Snel en correct

De kleine bestelling (6 knotjes katoen maar) is snel en correct uitgevoerd. Minpunt: de manier waarop de knotjes in elkaar gewonden zijn, maar daar kunnen jullie niets aan doen. Toch kom ik liever in de winkel! Maar dat zal iedereen begrijpen.

Goed en veilig verpakt

snel en super producten

Super quick delivery, they forgot to put the tape i ordered in the package so I emailed them and got a super quick response by mail and it was sent asap (got it the next day through dhl). The product are exactly like portaited in the website, high quality products and brands.

Producten zijn zoals verwacht, maar vage communicatie over levering

Tijdens de quarantaine weet iedereen wel dat er vertraging zit op wat je online koopt. En op zich kreeg ik mijn bestelling aan binnen 6 dagen, wat ook mooi is. De producten zijn ook perfect wat ik ervan verwacht had. Enige nadeel vind ik de communicatie IVM levering. Ik kreeg zowel van bpost als van DHL een track- en tracecode. En op de dag van ontvangst kreeg ik een mailtje van b-post dat mijn levering tussen 12u en 21u geleverd ging worden. Niets mis mee natuurlijk, maar ondertussen was mijn pakketje bij DHL nog steeds in het sorteercentrum. Uiteindelijk is mijn pakketje wel op de tussen B-post beloofde uren door DHL geleverd, maar ik snapte er niets meer van. Behalve die vage communicatie is er denk ik wel door alle partijen hun best gedaan en ik ben dan ook benieuwd om met mijn producten aan de slag te gaan.

Ontvangen in perfecte staat zoals gevraagd

Netjes verpakt

good quality and relatively fast delivery

good quality and relatively fast delivery

Prima levering

Binnen een paar dagen geleverd, prima service.

Goede service en snelle levering in Corona tijd.

Goede service en snelle levering in Corona tijd. Men nam zelfs te tijd om te telefoneren over een artikel dat niet leverbaar was. Telefonisch naar een alternatief gezocht. Ik hou van zo een service! Mooi werk. Leuke attentie mee in de doos :)

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Alles oké

Kwam snel, gezien de coronatijd. Goed ingepakt.

Ik wacht nog steeds op mijn pakketje

De levering is minder snel als verwacht. (7 dagen). Ik begrijp dat het langer duurt omwille van de corona-crisis. Ik hoop mijn pakje morgen te ontvangen en te kunnen starten met het knutsel-plezier.

Alles prima in orde

Vlot kunnen bestellen. Levering kwam snel door ondanks corona en paasweekend er tussen.

Snelle gratis levering, mooi ingepakt pakketje met super leuke attentie. Bedankt!

Niets op aan te merken. Alles zat er in wat ik besteld had. En zeker is deze tijd van Corona crisis. Vlotte bestelling en vlotte levering. Wat zeer leuk is dat de kids weer konden verder knutselen!

Is een leuke winkel super

Kralen

Goede en op tijd geleverd

Besteld en volgende dag in huis!

Zeer goede kwaliteit

Spuitbus direct dekkend

Zeer snel geleverd

Ondanks quarantaine werd onze bestelling zeer snel en zoals vooraf op website aangegeven, geleverd. Producten volledig in de lijn van onze verwachting. Mooi en zorgzaam ingepakt!

Snelle levering en zelfs extra korting

Mijn bestelling werd super snel geleverd en ik kreeg ook nog eens 10% korting op mijn volgende bestelling! :)

Netjes verpakt en snelle levering. Super blij mee

Prima op tijd

Niets op aan te merken!

Snel geleverd en klantvriendelijk!

Tevreden klant

Snelle levering en gratis terugzending. Terugbetaling in orde na een dikke week. Misschien enige werkpunt is een meer ecologische pakketopvulling, bv. composteerbare opvulchips.

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA