Perfect!

Snelle levering en netjes verpakt

zeer goede kwaliteit en snel gelverd

Deze is van zeer goede kwaliteit en is verbazing wekkend makelijk te hanteren.

Betrouwbaarheid

Snel en netjes bezorgd

Tevreden!

Snelle levering, prima product en goede prijsverhouding.

Goed ingepakt en het werkt!

Naar verwachting prima!

Verl.kruze hoef4 kwaliteit

Ik ben fysiek beperkt en kan niet zomaar naar de winkel Maar het is fijn shoppen in de webshop en bestellen is makkelijk en snel.geleverd.

geweldig

Alles is vlot verlopen, de bestelling, de verzending en alle informatie die we daarbij kregen. Doe zo verder

niet positief

Snel verstuurd maar nog niet aangekomen is al een tijd onderweg, ben erg nieuwsgierig of het nog komt

Ik ben tevreden over mijn bestellinge ze worden goed en snel bezorgd.

Wat een fijne klant gerichte klantenservice.

Top, ook het retour beleid!!!

Super leuke spullen voor allerlei hobby’s

Netjes geleverd en ruime keuze strijkkralen

Snel en verzorgd geleverd.

Snel en verzorgd geleverd.

Frustrerend

Ik kom vanuit de Hoeksche Waard naar Dordrecht voor kadobon van 55 euro is dit bedrag niet op 1 bon. Slechter nog, de kadobonnen waren niet op voorraad. Moest het digitaal bestellen en 2 bonnen uitprinten. Je kan het gewenste bedrag niet zelf invullen. Ik kreeg wel een hoesje mee om ze in te pakken. Maar moest knippen om de juiste maat te krijgen. Erg amateuristisch.

Geweldige keuze !

Het bestelde pakketje om een halster (of iets anders natuurlijk) voor mijn kleindochters hobbyhorse te maken, bevatte echt alles om er iets moois van te maken !! Handig alles in één pakketje en het was ruim voldoende.

Snelle levering, lieve medewerkers

Mijn levering werd snel en netjes geleverd. De vrouw aan de klantenservice was super aardig en attent.

het is goede kwalietijd en mooie kwasten en goede verf

Veel te grote doos voor bestelling

Alles liep prima maar om een kleurboek dat in de brievenbus past in een enorme doos te versturen vond ik echt belachelijk.

Super hobbywinkel

Ze hebben alles omtrent hobby spullen en snelle levering. De opbergboxen zijn geweldig voor opruimen voor pixelhobby tot diamontpainting.

Snelle correcte service

Fijne website Snelle correcte levering Met knutselkaartje

Via internet besteld. Kon zo op mijn gemak alles bekijken. Dat heeft voor mij voordelen. Heel tevreden met bezorging, kan nu aan de gang met de creatieve dingen.

Topervaring!!

Ik ben bijzonder te spreken over met name de klantenservice van pipoos. (De winkel is ook heel erg leuk :) Wat ben ik ontzettend goed geholpen door hen. Dit ging verder dan ik me kon voorstellen en daar geef ik ze een hele dikke pluim voor. Nogmaals bedankt pipoos

Snel geleverd goede kwaliteit

De eierververs waren prima. Redelijk geprijsd en snel geleverd.

Ruim aanbod en snelle levering

Ruime keuze en snelle levering. Zeker een aanrader voor de knutsel liefhebbers

Snelle levering van fijne producten

Ik bestelde de edding permanent spray in de actie. Twee dagen later werden ze al bezorgd

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA

073-5131999

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire