Omdat de winkel weg is, nu online besteld. Snelle levering.

Niets op aan te merken!

Bestelling was zeer snel verzonden en er zaten zelfs hele leuke extra kaartjes bij! Ook erg fijn dat ze de stickertjes voor de “stempelkaart” bij doen als je online besteld!

Geweldige service

Bestellen via internet gaat heel makkelijk, de volgende dag in huis. Helaas was tijdens het vervoeren iets kapot gegaan, maar geen probleem, de volgende dag al een nieuwe in huis. Superservice!

Prima.

Levering volgende dag al ; had ik niet verwacht!

snelle levering keurig netjes aan gekomen

Snelle service. Leuke ‘Corona-kaartjes’ ter attentie.

Bestelling de volgende dag al geleverd. Goede kwaliteit van producten.

Zeer snelle bezorging, heel tevreden.

Nu reeds twee maal iets besteld en binnen twee dagen ontvangen ondanks de corona drukte in de pakketjes wereld.

Super, snelle service

Hele goede service en snelle levering

Enkel ervaring on line maar zeer tevreden , ook snelle levering .

Fijne winkel,met goede service

Al een paar keer online besteldt,goede service,snelle levering,goed verpakt.

Alles dikke prima

Snelle levering, goeie producten en zelfs nog spaarpunten erbij ontvangen. Geen op of aanmerkingen. Gewoon helemaal top.

Mooie producten en snelle service!!

Zelfs in deze tijden had ik na 2 dagen mijn materiaal al!!! Heel blij!!

gewoon goed

snelle levering van degelijke spullen

Tevreden

Correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling. Degelijk en kwalitatief hoogstaand materiaal. Levering (België) verliep iets minder vlot.

Alles correct

Alles was aanwezig in pakket. Vlot geleverd.

eerste aankoop was super

Alles netjes verpakt en goed aangekomen : mss was een kleinere doos ook goed geweest .. ;-)

Goed verpakt en snelle levering.

Snelle levering en goed verpakt zeker een aanrader. Zal zeker vaker mijn hobby materiaal hier bestellen.

De oogjes waren presies goed

SUPER!

super. zag er netjes uit. en wat leuk dat je ook punten kan sparen en grappig kaartjes toegevoegd. snelle service. Zeker een aanrader.

Wat ik gevraagd heb is goed toegekomen

Ik heb mij het kleurenpalet van vilt aangekocht om een slaapzak te maken met bumba er op voor ons kleindochter en is supergoed gelukt met dit kleurenpalet.

Leuke goede producten en zelfs in deze tijd snelle levering

Ik heb gevonden wat ik nodig had, maar wel iets duurder dan in andere webshops. Aangezien ik pipoos vertrouw als winkel heb ik het daar besteld. Dus levering => Dik ok Materiaal => Dik ok Prijs => Gewoon ok

Goed inzicht in voorraad. Snelle reactie en doelmatige levering

Snelle levering en alles wat ik nodig had!

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA