geweldig

Het is prima en op tijd geleverd. Ik kan er goed mee aan de slag.

Thuisonderwijs wordt een stuk leuker met de artikelen van pipoos

Snel besteld, snelle levering

Goed en snel

Was mijn eerste ervaring met Pipoos en dit is goed bevallen.

website overzichtelijk en bestellen en afleveren ging heel vlot.

Snelle levering ondanks de drukte bij de bezorgers! En alles naar wens@

De levering was super snel, netjes verpakt en er zaten zelfs de spaarpunten bij!

Goed!

Mooie producten voor elke hobby en een snelle levering.

Hele goede service

De producten zijn in perfecte staat aangekomen. Super blij mee! En toen ik zelf perongeluk een fout had gemaakt loste ze dit super snel op. Geweldig bedrijf!

Geweldig snel geleverd

Snel geleverd!

Bestelling volgende dag meteen geleverd. Fijn want was verjaardagscadeau! Mijn eerste ervaring met de webwinkel, ik kom af en toe bij de fysieke winkel. De website kan wat wellicht wat gebruiksvriendelijker worden ingericht.

Ontving de bestelde producten correct en vlot. Kreeg vooraf goede informatie.

Klein foutje

Jammer dat de artikelen in een doos doen en veel lucht in zit maar verder uitsteken en mooi op tijd binnen

Duidelijke website en snelle levering

Goede website met veel keuzes. Bestelde artikelen waren snel in huis. Een verbeterpuntje: het is heel omslachtig om items uit de winkelwagen te verwijderen en moet per artikel met een page load ertussen. Als je voor veel artikelen iets wilt aanpassen is het sneller om alles opnieuw te bestellen dan uit de winkelwagen te verwijderen

Goed materiaal.

Snel geleverd, goed verpakt!

Producten werden snel geleverd. Ik kreeg er zegels bij en 2 kaartjes ter inspiratie. Erg leuk!

Super snelle service!

Duidelijke website & snelle verzending!

Prima, op tijd en tussentijds op de hoogte gesteld van de status van de bestelling

Leuke spullen

Erg veel leuke hobby materiaal. Wat lastige website maar als het eenmaal werkt is het sipper. Bestelling was heel snel en de cadeau bon snel terug betaald omdat honing niet op de website ingevuld kon worden. Super

Topservice....online en winkel St Niklaas Waasland shopping

Komen je voor alles zo goed mogelijk tegemoet

Snel geleverd en goed product

Product was goed en snel geleverd

Ruim assortiment en makkelijke webshop

Alles wat ik zocht was makkelijk te vinden en ruime keuze. Snelle levering

Netjes verzonden en op tijd geleverd

Mooie wol en snelle levering

Mooie kwaliteit wol voor een redelijke prijs en ondanks de drukte zeer snel geleverd.

Heel goed en vriendelijk

Top product

Prima levering zoals afgesproken!

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA

073-5131999

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire