Snelle levering en fijne stiften

Voor het eerst bij Pipoos een bestelling gedaan, stabilo stiften. Vlot geleverd en fijne stiften.

Snelle en correcte afhandeling.

Van Pipoos niets dan lof. Snelle en correcte correspondentie, goede producten. Het leveren via b post ben ik niet zo'n fan van. De postbode had het pakketje zo hard in mijn brievenbus proberen te proppen (terwijl ik thuis was) dat heel het doosje ingedeukt was. Gelukkig geen schade aan de gekochte goederen en door het vele lawaai aan de brievenbus door zijn geduwd snel onderschept voor de postbode nog meer schade kon aanrichten.

De volgende dag was de bestelling al binnen.

Bestelling was sel binnen. Jammer alleen dat niet alle gewenste potloden op voorraad waren.

Levert snel en goede kwaliteit

Snel en netjes afgeleverd. Heb het product nog niet kunnen testen maar het is ongedeerd aangekomen en snel.

Snel, goede prijs en prima product

Snelle levering, goed verpakt, fijn dat ik achteraf mocht betalen en goed product.

Prima, bestelprocedure was duidelijk. Product werd de volgende dag al bezorgd, zoals beloofd.

Goed verzorgd en snel

Alleen geen bonus producten die je van andere leveranciers vaak wel krijgt

Zeer goede service

Mijn pakketje kwam maar niet aan. Gebeld naar de klantendienst en alles mooi onderzocht. Besloten om niet te wachten op het definitieve antwoord van DHL en meteen het opnieuw te verzenden. Super vriendelijk en zeer snel!!!

Zeer snelle en correcte levering.

Heel positieve ervaring, zeer snelle levering, ik woon in België dus had verwacht dat levering vanuit NL wel een werkdag of 4-5 zou zijn, maar ik kreeg alles reeds in slechts 2 dagen tijd, heel tevreden dus! De knutselspullen komen nu immers heel goed van pas nu onze dochter niet naar de kleuterklas kan (coronacrisis).

Goed en snel geleverd

Vlot en goed

Een mooie ervaring

Het was mooi om te ervaren dat bestelling en levering ook volgens de normale route verliep.

Snel, helemaal prima

Super om zo eens te bestellen

Als medewerker v pipoos in België mijn eerste aankoop op de site is supervlug toegekomen dank u daarvoor

Ben er heel heel tevreden over en alles is goed verlopen zoals het moet

Snelle levering, accuraat

Niet alle producten op voorraad, maar meer dan voldoende keuze. Eenvoudig bestelproces, goede koop ervaring.

Ondanks de Corona toch nog snel gekomen.keurig een mailtje van tevoren gehad

Alles OK (op 1 klein detail na)

De verpakking was beschadigd bij levering. Verder alles prima in orde!

Heel snel en netjes afgeleverd. Top!

Goede en snelle levering. Er wordt duidelijk gecommuniceerd over de levering.

Uitstekend alles snel geleverd en goed verpakt

Na de bestelling online te hebben geplaatst , kreeg ik keurig een mail. En de spullen werden binnen een week geleverd.

Goede en snelle service

Top service!

Goede en snelle, begripvolle service!

Voor de eerste keer besteld online en zeer tevreden. bestelling kwam mooi optijd.

Ze hielden me netjes op de hoogte over het verloop.

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA