Volgende dag al in huis. Blij met de spullen.

Producten snel geleverd en van goede kwaliteit

Ik had borduurtouwtjes besteld. Na een paar dagen werden ze al geleverd en de kwaliteit is top! Ik zou zeker aanraden om spullen bij Pipoos te bestellen.

fijn dat jullie online zijn kan ik toch schilderen

besteld en snel bezorgd

Besteld, betaald, bevestiging en snel geleverd.

Ik had katoen besteld op vrijdag om 16:27. Tot 16:30 besteld is die dag verzonden staat er op de site. maar tijdens het bestellen ging er iets mis. Ik belde naar het contactnummer. De dame aan de andere kant zei dat ze het al had gezien: het was binnen 1 minuut geregeld! En....de volgende dag in huis!! WAT EEN SERVICE EN SUPERSNEL! Bedankt.

Snelle nette levering

Overzichtelijke site. Netjes verpakt en snel geleverd.

Mijn dochter had verf nodig voor een kunstopdracht. ‘S middags besteld en dag erna geleverd ondanks Corona-drukte.

Super snelle levering

Goede ervaring

Goede service en snel binnen en wat ik besteld had hadden ze niet allemaal op voorraad en kreeg netjes mijn geld terug.

Prima ervaring. Alleen jammer dat afhalen nog niet mogelijk was.

Snelle verzending top.

Goed, duidelijk.

Je krijgt snel wat je bestelt.

Goede spullen, sneller dan aangegeven

Complete bestelling 17. 45 besteld en toch volgende dag al geleverd

Leuke winkel

Ze hebben zo veel en fijn advies

Supersnel geleverd en prima in orde.

Supersnel geleverd en prima in orde. Was blij, want zo kon ik snel met m'n knutselprojectje aan de gang :)

Superleuke winkel! Voor jong en oud Bestelling was ook snel binnen En mooie prijzen

Mooie website. Niet al te duur. Snel geleverd en netjes verpakt. Ruime keuze!

Goed verpakt en snel bezorgd

De breinaalden zijn snel en goed verpakt door de brievenbus geleverd

Prima geregeld, snelle service

Snelle levering en prima website

Die is goed

Ik had de aankoop snel in huis.

Snelle levering zodat ik in deze “ ingewikkelde tijd” mooi verder kon

Geweldig dat ik dmc borduurgaren strengen van allerlei kleuren online heb kunnen bestellen. Daardoor heb ik heel leuk wat gemaakt waar zowel ik als anderen blij van worden. Zeker als veel ( lock down) niet mogelijk is !!!

Snel en correct geleverd

Bestellen gaat heel makkelijk via de website. Ik kreeg meteen bericht dat mijn bestelling verstuurd was. Alles was goed verpakt en arriveerde snel. Nu kan ik heerlijk aan de slag met mijn Tombow Dual markers! Heel tevreden over mijn bestelling bij Pipoos!

Verwarrende productafmeting

Afmetingen schildersdoek in productomschrijving blijken inclusief omspanning van het houten frame. Beschilderbaar oppervlak vooraanzicht is veel kleiner.

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd. Blij mee. Product jwam overeen met de verwachtingen. Netjes geprijst.

Goede service en snelle levering.

Heel tevreden!

8 Middelweg C