloden in één kleur bestellen, helaas waren er maar 14 leverbaar.

Snel geleverd.

Ruime keuze in assortiment!

Ik vond meteen wat ik zocht! De bestelprocedure is ook gemakkelijk te doorlopen en ontving mijn pakketje, ondanks Sinterklaasdrukte, heel vlot.

Goede ervaring

Bestellibg online ging blot en gemakkelijk. De levering in België door bpost was zeer slecht, 3 dagen later gekregen dan bpost had gezegd en geen thuislevering gehad, ben het moeten gaan halen in het postkantoor maar daar kan Pipoos niks aan veranderen.

Hele tevreden

Ik ben heel tevreden over mijn Ecoline brushstiften. Ze waren aan een superprijs te koop. De levering was snel en correct. Helemaal tevreden!

goedkoop, goed verpakt en snel bezorgd.

Eerste bestelling is een hit

Super tevreden over mijn eerste bestelling bij pop los. Alles aanwezig en goed verpakt. Met kortingsbon en knutselbonnetjes, gratis sleutelhanger en zegeltjes voor mijn spaarkaart! 10 op 10

Inspirerend!

Heel leuke website om te navigeren én om inspiratie op te doen voor nieuwe projecten. Verzending dezelfde dag verzonden met een fijne sleutelhanger erbij. Bedankt!

Top service!

Snel geleverd, alles in orde. Zeer tevreden!

Eerste bestelling. Snel geleverd, ondanks de huidige drukte.

Snel en goed

Op maandag een kleibrood besteld, dinsdag 1500 uur al binnen. En dat in het drukke december.

Franck IJpelaar

Ik heb de site eigenlijk net pas ontdekt en ben tevreden met mijn eerste bestelling. Het werd lekker snel verstuurd. Nu de kids zo langzamerhand het knutselen beginnen ontdekken zal ik er zeker nog wel vaker gaan bestellen, zeker vanwege het rujme aanbod aan diverse knutsel spulletjes.

Leuke site vlotte bestelling en levering

Ik bestel in de toekomst zeker nog eens!

Creatief!

Snelle levering en kwalitatieve spullen!

Goed en goedkoop

onze ervaring, goedkope producten en snel geleverd.

Op tijd en compleet!

Bestellen ging eenvoudig, en alles op tijd en compleet

Een aanrader!

Goede prijs-kwaliteit, met een extra korting. Snelle verzending met een leuke verrassing voor mijn dochter erbij!

snelle reactie en levering

Na 1 uur een telefonische reactie m.b.t. niet leverbaar product met vermelding van alternatief. Volgende dag bestelling reeds in huis.

Schildersezel

Snelle levering. Goed product en juiste verpakking

Snelle correcte levering!

Ik vind het super dat ze uit eigen initiatief spaarzegels hebben toegevoegd. Ondertussen is mijn spaarkaart bijna vol !

Snelle levering, duidelijke communicatie.

Geweldig!!!

Fijne webshop.. mooie producten & artikelen en geweldige service!!! Kortom een aanrader AAA+++

netjes verzorgd

de bestelling was netjes verzorgd, incl. spaar stickers en spaarkaart. De bestelling was ook netjes op tijd.

Snelle correcte levering

Artikelen worden snel en goed verpakt geleverd..

Bestelling vas goed verpakt en snel geleverd

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA