Overzichtelijke online shop en snelle levering

De webshop is overzichtelijk en heeft een ruim assortiment. De levering van de bestelling was zeer snel.

snel

snel en zonder problmen de verwachte en bestelde artikelen ontvangen

Gewoon goed

Snelle levering, spullen waren netjes verpakt, geen overtollig verpakkingsmateriaal. Prijzen zijn ook fijn. Gewoon goed. Ik zou hier weer bestellen.

Was verbaast.Kreeg nog een leuke knutselkaart

Ik had de kortingscode niet goed ingevuld en na mijn melding daarover werd er zonder gezeur 10 euro op mijn rekening gestort.Toppy Pipoos

Altijd leuk

Winkelen bij Pipoos is altijd leuk. Goede kwaliteit en veel keuze. Voor het eerst online besteld i.v.m sluiting van alle winkels door de coronamaatregelen. De volgende dag al in huis. Dat was een leuke verrassing.

Toppers.

Snel, juist. En een leuke winkel.

Goede producten, ruime sor******

Snel geleverd, grote sor****** op hobby gebied

Bestelling, ondanks de kerstdrukte op de afgesproken tijd binnen.

Zeer snel en correcte geleverd

Prima catalogus om de artikelen uit te zoeken.

Geweldig!

Ik heb een finetec aquarelverf en aquarelpensel gekocht en de producten waren heel fijn! De service was super! Ik heb was ook extratjes gekregen en ik vind dat super leuk!

Mooi materiaal snel geleverd

Creatieve materialen van kwaliteit, goed verpakt en snel thuis geleverd!

Fijne service en afhandeling van bestelling. Er is meegedacht met mij en dat is fijn.

Super!!

Super snelle levering, en betrouwbare site, kwaliteitsproducten....

Snel geleverd en kwaliteitsproducten

Alles prima in orde!

Overzichtelijke site, alle info is helder en duidelijk. Bestelling kwam snel en netjes bij ons thuis aan. Heel tevreden!

Heel goed.

Na dat wij het artikel besteld hadden kregen wij gelijk reactie dat het artikel zo snel mogelijk verzonden zou worden. En het was in de kerst periode maar binnen 2 dagen was het binnen, Geweldig met zegeltjes erbij een sleutelhanger er ook nog bij.

Uitgebreid assortiment, kennis, goede service, snelle levering.

Snelle levering!

Spulletjes waren super snel geleverd en het was leuk om een sleutelhanger van Pipoos cadeau te krijgen!

Content

Wij zijn in de wolken met de nieuwe brushpennen aan een zeer voordelige prijs!!

Snel geleverd en netjes verpakt.

Goede website, snelle levering

Ik kon alles vinden wat ik nodig had, informatie was goed en was snel geleverd. Goede kwaliteit.

Snelle verzending, duidelijk communicatie

Niks op aan te merking. Ondanks de jaarwisseling snelverzonden. Top service!

Perfect!

The order arrived really quickly, packed perfect, also with a little gift. I really liked everything. I recommend 100%. Thank you

Levering

Supersnelle levering

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA

073-5131999

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire