goede verpakt

niks

Vlotte service

Bij winkel was een aanbieding uitverkocht, op de site nog wel bestelbaar. In de winkel laten afleveren, ging prima.

Topservice

Vlotte en snelle service. Mooi product en een tevreden zoontje met zijn strijkparels

Positief

Niet de meest handige website betreft de zoekfunctie, maar mijn webshop giftcard uit mijn kerstpakket bij deze winkel ontzettend leuk kunnen besteden. Het was de volgende dag al, zeer netjes verpakt, in huis. Heel erg blij met al mijn nieuwe creatieve spulletjes!

Heel tevreden!

Snelle levering en mooie producten.

Goed.

Over het geheel genomen is mijn ervaring goed, wel jammer dat je artikel besteld dat later niet op voorraad blijkt te zijn. Kan gebeuren zou het wel fijn vinden als daar voortaan een melding van zou kunnen komen, zo hoef ik me niet af te vragen waarom er geld op mijn rekening wordt terug gestort. Verder maakt Pipoos voor de verzending gebruik van DHL wat ik zelf niet zo'n fijne bezorgservice vind. Als ze ons huis al kunnen vinden, wat meestal niet het geval is het pakketje door 'een foute in het sorteeringssysteem' vrijwel altijd te laat. Dit is erg jammer en schaadt ook het imago van Pipoos.

Goed en correct

Sommige artikelen waren niet meer beschikbaar, dat was jammer.

Leuke knutsel-spullen

Ze hebben een leuk en groot assortiment knutsel-spullen!! Maar wat is het toch jammer dat de site zo traag is. Zodra je iets in je winkelmandje toevoegd, duurt het lang voordat je verder kunt, en je moet bij je beginpagina weer helemaal opnieuw beginnen met scrollen naar beneden... Daar valt nog wat te verbeteren

Snelle levering en goede producten

Ik heb een aantal producten van de sale besteld en alles was gelukkig op voorraad. De producten zaten goed verpakt en ik ontving bij mijn bestelling een spaarkaart met zegeltjes. De levering was ondanks de drukte tussen kerst en oud en nieuw snel!

Snelle levering, zeer correcte afhandeling. Zelfs de spaarkaart en zegels werden mee opgestuurd!

Geweldig,zo snel en goede spullen.

Het zijn zulke mooie spullen,en ziet er zeer goed uit. Heerlijke winkel. En ook zo leuk,dat de zegels erbij zitten om te sparen.

Uitstekend service

Snelle levering, alles goed ingepakt. Zal weer bestellen.

goede service

Snelle levering en goede service

Prima kwaliteit en prima service

Prima kwaliteit en hele goede service!

Snelle levering, goede verpakking

Snelle levering en goede beschermende verpakking. De rol papier van 80 cm lengte die erbij zat is goed toegekomen.

Goede service, duidelijk overzicht

Top zaak !

zeer goed

snel en goede verzending! Bedankt

Ondanks de feestdagen bestelling razendsnel in huis

Top, ik bestel vaker online :)

Snelle levering ondanks de feestdagen. De doos had wel wat kleiner gemogen. Het zou prettig zijn als je op de website het pakje al naar een ophaalpunt kunt sturen. Toen het pakje bij DHL aan was gekomen volgens de Track&Trace, kon ik het alsnog op een afhaalpunt laten bezorgen zodat DHL niet voor niets naar mijn adres te komen

Prima afhandeling en snelle levering

Na wat problemen (bestelling die na doorzetten van betaling niet op voorraad bleek, IDEAL-betaling die afbrak, waarna de spaarkaart het saldo kwijt raakte) een dag later toch de bestelling kunnen plaatsen. Zeer snelle levering en goede kwaliteit.

Doen wat ze beloven

Lekker snel en geleverd wat er besteld is ! TOP !!!

De ene dag besteld en de volgende dag al in huis. Keurig en dat kort voor de feestdagen! Was ook netjes verpakt.

Fijne winkel en webshop

Levering perfect! Producten helemaal wat ik voor ogen had. Prijs kwaliteit=top!

Prima en snelle levering

Mooie aanbiedingen en er wordt snel en op tijd geleverd.

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA

073-5131999

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire