Goede, snelle levering en zeer klantvriendelijk

Na een heel klantvriendelijk telefoontje, de bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis. Geweldig!

Lijmpistool gekocht.. binnen 2 min kapot.. waardeloos!

Waardeloos

overzichtelijk en gemakkelijk

Wat ik wilde kopen was snel op de site te vinden in overzichtelijke schermen.

snelle bezorging

snelle en goede bezorging

Helemaal tevreden !

Snelle reactie zeer snelle levering en prima product ik ben zeer tevreden en blij met pipoos en ga er nog zeker terugkomen ! Bedankt voor de fijne samenwerking !

Goed!

Alles naar wens.

zeer vlug leuk ingepakt.

leuke verrassing ga zo door,

Makkelijk, uitgebreid en snel

Zeer fijne uitgebreide webshop. Levering al de volgende dag! Perfect voor als kende winkel niet zelf kan bezoeken, maar je wel lekker in het weekend aan de gang wil.

Heel goed , ook nadat ik iets wilde veranderen aan de bestelling

Dus prima

Zeer goed verpakt en leuke extra’s erbij

Snelle verzending Leuke extra’s erbij Goed verpakt

Snelle levering vd cadeaubon.

Mijn bestelling ging slechts om een cadeaubon dus met knutselspullen geen ervaring. De bon werd wel snel en leuk verpakt (met een gratis sleutelhanger erbij) geleverd dus dik tevreden.

Prima.

Hele vlotte keurig verzorgde levering.

Fijne en snelle service

Fijne winkel alles snel geleverd voor leuke prijzen.

Super geregeld

We zijn erg blij met de geleverde spullen voor het maken van een suprise. Producten zijn netjes en op tijd geleverd, we zijn er erg blij mee! Ook erg leuk dat jullie suggesties hebben toegevoegd voor het maken van een suprise. Top gedaan, bedankt.

Product was afgeprijsd en veel goedkoper dan bij Bol. Snel geleverd en ingepakt in bubble wrap, waardoor het niet beschadigd was (in tegenstelling tot Bol...). Zeer tevreden.

Snelle service, stevig verpakt, leuke sleutelhanger als cadeautje ... niks op aan te merken. Heel goed!

Proffesioneel verzorgt

Fijne winkel

Heerlijke winkel.

Goed en vriendelijk personeel, maar ook online geweldig. Prompte en accurate levering. En dan de knutselinfo op hun website! Ben fan.

Heel leuk DIY pakket van een superschattige caravan!

Mezelf voor m’n verjaardag dit pakket cadeau gedaan. Was vroeger altijd al een knutselaar, maar lang niet meer gedaan. Door dit pakket van de caravan met allerlei extra’s ben ik weer helemaal verslaafd! Heerlijk dat gepriegel, hele goede uitleg, enorm uitgebreid, compleet pakket. Heb er wel m’n eerste leesbril voor moeten aanschaffen, tjonge, wat een mini cijfertjes ;)

Bestelling snel geleverd en mooie spullen om te knutselen. Op de website leuke voorbeelden van surprises die je kunt maken.

Top en snel en creativiteit

Wat een service!!

Alles is altijd goed verpakt. Netjes.

Fijn dat ik ook via de webshop kan kopen!

Want dochter en ik hadden het een en ander nodig. Waren niet in de gelegenheid om naar een winkel te gaan, maar ziedaar: we vonden de artikelen in de webshop. Alles werd netjes verzorgd bezorgd, dus ik zal zeker vaker iets bestellen bijPipoos. (Opm. Was de eerste winkel op de Postjesweg in Amsterdam? Toen was het er al zo fijn kopen!)

Ik vond een ruime keus in mini strijkkralen en een goede prijs omdat vijfde zakje gratis is. Snel verzonden en gratis bezorgen vanaf €30 ook erg schappelijk

Heel tevreden

Ben tevreden,heel snel in huis !

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA