online besteld en vrij snel perfect geleverd

ik had dringend lijm nodig en de panokit lijm is mijn favoriete lijm. dus online besteld en snel en goed geleverd.

Fijne tafelezel

Snel geleverd .Mooie tafelezel alleen brak blokje ,om schildersdoek vast te zetten , bij er eerste keer in tweeën. Natuurlijk had ik toen retourbon ect al weggegooid. Toen maar zelf gelijmd . Hopelijk blijft het zitten. Verder prima ezel

Het bestellen ging erg makkelijk en de volgende dag was mijn pakket al binnen. Artikelen waren netjes verpakt in een goede stevige doos.

Zeer goed!

Ruim assortiment en fijne medewerkers!

Supersnelle service, correcte verpakking, aangenaam online winkelen

Eerst in de winkel zelf hartelijke ontvangst, fijne winkel. Nu online alles gemakkelijk te vinden en snelle levering.

Product goed bevallen. Snelle levering en aardige en goede klantenservice

De volgende dag al in huis, Toppie

Perfect!

De levering was heel erg snel en goed verzorgd!

Goed contact gehad met de klantenservice

Door de winkelsluiting wilde ik online betalen met een cadeaukaart, maar dat lukte niet. De klantenservice heeft het vlot en vriendelijk opgelost.

2x wat besteld en een hele snelle levering top

Betrouwbaar

Mooie site .. binnen 2 dagen had ik mijn bestelling .. netjes verpakt..

Snelle levering. Jarige dochter was blij met haar kado.

Waardeloos.

Mijn pakketje nog steeds NIET binnen. Jullie fout postcode verkeerd door jullie opgeschreven. Dit hadvik gemeld maar jullie doen er geen zak aan. Ik had het besteld om in de vakantie iets,te doen met mijn kleinkinderen. Nu is,de vakantie voorbij. Maar nog steeds niets ontvangen. Nooit geen bestelling meer bij jullie. En van mij krijgen andere te horen. Dat jullie niets doen. Om klanten tevreden te houden.

Very helpful team in DH.

Super friendly and helpful employee. Offered other options, when one product was missing.

Geen opmerking

Goede en snelle service fantastisch.

Super goede website

Snelle levering, duidelijke website. Klantvriendelijk. Goede ervaring.

geweldige ervaring

eerste keer maar zeker niet de laatste keer - snelle en goede levering- ook zeer goed materiaal

Geweldige winkel

Zoals verwacht is alles gegaan zoals het hoort , de bestelling ging soepel en de betaling ook . Alles netjes ontvangen binnen 24 uur . Het enige probleem is dat als je meer als 10 verschillende kleuren dmc besteld dan kan je niet alles in 1 keer afrekenen

Superduper

Dank voor de snelle verzending van mijn mooie spulletjes voor mijn sieraden!

Goede service!

Bestelling geplaatst wat heel vlot verliep. Toen uiteindelijk bleek dat ik 1 stift miste werd de missende stift snel met de post nagestuurd. Top!

Snel & compleet

De Pipoos webshop was compleet en duidelijk, mijn bestelling werd snel en goed geleverd.

Altijd goed

Snel en vertrouwd.

Netjes en op tijd geleverd

geweldig

Snelle levering en goed verpakt.

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA

073-5131999

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire