Snelle levering, producten kwamen goed aan. Heel erg blij mee!

Geweldig!

Hele goede producten en de levering is super snel. Van bestelling plaatsen tot levering was 2 of 3 dagen. De producten zijn van hoge kwaliteit en dat is exyra genieten in het gebruik. Ben heel erg tevreden!

Snelle service en goede producten!

Goede en snelle service, goed verpakt en mooie materialen van goede kwaliteit.

Mega snel en heel fijn

Super snel geleverd. Alle spullen zijn van top kwaliteit en zijn van goede prijs. Ga hier zeker vaker bestellen!

Veel en goed assortiment , vriendelijk personeel, snelle levering

Gewoon super goed ! Wel kijk ik uit naar de tijd dat we weer gewoon naar binnen kunnen wandelen zonder afspraak

netjes in orde

Alles was netjes in orde ingepakt. Bestelling ook snel thuis gekregen. Blij verrast met de zegeltjes. Ik vond de producten duur. Maar ik ga er met plezier gebruik van maken. Normaal bezoeken we af en toe de winkel maar nu met Corona online besteld. Dank je wel. Hartelijke groeten Frederike

Snelle levering, helaas het verkeerde gekregen

Alles ving vlot en de bestelling was snel binnen. Inderdaad helaas heb ik een verkeerd artikel toegestuurd gekregen. Dat is vervelend maar ik ben super goed geholpen door de klantenservice en als het goed is wordt alles netjes afgehandeld. Al met al jammer, maar prima service! Ik ben zeker tevreden!

Heel fijn ,netjes verpakt en super snel.

Fijn, snel, eenvoudig

Al een tijdje keek ik rond naar de pixel art van bijv Het meisje met de parel of een ander bekend schilderij. Pipoos vind ik een heerlijke winkel maar is niet echt hier in de buurt en shoppen zit er nu niet echt meer in. Tot ik een reclame tegenkwam met een betaalbare versie van wat ik wilde. Bestellen gaat heel makkelijk. Bezorging prima dus ik ben blij!

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Site is overzichtelijk.. Ik had wel meer keuze verwacht in macrame garen. Maar helaas was dat niet. Verder zeer tevreden over de garen en de bezorging.

Echt perfect!!!

Ik ben blij met de product en snel verzenden.

vlotte levering

Ik had permanent markers, map met 12 verschillende kleuren besteld en kreeg die netjes op tijd binnen. Mooie stiften in allerlei (neon) kleuren.

Enorm snelle levering

Niks te klagen, alles is keurig verpakt en super snel geleverd.

Goede service, snel verzonden, alleen zou ik de omschrijving van sommige producten iets duidelijker willen zien. Ik had een kwast besteld, maar die bleek gigantisch te zijn! De breedte stond er wel bij, maar niet de lengte. Dus afmetingen etc. zouden misschien handig zijn. Verder ben ik altijd super tevreden over Pipoos!!

Goede snelle service

Goede snelle service. Goede kwaliteit prinsverhouding

Alles perfect in orde

Bestelling op tijd geleverd en alles was in orde.

Snelle levering.

Jammer dat winkels niet open zijn, maar op deze manier werkt het ook erg goed.

toppie

precies wat ik had besteld en snelle levering

Redelijk snelle bezorging

Goede kwaliteit verf gekocht, mooie prijs. Was netjes verpakt.

Erg goed

Hele snelle levering en best wel veel keuzen. Leuke aanbiedingen.

matige verpakking, moeizame bezorging, wel correct afgehandeld

Na bestelling bleek het pakket (achteraf) te groot voor DHL en werd het niet op het afhaalpunt bezorgd. Ruim een week later vond ik het pakket bij de achterdeur van mijn huis, zonder alert in de brievenbus. Maar goed dat het een droge dag was! De verpakking was zodanig beschadigd (en ook marginaal ingepakt) dat er een besteld item ontbrak, wrs ergens eruit gevallen. Dit werd na reclameren nagestuurd. De klantenservice was heel correct, en loste de problemen in 2e instantie goed op.

Super snel

Hele fijne ervaring geweest. Alles goed gesorteerd waardoor je makkelijk kom shoppen wat je nodig had. Goeie omschrijving van artikelen en super snelle levering

Zeer tevreden, vnl. bij online bestellen

Snelle levering en goed verpakt. Correcte houding, bij zowel retourneren als afhalen, Kan ook wel aan de computer liggen, maar kleurweergave verschilt soms erg met de realiteit. Eén maal een verkeerde bestelling aangekregen, maar pas ontdekt bij tweede bestelling van hetzelfde product. Al bij al, tevreden van beiden. Online ook soms goedkoper dan in de winkel! Opgelet bij niet-online winkelen : per winkel een ander aanbod! (niet enkel qua stock...) Het personeel kent hun artikelen, maar telkens maar tot op een bepaalde hoogte.

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA