in veel gevallen te duur

action shop veel goedkoper en goede producten

Fantastisch geholpen

Goede uitleg, stimulerend ook. Veel nieuwe ideeën opgedaan.

Very bad

My order is stuck with a neighbour that says he does not have it, but DHL gave it to him.. now I paid for nothing... I rather have them send with POST NL, at least, if I am not home, I can go to the pick-up point... No one is solving my issue,, I will NOT buy again with them... at least not until they change DHL for POST NL...

heel content

heel vlotte levering niettegenstaande delicate bestelling. kwaliteit.

Wou bijbestellen en dit was niet mogelijk !!!

Geen service

Supersnelle levering

Snel verstuurd

Is erg snel binnen gekomen verzend kosten waren wel duur

Goede service van top kleur materialen en vlotte levering

Gewoon top

Eerlijke overeenkomst wordt correct nageleefd.

Eerlijke prijs wordt toegepast, vriendelijke dames bij de klantendienst, soepele omruilvoorwaarden. Breed gamma aan toffe knutselbenodigdheden.

I love Pipoos

Fast delivery and good products as usual

Correcte en vlugge afhandeling en kwaliteitsvolle producten.

Online bestellingen worden correct en vlug afgehandeld.

Heel blij!

Alles op tijd bezorgd, mooi ingepakt, heel tevreden met mijn aankoop

Goede service en alles goed ontvangen

groot assortiment en snelle levering

Positief, aanvankelijk dacht ik dat de prijzen veel hoger zouden zijn in vergelijking met andere webwinkels, maar na uitgebreide research bleek dit helemaal niet het geval te zijn. Alles is heel overzichtelijk gerangschikt waardoor je goed kan kiezen. Snelle levering en keurig verpakt. Een aanrader!

super snel verstuurd en alles was in orde

Positief

Snelle levering, goed verpakt, fijne duidelijk Website

Snel en correct

Zeer tevreden, duidelijke site. Snelle levering en stevig ingepakt !!

Heel goed! toen bleek dat er niet voldoende enveloppen waren in dezelfde kleur als de kaartjes, werd ik onmiddellijk gebeld om dit te melden. Ik was zeer tevreden over de aanpak hiervan.

mooie, kwalitatieve producten

Ik kocht dingen voor de kinderen om te knutselen. De Woodworx DIY set Robot ranger was niet geschikt voor mijn 5-jarige, helaas. Op de doos zelf stond 6j, maar het moest worden gepuzzeld, gelijmd, geschilderd en gestickerd. Dat kon mijn zoontje nog niet, jammer genoeg. Hij heeft er nu wel speelplezier mee. Pixelsets worden hier al veel gebruikt en nu zoeken we nog een momentje om de bruisballen te maken!

Snel en prima in orde

Voldoende keuze en makkelijk bestellen. Tot nu toe al vijf puzzles besteld en supersnel geleverd gekregen. Niets op aan te merken, dus een verdiende 10.

Alles keurig bezorgd en op tijd.

Ik had leuke stickers nodig om kinderkaarten te maken. Dat is prima gelukt met de stickers van jullie.

Bestelling prima en verzorgd geleverd. Zelfs gedeeld op de app van mijn schildersclubje.

Breed aanbod van goede kwaliteit

In het brede aanbod vond ik alles wat ik nodig had in 1 webwinkel, terwijl ik anders meerdere webwinkels zou moeten afgegaan zijn om alles te vinden wat ik nodig had. Goede kwaliteit producten en super levering!

Altijd tevreden bij Pipoos!

Snelle service, goed ingepakt, en altijd een mooi aanbod aan alles wat je maar kan nodig hebben voor je hobby. Altijd tevreden bij Pipoos!

Goede ervaringen met bestellen bij pipoos

Ik heb goede ervaringen met bestellen en de levering. Ik vind het wel jammer dat er op zaterdag niet ook verzonden wordt.

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA