Snelle levering en prima materiaal

Mooie materialen ontvangen voor het zelf maken van een dromenvanger. De levering is snel en probleemloos verlopen.

Snelle verzending en goed op de hoogte gehouden

Een gedeelte van mijn bestelling was niet compleet, dus ik kreeg netjes een mail hierover en dat de verzending een dag later zou zijn. Ondertussen was ik het belangrijkste vergeten te bestellen en vroeg ik of dit nog bij mijn bestelling kon. Dat kon! Wel moest ik dan de verzendkosten betalen omdat het om een kleiner bedrag ging, maar deze kreeg ik netjes terug omdat de andere bestelling wel kosteloos verstuurd werd. En ze hebben een ruim assortiment!

Mooie aanbieding en snelle verzending!

Mooi tijdstip van de aanbieding, als het cursus seizoen weer begint en we nieuwe voorraden nodig hebben. 18 tubes verf. Gelukkig ook de essentiële kleuren en daarnaast wat leuke kleuren erbij.

Groot assortiment knutselspulletjes.

Ij ga t liefst naar Assen want daar is n hele grote Pipoos. of via de website! Groningen heeft nooit datgene wat ik wil bestellen of halen.

snelle verzending

goed aangekomen het pakket ju

Zoveel keus

Ik vind bij Pipoos altijd de spullen die ik nodig heb. Goede kwaliteit.

Snel

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit producten en een ruime keuze.

Snel leuke schilderproducten gekocht voor democratische prijs

Op de Pipoos website heb ik snel leuke schilderproducten gekocht, aan een democratische prijs. De levering verliep voldoende snel en vlot. Ik zou 10/10 geven als de website nog iets vlotter zou werken - we ondervonden een paar uitdagingen bij het winkelkarretje. (Maar misschien lag dat aan onze internetverbinding.)

Zorgvuldig en snel

Zorgvuldig en snel

Fantastische winkel!

Een herontdekking! Er zat een winkel vlakbij mijn werkplek. Ik veranderde van werkplek en van locatie. Pipoos ging wat uit beeld. Tot ik in Wijnegem de shop opnieuw ontdekte! Nog geweldiger dan vroeger, o.a. door het eigen merk Panduro!

Top!!!!

Ik bestelde garen online omdat ik mijn enkel brak en niet naar de pipoos winkel kon en kreeg het prompt de volgende dag al in de bus! Met de bijgaande spaarstickers. Ik ben erg tevreden. Als ik garen over heb kan ik het trouwens ook in een nabijgelegen winkel dit garen ruilen. Top service

Mijn ervaring met Pipoos is prima. Ik had twee kleurboeken besteld en dat werd heel snel keurig bezorgd.

Perfekt

Ich habe Pipoos in Enschede kennengelernt und zum ersten Mal online bestellt. Es ist alles hervorragend verpackt und vor allem sehr schnell geliefert worden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede service, snel geleverd

Voor herhaling vatbaar

Goedendag geregeld

Goedendag kwaliteit s elle levering En het bestellen is duidelijk ook met rest aantalen

Geweldige service in winkel en webshop!

Ik heb veel (mini)-hout nodig gehad voor een project en de nabestelling was snel!

Super snelle en nette levering!

De bestelling was er super snel en was super netjes ingepakt!

Mooie snelle afhandeling van de bestelling

Goede service, klantgericht

Mijn bestelling met een webwinkel cadeaubon lukte niet goed. De klantenservice dacht mee, en kwam na heen en weer bellen met een vriendelijk voorstel.

Super snelle levering

Super snelle levering! De website is duidelijk en gemakkelijk te bestellen

top

prima communicatie, gebruiksvriendelijke website en snelle levering

Snelle bezorging

Het bestellen van mijn hobby materialen is heel fijn. Ze bezorgen snel en de materialen zijn altijd goed verpakt. De website is duidelijk en aantrekkelijk met goede uitleg erbij. Ik ben goed tevreden over zowel kopen in de winkel als het bestellen via internet.

Aan te raden! Ik had hier een relatief grote bestelling geplaatst en dhl had het pakket onterecht geretourneerd. Ondanks het feit dat de schuld niet bij pipoos lag hebben zij dit geweldig opgelost. Zonder dat ik hoefde te wachten op de verwerking van de retour hebben ze mij een nieuw pakket opgestuurd met mijn bestelde artikelen. Op deze manier ben ik toch binnen 7 dagen geholpen en heb ik mijn pakket mogen ontvangen. De kwaliteit van de producten zijn goed en ik ben super blij dat pipoos mij zo tegemoet is gekomen en het probleem spoedig heeft verholpen. Geweldige service !

Duidelijke website. Snelle levering

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA

073-5131999

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire