Laden reviews...
169 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen overwegend positieve ervaringen met snelle levering en goede verpakking. Er is veel variatie aan producten en online bestellen verloopt vlot. Klanten waarderen de vriendelijke klantenservice en de juiste afhandeling van klachten. Over het algemeen is de ervaring positief, met enkele opmerkingen over leveringen en voorraden.
Diverse schilder tekenmaterialen besteld, het gemak van de site is een grote plus. De prijzen vielen ook reuze mee. Netjes en met zorg verpakt.
22 July 2026
Iris
Krimpen aan den IJssel
Mijn producten heel snel ontvangen, waarvan één van mijn producten een defect had. Ik heb hiervoor gemaild en ze hebben mij snel geantwoord met een retourlabel en hadden een nieuwe opgestuurd. Opnieuw vrij snel ontvangen!
20 July 2026
Nele
Laarne
De levering was snel en in orde. Mooie kwaliteit en top dat er op de website makkelijk te zien is wat je nodig hebt om jouw knutselwerk te maken.
13 July 2026
Yvonne
Boekel
Oliepastelkrijt en aquarel papier gekocht ! Hele fijne producten fijn om mee te werken Complimenten
13 July 2026
Peti
Breda
Sommige dingen zeggen ze dat groter zijn dan het daadwerkelijk is
11 July 2026
Rick
Swalmen
Goede snelle levering van mijn producten on line!
9 July 2026
Jeannette
Geervliet
Ik had wat problemen met mijn pakket dus gebeld snel iemand aan de lijn goed gehoplen goed bereikbaar..
8 July 2026
Jorn
Leidschendam
Zoeken en bestellen op website, voor DMC borduurgaren, was wat omslachtig Kan beter denk ik.
han
Noordhoek, nederland
Er is te weinig voorraad aanwezig of deze wordt slecht of niet voldoende aangevuld.
Sylvia
Den Haag
Ik ben klant bij Pipoos al vele jaren en kom dan ook regelmatig in de winkel in Den Haag centrum, en vroeger in de Boogaard Rijswijk. Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Personeel is allemaal even aardig, hebben kennis van hun producten en denken met je mee. Online bestellen vond ik ook super goed gaan. Mijn bestelling werd nog dezelfde dag verzonden en ik had mijn kwasten de volgende dag al keurig in huis ondanks de hitte. De kwasten zijn van uitstekende kwaliteit en liggen goed in de hand vanwege de ergonomisch grip.
Marina
Den Haag
Een overzichtelijke site met een ruim aanbod
Henk
Amersfoort
Snel opgestuurd, goede fineliners, goede prijs, veel keuze
3 July 2026
Nele
T
Veel keuze,makkelijk bestellen en snel geleverd.
2 July 2026
Vivian
Papendrecht
Lekker rond kijken en ideeën op doen in deze mooie zaak. Natuurlijk koop ik altijd wat. Ga er ook heen of koop online.
30 June 2026
Monique
Weesp
Online bestelling werd snel en correct verzonden. Kan weer vreatief aan de slag.
30 June 2026
Petra
Steenbergen
Echt een fijn product in een keer dekkend gewoon super, netjes volgens afspraak geleverd, iet wat bij veel webshops nogal eens fout gaat maar zou wel graag zien dat er meer kleuren bij komen.
26 June 2026
Harry
Zeewolde
Snelle levering van het garen. Garen ben ik een stuk minder tevreden over. In werkelijk elke bol panduro chunky acryl zaten minstens 3 knopen. Best knap op een bolletje van 50 meter. Bestel ik dus niet meer
23 June 2026
Debbie
Zoetermeer
Bezoek altijd de winkel, met overigens altijd vriendelijk en behulpzaam personeel. Voor de eerste keer on line besteld, de vragen die ik had zijn vlot en correct beantwoord. Het toeval wilde dat het pakket was vertraagd, doordat de pallet met een hoop andere pakketjes op een verkeerde plek bij de pakketdienst terecht was gekomen. Werd goed op de hoogte gehouden, netjes verpakt en blij met m’n spullen. NB net toen ik van de aanbieding gebruik wou maken, was deze afgelopen, maar kreeg toch een code om de korting te genieten. Heel coulant gebaar.
23 June 2026
Margaret
Hoorn
Goed materiaal , zeer tevreden en vlug geleverd.
17 June 2026
Erwin
Belgie
Snel
14 June 2026
Sabine
Venlo
Geweldige, creatieve artikelen waar ik bijna niet meer weet waar ik aan moet beginnen haha. Snelle bezorging en gemakkelijk om via de site te bestellen.
13 June 2026
Rachella
Almere
Goede producten, snelle levering!
12 June 2026
José
Breda
Fijn assortiment en van goede kwaliteit. Goede en adequaat reagerende klantenservice!
Elsa
Amstelveen
Zeer snelle verzending, vriendelijke klantenservice en dienst na verkoop. Mooi assortiment. Een echte aanrader.
Charlotte
Meise
Niks meer aan toe te voegen.
B C
Hardinxveld-Giessendam
Maak plezier!
Met de hand dingen maken geeft een goed gevoel en het stimuleert je creativiteit. Het geeft balans in je dagelijkse leven vol verplichtingen. Of je nu zelf aan de slag gaat of samen met je kinderen, amateur of professional... Iedereen kan creatief bezig zijn! Knutselen is een passie voor bijna iedereen die werkt bij pipoos. We blijven ons ons best doen om jou inspiratie te bieden, want er komen steeds weer nieuwe trends op hobbygebied. Pipoos is er dus voor alle mensen die hobbymatig, creatieve (vrije)tijdsbesteding zoeken, persoonlijk iets willen doen en/of maken. Voor jezelf en iemand anders.
Bij pipoos
• Kom je altijd op nieuwe ideeën;
• Kun je heerlijk creatief zijn;
• Kun je alles compleet vinden;
• Word je nog beter in je hobby;
• Denk je “Wow! Dat wil ik ook maken!”
• Maak je plezier
Wil jij ook plezier maken en je creativiteit ontwikkelen?
Dan is pipoos de winkel voor jou! Wij helpen je graag met deskundig advies en je vindt bij ons, online en in de winkels, een heleboel ideeën voor interessante knutselprojecten. Bijna altijd voorzien van werkbeschrijvingen en werk benodigdheden.
Ons assortiment bestaat uit meer dan 8.000 artikelen en wordt bovendien continu vernieuwd, zodat je altijd de beste materialen hebt om mee te werken.
Pipoos is sinds 1992 actief en al meer dan 25 jaar de grootste winkelketen in Nederland en België in hobbyartikelen. Pipoos is onderdeel van het Zweedse bedrijf Panduro.
Panduro ontwikkelt ook een groot deel van het assortiment onder haar eigen merknaam. Een brede selectie van deze producten vind je in de pipoos winkels en uiteraard online.
Kortom: pipoos is een eenvoudig en toegankelijk creatief hobby platform met de beste service en inspiratie en de one-stop-shop met een compleet aanbod van hobby artikelen. Laat je inspireren
Middelweg 8 C
5353CA Nieuwkuijk