Levering op tijd ondanks de drukke tijden

Het pakje was een sint geschenk voor onze kleindochter en die was heel blij met cadeau!

Alles correct aangekomen

Heb nog nooit problemen gekend meg online bestellen bij pipood

Snel geleverd en goede producten

Prima snel leuk verpakt met leuke sleutelhanger cado !

Groot aanbod snelle service

In de winkel waren artikelen steeds niet voorradig. Daarom online besteld en in de winkel opgehaald. Ging makkelijk en redelijk snel.

Snelle levering met extra attentie. Erg leuk

Duidelijke site en snel geleverd keurig verpakt Heel tevreden

Snel en makkelijk

Mooie aanbieding strijkkralen - fijn om online te bestellen en dus niet mis te grijpen in de winkel.

Zeer tevreden over de kwaliteit en de levering van Pipoos. Al jaren bestel ik iets en altijd snelle en correcte levering.

Op tijd maar niet alles correct

Ik dacht alles via internet te bestellen zodat ik niet in de rij hoefde te gaan staan. Spullen netjes op tijd voor het weekend gekregen maar 1 ding was verkeerd geleverd. Omdat in het weekend aan de surprise gewerkt wilde worden en klantenservice dicht is, moest ik alsnog naar de winkel. Daar werd niet moeilijk gedaan maar had niet nodig hoeven zijn.

Wauw! Wat een succes die surprises

Ik heb alle materialen besteld via de surprise-site en items welke niet leverbaar vervangen voor een ander soort materiaal of kleur. Super die beschrijving bij alle surprises en wát een keuze. Dank Pipoos!

Mooie spulletjes en snelle levering! Zelfs in de drukke sinterklaas tijd!

Snelle levering, prima producten

Leuke winkel die snel levert. Makkelijk bestellen via de website. Kreeg ook een leuke sleutelhanger erbij.

Snelle en correcte bezorging

Voor de surprise van mijn oudste had ik knutselspullen nodig en in Corona tijd bood de webshop van Pipoos een geweldige uitkomst! Alles keurig geleverd, de kartonnen vellen netjes plat. Echt een aanrader!

Goed verpakt en snel bezorgd

Mijn bestelling werd dezelfde dag verzonden en de volgende dag had ik het in huis

Toppie

Super de suprise ideeën met de benodigde materialen lijst

De bestelling is heel snel geleverd

Mijn bestelling vond ik bij Pipoos en is zelfs een week voor Sinterklaas toch binnen drie dagen geleverd.

Snelle service en mooie spullen!

Box met kralen + losse zakjes kralen + vormpjes besteld. Makkelijk uitzoeken en snelle levering. Die box met kralen is top! Ons zoontje van 4 heeft er veel plezier van:) (en wij ook:))

Mijn eerste online bestelling bij Pipoos was perfect. Goede prijs en snelle levering. Spaarkaart met zegels en sleutelhanger met tegoedbon waren netjes bijgevoegd. Ga hier zeker vaker online bestellen.

Perfecte winkel voor mijn vrijetijdsbesteding

Verzending is vlug en alle producten zijn van hoge kwaliteit voor een goede prijs

Helemaal goed!

Fijn contact met winkel breda voor informatie over producten en meedenken keuze. Snel verstuurd, goed geregeld.

Echt super snel!

Savonds besteld volgende dag in huis! Echt top service. Bovendien zat er nog een leuke attentie bij. Kortom supersnel, en persoonlijk ingepakt.

Super koopje gescoord

Dol gelukkig met mijn ecoline stiften, nergens goedkoper heb alle kleuren nu voor 50 euro. En heb er al veel mooie kaartjes mee mogen maken.

Snelle service!

Prachtige knutselspullen!

Ik bestel zeker opnieuw

Snelle en correcte levering. Alles netjes verpakt en leuk je krijgt er een klantenkaart bij.

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA