Snelle levering en netjes geleverd met spaarzegels erbij en gratis sleutelhanger.

Niet zoals beschreven

Ik kocht onderandere bakjes fruit confetti dit zou 80 gram confettie per doosje zijn maar bleek maar 20 gram per doosje te zijn. En valt dus vee duurder uit per gram De metallic poeders die ik had waren beide gelet in de verpakking. Er valt een hoop te verbeteren door pipoos

Aanrader

Goede en duidelijke website. Snelle en goede levering. Zeker een aanrader.

Helemaal tevreden

Nette site, snel verzonden en keurig ingepakt.

Snelle en goede levering

Ik kreeg mijn bestelling snel. Aanbod op site is uitgebreid.

Goede aanbieding, snelle service

Leuke aanbieding voor wat ik zocht, gezellig ingepakt met een leuke sleutelhanger.

Online besteld

Was zeer tevreden snelle afhandeling.

Prima service.

Duidelijke site. Voldoet aan de verwachtingen. Snelle levering!

Matig

Deelbare kerstballen waren er 3 van kapot.

Goede service met een klein extra

Ik vond de service heel goed, en de producten waren zoals verwacht. En snel geleverd. En de extra Pipoos sleutelhanger vond ik super fijn.

Veel (online) inspiratie, kwalitatief erg goede producten en snel bezorgd!

Gebaseerd op de inspiratie op de pipoos-website had ik een pakje brushpennen voor mijn dochter (12) gekocht voor onder de kerstboom. Begon ze een paar dagen later, toen we kerstkaarten zaten te maken (inderdaad, met aquarelpotloden en -papier van pipoos) uit zichzelf over hoe gaaf brushpennen zijn. Haar gezicht toen ze het pakje met kerst uitpakte was onbetaalbaar!Ze heeft er inmiddels al heel mooie nieuwjaarskaarten mee gemaakt. Ik had nog niet eerder zonder haar medeweten iets voor haar bij pipoos besteld, maar dat kan dus gerust!

Snel

Snel

Snel geleverd Goed verpakt Leuke attentie Top service

Supersnel en prachtige producten

Binnen 2 dagen was mijn pakketje binnen en alles zat heel netjes ingepakt. Top!

Fijne producten, goede service

Ik vond het super leuk dat ik bij m'n bestelling nog knutseltips kreeg en een sleutelhanger. Toen ik mijn waterverf met 24 halve napjes opende, zat er een bruintint dubbel in. Ik heb de klantenservice gebeld met "je zal me wel een zeur vinden maar..." Maar het was geen probleem, en de juiste bruin werd direct na gestuurd. Top service

Goede service en betaalbaar

Zowel de communicatie als de snelle levering stemde mij zeer tevreden. Zo leuk ook om een sleutelhanger en zegeltjes plus spaarkaart te krijgen.

Uitstekende kwaliteit. Voldoet aan de verwachtingen. Leuk extraatje in de verpakking. Super

Snel en goed

Het waren goede materialen voor een niet te hoge prijs en enorm snel geleverd. Het is alleen jammer dat je nog bezorgkosten moet betalen maar wel begrijpelijk natuurlijk.

Chapeau Pipoos!

Prijs is goed. Pakketjes zijn netjes en zagen er verzorgd uit. Verzending zoals beloofd was.

uitstekende service

snel en correct

prima product en levering

Snelle levering van het product. De houtbrander gekocht voor mijn dochter. Het werkt prima.

Alles goed verzorgd

Alles mooi verzorgd.

Snelle levering ook tijdens drukke dagen

Wat een topservice! We hadden 2 dagen voor kerst besteld en het kwam een dag later aan. We waren erg blij dat het zo snel binnen was.

Super service, heel persoonlijk, vriendelijk, snel

Goede snelle service, toen een besteld product er niet was werd gebeld en gemaild, heel persoonlijk allemaal super leuk! Heel tevreden over Pippoos en ook goedkoper dan bv bok.com! Toppie

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA

073-5131999

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire