Prima winkel voor knutselspullen

Mooi assortiment, met goede aanbiedingen

De bestelling was netjes verpakt en snel verzonden.

goede en snelle afhandeling bestelling

prima ervaring om online bij pipoos te kopen. Vlotte afhandeling en verzending. Fijn om weer creatief verder te kunnen.

Is erg goed

Maar voor de helft gelukt!

De website werkt niet goed. Ik wilde naast de ecolinepennen een aquarel blok bestellen en dat is niet gelukt. Jammer dat ik nu verzendkosten moest betalen en geen aquarelblok heb!,,

Leuke spullen, snel verzonden

Prima. Leuke spullen voor in de schoen! Snel verzonden en makkelijk te volgen

TOP!!!!

Een kado voor de verjaardag van mijn moeder besteld en in de winkel in Amersfoort af laten leveren. Bij het ophalen gevraagd of ze het als kado wilde inpakken. Dat was geen probleem. Het meisje in de winkel maakte er echt een feestpakket van. Super leuk en heel persoonlijk geholpen. Ook de spullen waren natuurlijk goed. Maar dat ben ik van Pipoos niet anders gewend.

Fijne knutsel spullen voor lage prijzen.

Alles prima!

Fijne medewerking

Makkelijk te bestellen en ook in deze tijd snel geleverd top

goede website, winkel zeer goed gesorteerd

Mijn vraag over het gebruik van het materiaal Fimo werd zeer goed beantwoord. Ik weet nu hoe het materiaal werkt. De adviezen zijn altijd zeer vakkundig. De uitleg over de eigenschappen van verschillende soorten verf was voor mij ook verhelderend. Als ik iets bijzonders wil kopen op handenarbeid gebied ga ik naar de Pipoos winkel in Den Haag of bestel ik iets per internet. Veel adviezen voor surprises: heel fijn. Deze suggesties zijn gratis. De bonnen geven ook korting.

Alles perfect in orde, niets op aan te merken.

De borduurring die ik heb besteld is alles wat ik verwacht van een goede borduurring en hij was snel geleverd!

Ik ben nog nooit teleurgesteld als ik iets best

Heel klein pakje in heel grote doos.

Een klein pakje veiligheidsoogjes in een doos van 30 x20 via de winkel versturen? Wat een verspilling aan materiaal, ws verpakking nog duurder dan inhoud. Leveringsduur is mij ook te lang, ik bestel niet meer bij Pipoos.

Top!!

Gewoon goed.

Alles is 100 percent goed gegaan

Hartelijk dank Pipoos voor de mooie samenwerking en aan jullie kant afwikkeling van mijn bestelling!

Top geregeld!

Alles snel en keurig geregeld!

Prima,snel en verzorgd

Overzichtelijk en duidelijk omschreven op de website, je weet wat je koopt.

Goeie klantenservice

Had informatie nodig betrekking tot artikelen. Netjes en snel geholpen via de mail. Ook wel eens in een winkel geweest en ook daar altijd vriendelijk geholpen.

duidelijke, makkelijke goed site

Toen ik op de site van pipoos kwam was ik erg blij. De site is duidelijk en uitgebreid en goed om op te zoeken wat je wilt hebben. De prijs is ook goed. Doordat jullie ook winkels hebben weetje ook dat het niet een ********** site is, waar je tegenwoordig zo voor moet oppassen. Een aanrader voor iedereen die creatief is.

Perfecte service! Heel tevreden met het product!

Perfecte service! Heel tevreden met het product!

In een woord: Fantastisch!!

Door een fout van mij (ik had een onjuiste postcode opgegeven bij de bestelling) liep de verzending vertraging op. Na contact met Pipoos kreeg ik de volgende dag al mijn bestellling toegestuurd. Helemaal geweldig, zo vriendelijk te woord gestaan ook!

Goed!

Snelle levering en ok prijs

snelle levering, goede kwaliteit!

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA

073-5131999

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire