Snel en accuraat

Snel accuraat

Complete snelle levering

Complete snelle levering

Goede ervaring, bestelling was netjes verpakt en snel verzonden. Zeer uitgebreid en divers assortiment.

Snelle verzending

Ik koop hier altijd mijn verf, normaal in de winkel maar mijn ervaring met de webshop is ook prima. De verzending is erg snel!

Betrouwbaar en kwaliteit

Hoop creatieve spullen voor de kinderen gekocht. Alles ziet er degelijk uit, goede kwaliteit. Betrouwbare levering.

Snel en goed

Ben tevreden en indien nodig doe ik de volgende weer hier een bestelling.

vlotte service

snelle levering van kwaliteitsvolle producten

goed en netjes

Ik ben tevreden hoe ik het pakje heb ontvangen het was netjes verpakt en zat in een kartonnen enveloppe

Ik kan weer verder

In tijd dat we thuis moeten blijven is het fijn dat je bij bestelling je hobby's verder door kunt zetten. Ook als de winkeldeur nu dicht is. Geen oponthoud lekker doorgaan.

geweldig

super snel geleverd. en keurig netjes ingepakt heel blij mee

Snelle levering, leuk verpakt! Voortaan koop ik hier mijn fimo :)

Prima zaak

Goeie kwaliteit en super snelle levering

Snel en goed

Het was volgende dag al binnen ondanks dat het een kleine bestelling was, keurig verpakt , echt werk aan besteed!

Door strenger maatregelen ging de workshop niet door. De gekochte producten weer retour gedaan. Er werd snel gereageerd op de mail. Ik kon de producten zonder problemen weer retour zenden. Netjes en snel geholpen.

Goed product en snelle levering

In de winkel kom ik graag en online ook top bedrijf

Héél tevreden.

Veel artikelen, betaalbaar, snelle levering.

top

precies geleverd, keurig

Vlotte online bestelling waarbij je de spaarpunten meekrijgt

In tegenstelling tot andere shops krijg je hier wel je spaarpunten als je online koopt, en dat is super! Vooral in deze tijden met covid-19. De bestelling zat goed verpakt zodat de inhoud niet stuk kon gaan.

Supersnel mijn spullen ontvangen,... ik kan weer door met nieuwe sieraden bedenken en maken. Dank je pipoos!!

Goede, snelle levering.

gewoon goed

snel en accuraat..

Wat ik besteld had werd snel geleverd. Het was goed verpakt. Zegeltjes erbij en 2 knutsel ideeën.

Super snel en netjes geleverd

Door corona niet naar de winkel, alles.op internet besteld en werd heel snel geleverd. Ben zeer tevreden

Snel en netjes thuisbezorgd

Snel en netjes thuisbezorgd

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA

073-5131999

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire