Voor de eerste keer besteld en alles prima

Super tevreden.....Top

Product is goed bevallen zoals verwacht

Naar wens

Ik ben zeer tevreden

Snelle levering. Makkelijk te bestellen

Snelle levering. Makkelijk te bestellen

Snel en correct

Snel geleverd. Goed product, goede prijs

Goed advies!

Via de webshop heb ik ecoline brushpennen besteld en toen ik deze in de winkel ophaalde, ben ik heel vriendelijk en goed geholpen om het juiste papier erbij uit te kiezen. Met nog een paar tips voor het gebruiken van de stiften in mijn zak ging ik blij naar huis.

Snel geleverd, veel keuze

Onze bestelling was heel snel hier. Alles prima verpakt. De website is zeer uitgebreid, voor ieder wat wils, leuk om ideetjes op te doen!

Snelle levering en antwoord van klantendienst!

Ondanks corona werd mijn pakje snel geleverd, toen ik daar vragen over had werd ik snel en vriendelijk verder geholpen door de klantendienst (via mail). Heel erg bedankt daarvoor! Eén minpuntje: mijn bestelling kwam onvolledig aan. Ik dacht eerst dat er nog een nalevering zou komen, maar blijkbaar was het bestelde product uitverkocht want het geld werd wel snel terug op mijn rekening gestort. Een berichtje hierover was echter wel fijn geweest...

Om half acht in de avond besteld en de volgende middag al netjes geleverd midden in de Sinterklaas week. Top. Dank pipoos. Ruim op tijd voor mijn surprise

Alles goed ingepakt en snelle levering.

Zeer vlotte verkoop voor iets dat ik nergens anders vond!

Zeer vlotte verkoop voor iets dat ik nergens anders vond!

Piopoos is gewoon beter.

Leuke artikelen besteld voor goede prijs. Zeer snel bezorgd en leuke extra's.

Duur en slecht

Bestelling niet compleet, belachelijke prijs en hoge verzendkosten

Snel en goed

Goed product, snelle verzending

Uitstekend!

Heen snel de bestelling binnen. Keurig verpakt goede prijs en geen verzendkosten boven de €30 Heel tevreden .

Goede ervaring

Alles ging goed

Heel fijn...

Goede webshop, snelle levering. Heel fijn, absoluut een aanrader.

Negatief en positief

Via Websters bestelling gedaan. DMC Metallic splitdraad besteld. Goud E 3852 en Wit E940. Duidelijk vermeld Metallic. De levering was snel ondanks Coronatijden maar de witte draad was geen Metallic. Beetje misleidend op de Webstore. Gelukkig gingen de winkels vandaag 1 december weer open. Naar de winkel gaan ruilen. Dit is bijzonder vlot verlopen met pakbon en factuur geen enkel Probleem. Voor Mettalic zilver geruild.

Was helemaal top.

Minuscule hoeveelheid nodig; direct en zéér verzorgd geregeld voor minimale bezorgkosten. Pipoos, Dat houden we er dus in !

Goed zoals in de winkels

Alkes netjes verpakt. Goed afgeleverd. Makjelijk artikelen te zoeken op de website

Leuke winkel

Leuke winkel maar sommige spullen zijn een stuk duurder als in andere winkels.

Goed advies over mijn online bestelling

Goede en snelle bezorging en goede aanbieding

Zeer tevreden over het bestellen, leveren en het product!

Alles was duidelijk en het was snel verzonden

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA