Uitstekende service

Van mijn bestelling tot levering supersnelle

bestelling vlot verlopen, gietvorm na 2 dagen stuk

beste ik kocht creatief beton en een kaboutergietvorm. Mijn vorige vorm die ik in één van jullie winkels kocht, heb ik al meer dan 30x gebruikt en hij is nog steeds niet gescheurd. Deze vorm is op dag 2, 3de maal gebruikt gescheurd. Teleurstellend.

Snelle verzending

Spullen besteld, fijn dat het vanaf €30,- gratis verzenden is! Ik had alles snel in huis.

Prima service Echter op de site verspringt het beeld regelmatig en de spullen die er op dat moment niet zijn worden niet echt snel aangevuld Verder een zeer goede keus uit veel spullen

goedkoper als elders, netjes geleverd en snel

goedkoper als elders, netjes geleverd en snel

Besteld en op tijd geleverd zoals verwacht

Hetgeen ik besteld heb beantwoord helemaal aan mijn vraag...

Alles ging volgens plan

Snelle levering uiterst tevreden

zeer snelle levering !!!!

Voor het eerst iets besteld . Zeer tevreden. Dus zeker voor herhaling vatbaar

Menselijkheid gaat vóór de regels

Snelle levering, helaas verkeerde kleur garen. Retourproces vind ik te ingewikkeld! Naar een winkel van Pipoos (Dordrecht) en zonder enig probleem het garen om mogen ruilen. Hulde aan Pipoos Dordrecht!

Uit voorraad geleverd en snel

Vandaag besteld morgen in huis, ja echt, niks corona ellende gewoon besteld. Heerlijk

Prima. Precies wat ik zocht. Snel geleverd.

Prima. Precies wat ik zocht. Snel geleverd.

Prima bedrijf

Makkelijle site, goede informatie, snelle service. Kortom prima tevreden.

snelle levering en netjes verpakt

Ik was heel erg blij met mijn pakketje en met mijn spullen. de levering was snel netjes verpakt en de artikelen zo zoals ze waren afgebeeld. leuk om te bestellen. gezellig.

Tevreden

Twee keer besteld bij Pipoos en ben tevreden. Bestellen en afrekenen is simpel. Bestelling keurig verpakt en binnen een dag in huis. En het belangrijkste, het bestelde product bevalt prima.

Geweldige winkel!

Ik ga graag naar Pipoos. Ik vind het personeel super behulpzaam en enthousiast. Ze zijn altijd bereid om je te helpen en mee te denken met een project. Voor mijn portemonnee is het wat prijzig maar daar krijg je ook echt kwaliteit / service / keuze / plezier voor terug. Als het binnen mijn mogelijkheid ligt, ga ik zeker naar Pipoos. Dus voor de prijs kwaliteit verhouding zou ik zeker Pipoos aanraden. Ik vind het een super winkel en ik kom er bijzonder graag. Ik ga altijd met een goed gevoel de winkel uit.

Snel geleverd en netjes verpakt, daar kan je vaker bestellen

Netjes

Een super mooi netjes verpakt product. Zeker voor herhaling vatbaar vaker online te bestellen

Bestelling Soepel verlopen, product is precies wat wij zochten. Nu gaan we tie-dye ‘n!

Snel en kwaliteit

Mijn bestelling bij Pipoos was er de volgende dag al, super snel geleverd dus. De bestelling was goed beschermd ingepakt en ik was verrast door de spaarkaart met stickers die meegeleverd was. Heel handig om te sparen als je een actieve hobbyist bent die vaker dingen besteld!

Snelle levering!

Super snel geleverd!

Ben blij

Netjes geleverd.

Ik had een bestelling met fimo klei. Over de 'leather look' ben ik niet tevreden. Eindresultaat verschild niet met de fimo soft variant. Het bestellen ging gemakkelijk, de site in gebruiksvriendelijk. En mijn bestelling werd snel geleverd. Over Pipoos zelf ben ik zeer tevreden!

Perfect!

Ik voel me als klant gewaardeerd. Pakket was snel geleverd, mooi ingepakt met loyaliteitskaart en kortingsbon! Top service!

Hoge score voor een professionele aanpak

De levering, iets trager door corona, viel erg goed mee. Het artikel voldoet 100% aan de beschrijving op de webshop.

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA