Snelle bezorging nette prijzen

Mijn 1e bestelling bij Pipoos, was erg vlot binnen leuke aanbiedingen .

mooie aanbieding, snelle levering

Deze mooie aanbieding van acrylverf kwam precies op het moment dat ik de verf wilde kopen. Online besteld en snel ontvangen zodat ik meteen kon gaan schilderen.

Snelle verzending en goed materiaal

Makkelijke overzichtelijke website

Complete overzichtelijke website

Kom de kortingscode niet invoeren deze werd na een mailtje direct alsnog op mijn rekening gestort

Helemaal goed!

Helemaal goed!

Alles keurig volgens afspraak!

Alles keurig volgens afspraak!

Voor de eerste keer iets besteld en prima bevallen.

Mn bestelling kwam kapot binnen

Mijn bestelling kwam kapot binnen. 3 blokken papier, nul bescherming gewoon in een doos. Dat kwam natuurlijk kapot binnen. Vervolgens probeer ik al een week contact te krijgen met de klantenservice voor een retour etiket en voor de 20% terug op mn aankoop. Wat ze beloofd hadden. 14 dagen zijn bijna voorbij omdat hun amper reageren. Erg jammer! Ik bestel er nooit meer.

prima service

prima service en levering en product.

Snel en goed

SUPER

veelzijdige website met mooie producten. mijn bestelling werd de volgende zeer goed verpakt al geleverd, top!

Altijd leuk

Ik bestel panduro rocailles 9/0 bij pipoos. Kwaliteit is prima. Ze leveren snel en is altijd compleet. Altijd leuk om mijn voorraad aan te vullen. Aanrader!!!

Helemaal goed

Onlangs een gelli plate en braker besteld bij Pipoos. De volgende dag, goed verpakt, geleverd. Deze dame is tevreden!

Heel tevreden.

Telkens een plezier om wol te komen uitzoeken voor al mijn haakprojecten.

Snel, bestelde zoals omschreven, goeie service en snel geleverd!

Heel blij met de levering van karton en ecoline. Gebruik ik om kleine schetsen te maken en in te kleuren en kleine maquettes te maken van woningen, welke ik ontwerp

Heel snel ontvangen en goede kwaliteit

Dik tevreden

Overzichtelijk website en volgens afspraak bezorgd.

Je zoekt iets, vindt het, vult de gegevens in, betaald en volgende dag in huis. Prima

Artikelen snel verstuurd, snelle reactie via email als je ergens een vraag over hebt, super klantenservice !

Goede kwaliteit

Producten van goede kwaliteit en snel geleverd.

Zonder problemen verlopen

De inhoud klopt met de bestelling, er zat een klein deukje in de doos, maar er was geen schade aan het product. Verder nog: - je krijgt ook ook verzamelzegels erbij, wat ik fijn vind - je email wordt niet volgespamd - de verpakking is niet te groot voor de inhoud

Heel fijne webshop

Zeer brede keuze, snelle levering

Goede omschrijving van de werken die je wilt maken! Kortom, toppie!!!

Snel en goed

Bestelling binnen afgesproken termijn ontvangen en compleet

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA

073-5131999

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire