Snelle levering goeie service

Alles correct en vlot verlopen!

Ik plaatste een online bestelling en deze werd snel en correct geleverd. Voor herhaling vatbaar!

Snelle levering en goede prijs

Dag 1 besteld, dag 2 was het pakket al in huis. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering en de artikelen waren precies zoals verwacht.

Snelle levering ondanks de drukte

Snel geleverd, niet verwacht dat het er zo snel was.

Goede snelle service!

Snelle en goede levering, duidelijke productbeschrijving op de website. Keurig ingepakt en verstuurd.

Zeer goede service en snelle levering

Heel fijn ontvangen en geholpen in fysieke winkel

Snelle levering. Sommige producten vielen me wel tegen, maar dat ligt aan de foto's die geplaatst zijn en waarschijnlijk slecht lezen van mijn kant. Zo had ik kralen van halfedelsteen besteld en deze zijn voor mij te klein om echt iets mee te kunnen (op de foto leken het kralen van normale armband grootte) en een borduurset waar ook een houten ring op de foto stond. Bij uitpakken was ik een beetje teleurgesteld dat die er nu niet bij zat. Gelukkig beschikken jullie dan wel over 3 manieren om spullen te retourneren, dus kom ik die kralen sowieso een keer terugbrengen

Snel en correct geleverd

Fixatief voor houtskool/conte tekeningen besteld. Was snel en correct geleverd.

uitstekend

Vond het heel prettig om de suggesties voor een surprise te bekijken en toen ik er een had uitgekozen de benodigdheden meteen te kunnen bestellen. De bestelling werd daarna snel geleverd.

Goede services en fijn dat ik een nieuwe graveerset heb mogen ontvangen .

Töppie

Super levering

Super levering maar i de winkel in Sint -niklaas In het Waasland shopping center is het ook altijd super hoor het winkelpersoneel verdienen een dikke proficiat

Mijn bestelling kwam keurig op en tijd en is helemaal oké.

prima producten en snelle levering

Door de sluiting van de winkels moest ik wel online bestellen. Op de site stonden alle materialen die ik nodig had, ze waren allen in voorraad en de levering gebeurde snel. Heel tevreden dus!

Prima winkel voor knutselspullen

Mooi assortiment, met goede aanbiedingen

De bestelling was netjes verpakt en snel verzonden.

goede en snelle afhandeling bestelling

prima ervaring om online bij pipoos te kopen. Vlotte afhandeling en verzending. Fijn om weer creatief verder te kunnen.

Is erg goed

Maar voor de helft gelukt!

De website werkt niet goed. Ik wilde naast de ecolinepennen een aquarel blok bestellen en dat is niet gelukt. Jammer dat ik nu verzendkosten moest betalen en geen aquarelblok heb!,,

Leuke spullen, snel verzonden

Prima. Leuke spullen voor in de schoen! Snel verzonden en makkelijk te volgen

TOP!!!!

Een kado voor de verjaardag van mijn moeder besteld en in de winkel in Amersfoort af laten leveren. Bij het ophalen gevraagd of ze het als kado wilde inpakken. Dat was geen probleem. Het meisje in de winkel maakte er echt een feestpakket van. Super leuk en heel persoonlijk geholpen. Ook de spullen waren natuurlijk goed. Maar dat ben ik van Pipoos niet anders gewend.

Fijne knutsel spullen voor lage prijzen.

Alles prima!

Fijne medewerking

Makkelijk te bestellen en ook in deze tijd snel geleverd top

goede website, winkel zeer goed gesorteerd

Mijn vraag over het gebruik van het materiaal Fimo werd zeer goed beantwoord. Ik weet nu hoe het materiaal werkt. De adviezen zijn altijd zeer vakkundig. De uitleg over de eigenschappen van verschillende soorten verf was voor mij ook verhelderend. Als ik iets bijzonders wil kopen op handenarbeid gebied ga ik naar de Pipoos winkel in Den Haag of bestel ik iets per internet. Veel adviezen voor surprises: heel fijn. Deze suggesties zijn gratis. De bonnen geven ook korting.

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA