Snel en klantvriendelijk

Het artikel wat ik graag wilde, kon niet in het winkelwagentje. Een telefoontje naar Pipoos gaf duidelijkheid. Zoals gezegd was het drie dagen later wel mogelijk om dat artikel te bestellen. De volgende dag had ik het in huis.

Snelle service en goede prijs kwaliteit.

Ik koop de volgende keer terug online bij jullie. ;)

Prima producten, vond het jammer dat er zoveel porto betaald moest worden. 3,95 voor een paar strengetjes borduurgaren, terwijl het met 2 postzegels in een envelop door de brievenbus past. Helaas maakte dhl er een potje van met bezorging. moest meer dan anderhalve week op bestelling wachten. Maar daar kon pipoos niets aan doen, ligt echt aan bezorgservice Verder is het borduurgaren flink aan de prijs

Vlotte bestelling Veilig verzonden Zelfs met klantenkaarten ! Zeer tevreden Mooi garen ! Speciaal apart garen.

Snel weer aan de slag

Aquarelverf & assecoires van goede kwaliteit, snel geleverd. Heel blij mee. Hoewel ik toch het liefst zelf in de winjel rondstruin

Hele goede ervaring. Verzenden supersnel. Goed verpakt, zelfs een spaarkaart erbij en leuke knutselaars

Goede snelle service

Fijne ervaring, jammer dat er in het weekend niets gedaan wordt, maar geen groot probleem natuurlijk

Super goed!

Zeer spoedig bezorgd, en de verf is prachtig!

Vriendelijk

Niet alles staat op het web Ik mis veel pixelmatjes

Verf was snel geleverd en voorradig! Scheelt in prijs in vergelijking met andere winkels. Topservice!

Goede en snelle levering

Service uitstekend en blij dat online bestellen mogelijk is

Prima website, levering was correct en snel

heel goed

fijne en overzichtelijke website en snel geleverd.

goede materialen en snel geleverd

Ik heb mijn bestelling kort voor kerst geplaatst omdat ze beloofden dat ik het dan nog met de kerst in huis had. En dat was ook echt zo. Echt supersnel en heel mooi materiaal om mee te knutselen. Mijn dochters vonden de fimo-klei en de tekenboxen helemaal geweldig en hebben de hele vakantie mooie tekeningen gemaakt en de prachtigste creaties gemaakt van de de mooie kleurtjes fimo-klei! top!

Snelle levering goed product

Snelle levering goed product.

Mooi producten die volledig aan de verwachting voldoen en keurig netjes en op tijd geleverd.

Mooie spullen voor een mooie prijs!

Ruime keuze van crea bea spullen voor een mooie prijs en wat ik overhield mocht ik terug sturen, prima service! Ik heb een mooie luiertaart daardoor kunnen maken! Bedankt!

Snel geleverd en retour ook snel afgehandeld

Heel positief. Tip: plaats afmetingen bij de productomschrijvingen. Nu twee artikelen retour gestuurd, dat was dan niet nodig geweest want ze zagen er verder prima uit!

Perfekt

Snel goed

Alles netjes snel geleverd

Perfecte service

Mijn pakket kwam mooi op tijd aan. Helaas was 1 van de artikelen beschadigd. Na hier een mail over te hebben gestuurd kreeg ik snel reactie. Ze hebben direct het product opnieuw opgestuurd, Heel netjes!

Perfect!

Snel geleverd, keurig verpakt, gewoon super

Nieuwe acrylverf gekocht, mooie zwarte kleur, snel geleverd!

Prima, snel bezorgd

Makkeljk besteld en snel bezorgd!

Snelle en efficiënte bezorging.

Ik had alles ondanks de Corona drukte binnen anderhalve dag in huis.

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA

073-5131999

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire