Perfecte service

Ondanks coronacrisis werd het pakketje snel geleverd. Tevreden van de producten: kwaliteit aan scherpe prijzen.

Super producten, kwamen snel aan

Met het heel virus gedoe loopt er soms iets miss, maar zeker niet bij mij !! Alles is op tijd en correct aangekomen. Zelfs de spaarzegels steken ze erbij !! Top service, bedankt !

snel, efficient

Ik blijf de fysieke winkel verkiezen uiteraard, maar ik ben wel zeer tevreden over de mogelijkheid om via de webwinkel te kunnen bestellen. Ook over de snelle levering ben ik tevreden.

Snelle en zeer correcte service

Snelle en correcte service

Snelle levering!

Zag er allemaal goed uit!

Snel geleverd met een leuke attentie.

Pakje goed en snel aangekomen. Voor de kleine attentie verdienen jullie die extra ster. Ontzettend leuk!

Goede levering

Ik kocht vroeger vaak bij pipoos in Rotterdam op zuidplein of de grootte stad.

Elke keer in orde, behalve de eerste keer.

Ik heb de laatste weken een aantal bestellingen geplaatst. Bij de 1ste levering was de doos kapot, miste ik wat pixelmatjes jammer genoeg, gelukkig niet te veel. Via de site proberen contact opnemen, maar geen reactie. Nadien nog paar keer besteld, nu steeds goed in orde, dus alle lof!

alles in orde, snel verstuurd

Jammer genoeg niet snel geleverd door de Belgische post

Snelle levering en goed verpakt

Vlug en makkelijk

Makkelijk op de website te vinden en te bestellen. Snel en goed bezorgd.

Goede producten en snel geleverd

Prima product, snel geleverd

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Snel en prima levering

Duidelijk en snelle levering.

Snelle levering, goed product

Zelfs in de corona tijd werd mijn product, gelpennen, snel en keurig geleverd. Pennen zijn goede kwaliteit voor een prima prijs!

supersnelle levering en beste kwaliteit

Ik heb jullie al aanbevolen aan sommige mensen. Superkwaliteit, niet duur en snelle levering!

Goede service en super snel

De producten zijn van goede kwaliteit en mijn online bestelling kwam super snel binnen, inclusief gratis kaarten van Boomerang erbij, super leuk :)

Snelle levering!

Alles zat er pico bello in en zelfs in deze tijden snelle levering! Ik bestel hier nog! (Alhoewel ik nog steeds liever de winkels zelf binnenspring :) )

Snel verstuurd, netjes ingepakt!!

Betrouwbaar en snel

Erg tevreden

Bestelling kwam snel, zaten kaarten bij als leuke extra, was erg leuk. Enige minpuntje over mijn bestelling is dat ik 2x dezelfde pot glitters had bestelde en de ene aanzienlijk leger was. verder dik tevreden over de levering.

De kleuren die ik nodig had waren overal niet voorradig...bij jullie gelukkig wel! En zo’n snelle levering!

Gewoon goed

Goed product, goed verpakt, snel geleverd ondanks het coronavirus. Aanrader.

Acryl verf

Ben er blij mee maar..

Ben blij dat het is aangekomen maar vind het wel jammer dat het pakje met textielstiften al open was gescheurd. Dat is het enige minpunt, gaf het gevoel dat het niet helemaal nieuw was :/

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA