Snel en correct geleverd

Onze bestelling van dik papier 50x70 is snel en goed geleverd.

fijn snelle levering

tevreden over assortiment en geleverde producten. En super fijn als bestelling snel geleverd wordt zodat je heerlijk verder aan de slag kunt.

Alles was aanwezig, veel keuze

Alles werd gelijktijdig geleverd, sommige zaken waren nogal "breekbaar" maar alles was in perfecte staat. Alleen de doos was enorm groot

Snel geleverd, product naar verwachting

Top! Snel geleverd en goed ingepakt. Product naar verwachting.

Snelle correcte levering

Goede prijs voor goede producten.

Ook snelle levering

Super duidelijke site, super snelle verzending. Leuk verpakt

Super tevreden!

Zeer snelle levering zelfs in corana tijd! Heel tevreden dank u wel!!

Snel besteld, snel geleverd

Na 2 dagen geleverd op een zaterdag in België, snelle en goede service

Ondanks de crisis geen opgedreven prijzen, en supersnelle levering. Heel netjes afgeleverd. Heel goed gedaan. Proficiat allemaal

top

bestelde artikelen doen aan de verwachting en keurig bezorgd

Geweldig!

Bestelling zeer snel in huis en alles was keurig verpakt.

Exact wat ik verwachtte te krijgen.

Wat ik kreeg was exact wat beschreven staat in de catalogus. De besteltijd viel heel goed mee, ondanks omstandigheden. Leuk dat ook de zegeltjes niet vergeten zijn!

Perfect!

Bedankt voor de zalig snelle levering in deze tijden, producten waren perfect in orde!!

Geweldige service met prima artikelen

Wat ik bestel is gelukkig snel binnen En Pipoos heeft altijd prima materiaal Als ik iets specifieks zoek kan ik het vinden en dat is heel prettig Ik zal in de toekomst nog wel een paar keer bestellen voor mijn hobbies En hoop dat jullie nog lang zullen doorgaan met het verlenen van deze prima service m.vr. Groet

Prima aanbod en service!

Keuzeaanbod is erg uitgebreid, bestelling en levering verliepen vlotjes én we kopen lokaal, helemaal top!

Spiegelkarton

Vlotte levering! Dank u wel

Kwalitatieve producten maar late levering

Ik kreeg heel snel de melding dat de goederen waren ingepakt maar de levering duurde meer dan een week. Vermoedelijk door corona dus ik heb er begrip voor. Netjes ingepakt en zelfs de zegeltjes zaten er bij, heel fijn. bedankt Pipoos

bestelling gedaan van patroonpapier

ik heb een bestelling gedaan van patroonpapier geruit ( voor cursus). ik ben goed geholpen geweest en ik heb snel mijn bestelling ontvangen.

Snel, goed

Mijn producten zijn snel, compact en goed geleverd. Mooie producten en altijd wel tervreden over pipoos

Super goed

Super matheriaal en verzorgt

Ondanks de Coronacrisis vrij snel afgeleverd, goed verzorgd pakket, geleverd door een vriendelijke postbode( mag ook gezegd worden).

Super service

Bestelling de volgende dag al in huis. Er was een artikel defect. Gebeld met de klantenservice. Uitgelegd en foto gestuurd. Dag later nieuw artikel al in huis. Een prima service. Had al vaker besteld maar doe dit in de toekomst zeker weer.

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA