Enorm tevreden!

Snelle levering, heel goede producten en een klantenkaart.

professioneel en correct

Snelle levering en mooi verpakt

Makkelijk en snel

De site is overzichtelijk, makkelijk zoeken met de zoekoptie. Mooie prijzen en snelle levering!

Met zorg ingepakt. Er zat zelfs een spaarkaart + zegeltjes bij. Snelle levering.

langere wachttijd dan beloofd maar netjes verpakt aangekomen

Ik deed mijn bestelling op een zondag (19/4). Daarom kon ik begrijpen dat het niet de volgende dag hier (in België bovendien) zou aankomen. Toch was ik wel een beetje teleurgesteld dat na aanmelding bij DHL geen schot kwam in de zaak. Maar alle begrip in deze coronatijden. Maar enkele dagen later was het pakketje dan weer aangemeld bij Bpost (21/4). Om dan uiteindelijk vandaag (24/4) toch in de bus te vallen. Ik was wel aangenaam verrast dat er zelfs spaarzegels in de verpakking werden meegeleverd :).

goede kwaliteit aan podloden

ik moest even wachten owv de quarantine. het is alleszins goed aangekomen en het materiaal is degelijk

Topprodukt via een toplevering👍.

De originele toegevoegde kaartjes maakte me blij😉.

Voor de 2e keer besteld, zag er goed uit, ook keurig verpakt, dank voor de kaarten. Voor herhaling v

Voor herhaling vatbaar.

ben best wel tevreden - levering heeft langer geduurd - Conona?

Het opzoeken, bestellen, betalen van de producten verliep zeer vlot. De levering heeft wel langer geduurd, maar op dit moment wil ik het wel klasseren onder de 'corona-perikelen'. Ik heb jammer genoeg niet kunnen nakijken op de website van Pipoos hoe mijn bestelling wordt afgewerkt voor de levering. Nadat mijn goederen thuis geleverd werden, heb ik de site even gecontroleerd waar nog altijd de vermelding 'bestelling wordt voorbereid' vermeld stond. jammer eigenlijk dat dit niet ge-updated wordt...

Supersnelle levering

Pakket heel snel geleverd, met attentie bij! Heel tof

Reageert vlug de spullen worden netjes en snel bezorgd

Goede snelle service met een onverwacht extraat!

Fijn, snelle bestelling. Ik had mijn eerste online bestelling, niet duur en kreeg een superleuk pakketje kaarten erbij. Blij verrast!

Snelle klantenservice en als er een probleem is wordt het direct opgelost. Zee goede service! Hier ga ik vaker bestellen :-)

Heel goede service!

Ik had mijn bestelling geplaatst en al een paar dagen later had ik mijn pakketje ontvangen! Ben ook super tevreden over de producten die ik besteld had en ik ga zeker meer bestellen via deze site. Dit is trouwens de 2de keer dat ik iets bestel en altijd al heel tevreden geweest! Ik raad dit zeker aan!

Alles verliep vlot, van bestelling tot levering. Ik ben zeer tevreden over de service.

Hele snelle levering en gemakkelijke website

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden.

Snel geregeld, prima service, vlotte bezorging.

Aangezien er geen Pipoos winkel meer in de buurt is, even een ontbrekend product via de website besteld. De volgende dag werd het al geleverd. Prima, voor herhaling vatbaar.

Correcte prijs, snelle levering!

Fijn assortiment, ruime keuze in knutselmateriaal!

Snelle levering, mooie kwaliteit

Alles tiptop in orde

goede gouden gelstiftjes

Ik ben zeer tevreden over de stiftjes. Ik gebruik ze voor op zwart papier in een foto-album te schrijven en ze glijden over mijn papier. Had enkel de 'beoordeel Pipos'mail al sneller gekregen dan de stiftjes, maar ik vermoed dat het normaal is dat de levering tegenwoordig wat vertraagd is.

Perfecte service

Goede omschrijving van de goederen snelle verzending top!

Super service

Vlotte en goede service! Leuk dat je de puntjes er ook online bij krijgt!

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA