Alles Mooie geleverd . Ik Ben heel blij ermee .

Goede snelle service

Keurig snel geleverd

Conte a Paris fixatief besteld, en de volgende dag netjes geleverd in Belgie. Zo hoort het!

Prima producten, echter kleiner dan verwacht.

Producten zijn op zich prima. Echter de tangetjes zijn veel kleiner dan verwacht en daardoor eigenlijk niet bruikbaar. Eerder iets voor in een poppenhuis.

Snel dromem jagen

Op dinsdag bedacht ik me dat ik mijn dromen wilde vangen, en na een korte speurtocht op youtube wist ik dat een bezoekje aan een hobbiewinkel de eerste stap is tegenwoordig (geen zielsvergrotende wandeltochten naar de Andes). Super snel geleverd, 3cndesht de volgende dag kan ik mijn web al spannen (wat natuurlijk 5 keer fout ging). Hij is nog niet af natuurlijk, ik wacht op de godinnelijke inspiratie voor de strengen (natuurlijk zonder vogel veren want je weet nooit waar die vandaan komen, arme diertjes, en het niet dat de adelaarsveren in de stad voor het oprapen liggen).

Prima verzorgd

Voldeed aan mn verwachting

Zowel in de winkel als online super vlotte bediening.

fijne knutselmaterialen

ruime keus voor redelijke prijzen. Voor jong en oud. Fijne website.

Snelle verzending product niet top

Site werkt prima. Verzending snel. Helaas was het product, de koper spray niet geweldig.

correcte opvolging van mijn bestelling, TOF.

"k zou niet weten wat ik op dit ogenblik op het brede gamma van aanbiedingen en diversiteiten op gebied van Hobby's een opmerking kan maken. Persoonlijk had ik graag in het gamma van Winsor & Newton aquarel tubes de professionele (Artist water colour) gezien. Maar verder zeker alles best OK.

Snelle levering, maar m.i. niet erg duurzame verzendlijst

Ik had een cadeaukaart besteld (formaat bankpasje) die in een grote, verder lege doos werd bezorgd door een pakketbezorger. Wat mij betreft had dit ook gewoon in een envelop door de brievenbus gekund, bezorgd door de postbode die bij ons altijd op de fiets komt, volgens mij voordeliger en duurzamer. Ook zat er een plastic sleutelhanger bij als cadeautje, leuk bedoeld, maar waar ik niet om gevraagd had en ook geen behoefte aan had.

goede service

Duidelijk webside snelle levering.

Perfecte service

Goede ervaringen, snel geleverd

Supersnel verzonden en heel klantvriendelijk!! Bedankt

Snel

Goede ervaring met het bestellen, duidelijk. Het is ook super snel verzonden, tevreden klant!

Zeer snel en netjes verpakt geleverd.

Te gekke artikelen, mooie aanbiedingen en de volgende dag in huis... top!!

Te gekke artikelen, mooie aanbiedingen en de volgende dag al in huis... Top!! En er zat dit keer een hele leuke pipoos sleutelhanger bij met aanbieding voor de volgende keer..

snelle service

vlotte afhandeling

Goede kwaliteit, snelle levering

Een aantal vellen A3 karton-papier besteld. Goede kwaliteit en netjes verstuurd en ingepakt. Helaas dacht de DHL bezorger dat ik opeens in een andere straat woonde, waarna het pakje dus in iemand anders zijn achtertuin stond.

Weinig voorraad

Ik ben best wel met een groot project bezig,om de kleuren van de toho parels te bekijken wou ik deze week de 2 hoofdkleuren bijbestellen. Maar kwam tot de vaststelling dat er niet genoeg in stock waren van elke 5stuks ik had er 20 nodig. Best wel jammer

Goed, netjes optijd geleverd.

Goed, netjes optijd geleverd.

De dingen die ik had besteld, waren goed. Was blij dat ik niet zolang hoefde te wachten.

Alles prima in orde

Snelle levering Super !!

Prima, een week vertraging door omstandigheden.

4 mooie opbergdozen voor mijn borduurzijde. Helaas liet ik er 1 uit mijn handen vallen wat hij half overleefd heeft, deksel kapot. Over PIPOOS, prima, goede communicatie en levering volgens afspraak. Ik ga zeker meer bij dit bedrijf bestellen.

Precies zoals verwacht

Het aanbod op de website is indrukwekkend, heel redelijk geprijsd, supersnel geleverd en alles was perfect aanwezig. Bijzonder tevreden en ik wil zeker terugkeren!

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA

073-5131999

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire