Slecht te doen

Veel vakjes met dubbele kleurennummers die je zelf moet mengen. Alle potjes verf los, zodat ze steeds omvallen en het dus een knoeiboel wordt. Dit schilderij is bij mij helaas in de prullenbak beland.

alles voor elke hobby

bestellingen altijd correct , snel geleverd en goede kwaliteit

Zeer klantvriendelijk, en mooiehobbyartikelen

Erg goeie hobbyisten en winkels,ben zeer blij met jullie, en niet al te duur, zeer vriendelijk personeel zeker in Gent

Blij mee

Blij met de mooie artikelen

Snelle levering en leuke knutselarijen!

Super service

Het verliep allemaal erg netjes en precies zoals op de site werdt belooft

Altijd fijn om mijn bestelling snel en op tijd te ontvangen. Gebaksdozen besteld die ik nodig had voor moederdagsgebak. Gelukkig kon ik het gebak in deze doosjes presenteren

Ook in deze tijd, zeer snelle levering

Alles was keurig verzorgd, kreeg er ook nog zegeltjes en een spaarkaart bij. Ik ga zeker weer bestellen bij pipoos

Een kleinigheidje gekocht. Het kwam snel en leuke kaarten erbij gekregen.

Goede producten voor een goede prijs

Leuke artikelen besteld bij Pipoos voor een aantrekkelijke prijs. Ik zou hier zeker weer bestellen, maar de webshopervaring was voor mij een beste tegenvaller. Na het bekijken van een product om vervolgens terug te gaan naar het overzicht, kwam ik steeds weer bovenaan op de eerste pagina terecht. Dit werkte voor mij erg frustrerend. Daarnaast blijkbaar te lang bij de laptop weggeweest omdat er iets tussen het bestellen door kwam en de winkelwagen leeggegooid was en ik helaas weer opnieuw moest beginnen.

Goede service en snel.

Keurig en snel

Wist niet dat ze zo snel leveren dus ik zal hier zeker vaker bestellen.

Tevreden

Duidelijke website, alle materiaal werd geleverd, in goede conditie.

Ondanks er werd gemeld dat er een mogelijke vertraging zou kunnen plaatsvinden was dit thuis op 3 dagen. Zeer aan te raden, leuke attenties er ook bij! Top

Fijne afhandeling

Snel en goed geregeld.

Goede verpakking! Correcte levering binnen de beloofde termijn. En een leuk presentje! Dankjewel! Grtjs vanuit Hasselt België

super

super, alles zit er bij wat je nodig hebt, 1 minpuntje, geen patroon alleen de tekening

Supersnel en juiste spullen

Snel en juist

Mijn bestelling kwam ondanks de tijd op de dag die van tevoren gezegd werd en de spullen waren ook watbik verwachtte. De bezorger was wel later als wat gepland stond, maar in deze tijd kan je daar niet veel van maken want de bezorgers hebben het heel erg druk.

Snelle kosteloze levering, dat is heel fijn!

Gewoon fijn om in deze moeilijke tijden zo snel bediend te worden

Helemaal tevreden

Alles kwam de volgende dag al binnen (zelf met corona omstandigheden). Alles was leuk verpakt! Ik kreeg er leuke kaarten bij en natuurlijk de zegels! Helemaal tevreden alles was goed verpakt en snelle levering.

Bestelling snel geleverd en zeer netjes / goed beschermd ingepakt .

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA