Snelle leverin van wat ik besteld had

Snelle levering van wat ik besteld had

Pipoos doe zijn best om snel te leveren, wat al positief is.

De leverancier doet er iets langer over dan Pipoos wil. En spijtig genoeg was er bij de laatste levering van kralen een doos die in de hoek gebarsten was. Het was wel goedkoop, maar daarom hoef ik nog niet tevreden te zijn met een beschadigd product. Jammer.

Niet leverbaar

Laatste 3 bestellingen van pixels , telkens 1 0f 2 kleuren niet leverbaar . Bijbestellen betekent ook 2x verzendkosten

Pipoos is een best aardige winkel

Wel jammer dat mijn favoriete merken niet verkocht worden. Zoals Lyra potloden, mooi tekenpapier. Goede verf en oliepastel. Voor het knutselen meer pakketten voor bijv huizen. Je kunt online prachtige spullen vinden voor modelhuizen/poppenhuizen. Winkels gaan vaak onderuit omdat ze niet de mooiste spullen hebben, zoals ook gebeurd is met speelgoed winkels. Zorg dat je niet vast zit aan 1 merk! Zorg voor keuze en kwaliteit.

Snelle service!

Makkelijke site. Alles duidelijk!

Snelle levering en scherpe prijzen

Goede en snelle service

Woensdagavond een bestelling geplaatst, en vrijdagochtend is ze al (volledig correct) geleverd! Leuke nieuwe materialen gekocht om mee te knutselen.

Goede prijs en op tijd, notificatie over bezorgwijze zou fijn zijn

Ik woon in een flat, en als het pakket bezorgd wordt wordt verwacht dat je deze beneden bij de ingang komt ophalen. Dit is niet per se de norm dus ik verwachtte dat de bezorger naar boven zou komen. Deze heeft meerdere keren aangebeld en ik heb 5 keer de deur voor hem/haar open gedaan. Uiteindelijk geen reactie meer behalve de mail "jammer genoeg stonden we voor een gesloten deur". Moest ik uiteindelijk het pakketje bij de buren beneden ophalen terwijl ik gewoon thuis was...

Supersnelle levering

Pipoos leverde zeer snel en alles op voorraad !

Goed geregeld

Hallo,ik had acrylverf besteld en dat was de volgende dag al thuisbezorgd.dank je wel voor de snelle levering.

Goed en gedegen

Mijn dochter wordt blij van jullie winkel.

Mijn dochter en ik worden blij van al die verf spullen. :-)

Supersnel geleverd

Normaal ga ik in de winkel langs, maar nu online, snel geleverd en goede kwaliteit.

Heel veel keuze en snelle levering

Fijne winkel en webshop om in rond te neuzen en inspiratie op te doen. De keuze in materialen en gereedschappen is enorm en als je eenmaal je keuze hebt gemaakt, wordt de bestelling snel en foutloos geleverd.

Goede en snelle levering

1 minpuntje, de doos waar het artikel in zat was wat beschadigd, maar het product zelf niet.

Goede klantenservice

Er was een bepaald product niet op voorraad. Ik werd gebeld en telefonisch kreeg ik een goed alternatief aangeboden.

Goede kwaliteit

Fijne snelle levering

Hele snelle levering en fijn dat er ook altijd zegeltjes bij zitten. Zo krijg ik ook ondanks de coronatijd mijn velletje vol

Niets op aan te merken

Niks mis mee, ben verder niet zo van de beoordelingen over webshop bestellingen want dan ben je momenteel iedere dag er mee bezig. Kreeg in het verleden nooit een verzoek om een beoordeling als ik in de winkel wat had gekocht. Daar is meer van te leren dan een beoordeling over een bestelling via de webshop. Overigens merk ik hier bij op dat bij Pipoos in Dordrecht ik altijd goed ben geholpen en de klantvriendelijkheid daar zeker prima is.

Snelle service, goede producten

Snelle service, goede producten, kwalitatief zeer goed.

Ik kan kort zijn. Tevreden over de levering.

Heel mooie kleuren acrylverf!

Goed product

Wij zijn bezig met Fimo klei . iedereen vindt het leuk om allerlei modellen te maken zowel wij als de kleinkinderen .komen we wat te kort is het vandaag besteld morgen in huis. Goede kwaliteit en service

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA