teverden, erg goeie service!

Ik had een heleboel besteld, meteen werd de bestelling verwerkt en met een klein half uurtje was het al klaar om naar DHL te gaan en dat in deze coronatijd! De volgende ochtend was het al binnen, fijn!. Verder leuke en complete spullen ontvangen erg blij mee.

Snelle service goede prijs

Goede kwaliteit en snelle service

Had schilder spullen voor mijn dochter besteld. Alles was snel geleverd en van goede kwaliteit.

Geweldige service, en snel!

Ene dag besteld en de volgende dag al in de brievenbus!

Prima service, snelle correcte levering

Zeer goed, in winkel heel vriendelijk

Dankje, snelle verzending

Prima levering, duidelijk antwoord

Garen was niet leverbaar op de site, klantenservice gebeld en gaven aan wanneer het garen weer leverbaar was.

Gewoon super service

Top geregeld en snel geleverd.

top geregeld

top

Prima sevice

Gemakkelijk besteld en afgeleverd.

Mooi cadeau, goede service

Voor de verjaardag van mijn dochter hebben we een mooie set gekocht om armbandjes te maken. Bij het openmaken, bleek er een zak met kraaltjes te ontbreken. De klantenservice van Pipoos heeft dit direct goed opgepakt en een alternatief toegestuurd. We zijn heel blij met de persoonlijke service en aandacht die hieraan is gegeven.

Vooral de uitleg over het materiaal is hier echt heel goed.

De uitleg over het materiaal gebruik is hier altijd heel goed. Men neemt rustig de tijd en is vriendelijk en geduldig.

Hele goede service en goede bereikbaarheid. Producten waren snel geleverd! Heel blij mee!

Goede ervaring

Goede service en een snelle levering

Alles zoals het hoort

Alles zoals je mag verwachten

Grote zak assorti viltstukjes. Prachtige kleuren en allerlei afmetingen. Leuk om van alles uit te proberen.

Super snelle bezorging en goed advies aan de telefoon.

Quick glue besteld voor de miniatuurbouw, super fijne lijm.

super snel

super snel goed verpakt goede prijs

Perfect!

Snelle levering, ruim aanbod en uitstekende kwaliteit! Ook de spaarkaart is heel leuk.

Cadeaukaart was ruim op tijd binnen een iemand heel blij mee gemaakt

Snel, goed

Fijne winkel

Jammer dat er geen fysieke winkel meer bij ons in de buurt is. Dit is goed alternatief Snelle service

Snelle levering en goede producten

Ik vond het deze webshop een prettige ervaring en is zeker een aanrader

Waardeloos

heb vulling voor knuffels gekocht maar het valt erg tegen, het stoft heel erg, is erg stug en "bultig"en je komt er niet met een stopnaald doorheen wanneer je bijvoorbeeld pootjes aan de knuffel wil zetten, ik dacht voordelig uit te zijn door gelijk wat meer te kopen maar het kan zo de prullenbak in!

Ik ben erg tevreden

Snelle levering en goede kwaliteit markeerstiften

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA