Slecht verpakt

Een emmertje van 5 kilo hobbybeton was in een veel te grote doos verpakt. Hierdoor teveel ruimte tijdens het transport met als gevolg dat de deksel los liet en de doos, waar ook iets anders in zat, behoorlijk vervuild was. Een kleine doos met weinig ruimte was een beter oplossing geweest. Wel snel geleverd en goed te woord gestaan door klantenservice

prima service

Super goed

Super goed

Keurig

Was mooi in gepakt. Niet voor bepaalde tijd besteld zo dat de volgende dag in huis was. Dus 2 dagen wachten. Werd netjes op de hoogte gehouden hoe en wat en wanneer. Moeite waard om nog keer wat te gaan kopen vooral in deze tijd

Niks op aan te merken

Compleet, netjes verpakt en optilde geleverd. Zo is het voor de klant heeeel fijn!

Uitstekende service

Ik ontving stiften waarvan er een stuk was. Ik heb een mailtje gestuurd met een foto van het defecte product en ik heb meteen een nieuwe gekregen. Daar ben ik erg blij mee.

Goede en snelle levering

Ruim assortiment en zeer snel geleverd!

snelle levering en producten van goede kwaliteit!

Goede service snel geleverd

Perfecte service, overzichtelijke en uitgebreide website. Top!

Alles alleen maar positief.

Leuk product snel thuisbezorgd

Leuk product gezien in de winkel. Later alsnog online gekocht. Was snel bezorgd op mijn plaatselijke DHL afhaal punt. En heel leuk dat ik na afloop een kortingscode voor de volgende bestelling en extra spaar zegels heb ontvangen! Extra leuke verrassing.

helemaar prima

Supersnelle levering, keurig verpakt en de zegeltjes erbij! Daar word je blij van!

Snel geleverd en uitgebreid assortiment

Ik was blij verrast met het grote assortiment aan goede producten. Ook werd de bestelling een dag eerder geleverd. Alles netjes verzorgd en met zegeltjes (!) erbij. Daar maakte ik me dan toch na het bestellen stiekem wel een beetje druk om. “Maar hoe zit het dan met de zegeltjes?) Helemaal goed dus. Top, dankjulliewel, medewerkers van Pipoos. Mijn dag was helemaal goed.

Alles netjes en juist ontvangen

Geen oordeel

Koop penseeltjes helaas geen mogelijkheid voor deze voldoende in de winkel daarom kopen in de winkel

Ik ben tevreden, kwaliteit en kleur zoals ik verwachte.

Mooie kleur en kwaliteit.

Snelle levering, top service!

Dankzij de snelle levering kon mijn dochter alles nog meenemen op vakantie en had ze leuke spulletjes om armbandjes te knutselen! Super!!! Dankjewel!

Goede klantenservice

Mijn bestelling liep vertraging op omdat hij bleef hangen in het systeem.. Prettig contact gehad met de klantenservice om mijn bestelling alsnog en zo snel mogelijk te ontvangen.

Super nette klantenservice

Na 1x mailen werd mijn vraag al door de klantenservice opgepakt en zeer netjes afgehandeld.

Geweldig!

Één winkel voor al mijn favoriete hobbies! De keuze is groot en redelijk van prijs. Ik zou zo graag een fysieke winkel in de buurt willen hebben. Maar de webwinkel heeft alles wat ik nodig heb en er wordt snel verstuurd en geleverd!

Pipoos een adres om te onthouden voor een volgende aankoop

Kwalitatief artikel, vlotte bestelafhandeling en levering idem dito

snel

Overzichtelijke site en een snelle service

Groot assortiment, goed verpakt en snelle levering

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA