al jaren tevreden

Net als vorige bestellingen en vragen snel beantwoord en zoeken ook mee voor de juiste oplossingen als je het niet zo goed weet

Winkel is door de Corona gesloten, bon besteld voor als ie weer open is.

Bon ondanks de drukte voor de Kerstdagen 2020 keurig op tijd bezorgd met een leuke sleutelhanger erbij for free. Heel tevreden. Hilde

Prima spullen en keurig volgende dag bezorgd.

plezierige ervaring

Ondanks de drukte bij de pakketbezorging toch op tijd mijn bestelling binnen. 10 pakjes Fimo klei besteld en er maar 9 hoeven afrekenen en bovendien nog 2 leuke cadeautjes erbij verpakt. Zeer tevreden, ik ga vaker bij jullie bestellen!!

Net wat ik wou!

Verzorgde levering.

Super snelle levering!

Mooie aquarel stiften besteld. Ziet er top uit. Levering was snel en goed verpakt.

Mooie producten en fijn thuisbezorgd!

De artikelen zijn mooi van kwaliteit en de levering gaat ook altijd goed!

Very nice?

Very nice shop. Very good online service.

Snelle bezorging, goede kwaliteit.

Gewoon prima

Snel en eenvoudig besteld en geleverd.

Met zorg verstuurd pakketje

Bestelling kwam met een cadeautje en spaarkaart. Super attent.

Snelle reactie op vraag en pakket snel in huis

Super tevreden

Positief

Snel, klantvriendelijk

Ik heb de verf al vaak gebruikt en is goed mengbaar.

Ik schilder op canvas, en dan kun je perfect met alle kleuren mengen tot een goed resultaat.

snel, vriendelijk en correcte levering

helemaal goede levering (product nog niet in gebruik genomen)

Supersnelle levering

Het is altijd plezierig bestellen bij Pipoos. Ze zijn absoluut niet de goedkoopste, maar ze leveren altijd heel snel, artikelen worden netjes verpakt en de klantenservice is goed bereikbaar en heel vriendelijk.

Snelle levering van online bestelling

Prima service en spullen

Goeie en fijne spullen. Normaal haal ik het in de winkel. Daar zijn de medewerkers vriendelijk en behulpzaam

Vlotte levering, uitstekende spullen

It`s my favorite store.

Really good store. The delivery was in the next day, very nice

• Você nos recomendaria? Yes

Gewoon goed

Producten zijn goed, prijs is goed, online bestellen en pakket ontvangen goed.

Super snelle levering

Ondanks de drukke tijd is de bestelling de volgende dag al geleverd. De informatie verstrekking over de bestelling was uitstekend.

Snelle en fijne service

Mijn bestelling was er veel sneller dan ik verwacht had dus super fijn. Goed en mooi verpakt en paste gewoon door de brievenbus. Ik ga in de toekomst zeker nog een keer bestellen!

Ik kreeg m'n bestelling op tijd binnen en het werd netjes aangeleverd. Ik kreeg er zelfs een leuke sleutelhanger gratis bij! Ook werden de zegeltjes netjes meegeleverd, altijd fijn!

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA

073-5131999

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire