Geweldige klei

Ik had de fimo soft in 10 kleuren hele fijne klei ga ik vaker bestellen

Snel geleverd, had de producten eerder al eens in de winkel gekocht. Fijn dat je ook bij online bestellingen je zegeltjes krijgt.

Professional

Simple and professional

Fijne hobby winkel

Pipoos heeft een hele fijne hobby winkel Waar ze van alles verkopen ook de webwinkel is ruim en overzichtelijk

Bestelling gedaan en een paar dagen later werd deze afgeleverd. Verassing bij het uitpakken ook nog een klein Cadeautje van Pipoos. Helemaal leuk!

Veel keuze

Het assortiment is erg ruim. Mijn bestelling werd de dag na de bestelling al geleverd.

Heerlijke winkel voor alle hobby's

Het assortiment is uitgebreid en producten zijn van uitstekende kwaliteit. Ik koop hier altijd mijn hobby spullen en ben altijd tevreden.

Fijn dat bestellen van speciale hobby artikelen of kunstgereedschap ook vlot kan.

In mijn ervaring duurt het bij andere webwinkels vaak lang voordat penselen, verf of andere spullen je huis bereiken. Zeker als je dan met een project bezig bent moet je wachten met verder werken of toch maar naar een fysieke winkel. Nu is het in 2020 niet verstandig om door een drukke winkelstraat te gaan. Ik prijs mij dus gelukkig dat Pipoos de spullen snel leverde zodat ik vlot verder kon werken. De voorraad leek ook goed op orde en een ruim assortiment.

Snel, gemakkelijk en op voorraad

Zoz

Perfecte service!!

Helemaal goed..snelle levering.

Snelle service en levering

Jammer van de verzendkosten (volgens mij had het ook in een envelop gekund en waren de kosten misschien wat lager), maar verder erg tevreden over jullie werkwijze.

bestelling bleek achteraf niet op voorraad en maar de helft van het gd terug gehad

Ik had 2 acryl markers besteld die niet op voorraad waren. Deze werden niet geleverd maar na mijn mailtje kreeg ik het bedrag van 1 van de markers terug gestort. Ondanks dat ik duidelijk heb aangegeven allebei de markers niet te hebben ontvangen.

Uitermate goede service

Mijn bestelling raakte kwijt bij de postservice. Pipoos stuurde het nogmaals en ineens kwam mijn bestelling dubbel binnen. Hierop mailde ik de klantenservice mij nog een factuur te zenden voor de extra bestelling waarop Pipoos reageerde dat ik het mocht houden omdat ik zo lang had moeten wachten. Wat een vriendelijk gebaar. Pipoos ik kom zeker terug bij jullie, bedankt!

Supersnelle levering.

Duidelijke site, supersnel geleverd.

Geweldig.

Beloften komen ze na....op tijd levering....gewoon super goed.

Snelle levering bij online bestellen.

Fijne winkel om creatieve ideeën op te doen. Producten zijn ook makkelijk online te bestellen.

prettig geregeld

snel geleverd

Zeer snelle levering

Duidelijke website en snelle levering

Snelle levering.

GOED

helemaal prima

Mooie aanbieding. Snelle levering

snelle levering goede site

veel keus,alleen sommige artikelen zijn duur tegenover andere web sites

prima service

Ruime keuze, mooie verhouding prijs/kwaliteit, snelle service

Snelle levering, super service!

Snelle levering, super service!

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA