Goede ervaring

Bestellibg online ging blot en gemakkelijk. De levering in België door bpost was zeer slecht, 3 dagen later gekregen dan bpost had gezegd en geen thuislevering gehad, ben het moeten gaan halen in het postkantoor maar daar kan Pipoos niks aan veranderen.

Hele tevreden

Ik ben heel tevreden over mijn Ecoline brushstiften. Ze waren aan een superprijs te koop. De levering was snel en correct. Helemaal tevreden!

goedkoop, goed verpakt en snel bezorgd.

Eerste bestelling is een hit

Super tevreden over mijn eerste bestelling bij pop los. Alles aanwezig en goed verpakt. Met kortingsbon en knutselbonnetjes, gratis sleutelhanger en zegeltjes voor mijn spaarkaart! 10 op 10

Inspirerend!

Heel leuke website om te navigeren én om inspiratie op te doen voor nieuwe projecten. Verzending dezelfde dag verzonden met een fijne sleutelhanger erbij. Bedankt!

Top service!

Snel geleverd, alles in orde. Zeer tevreden!

Eerste bestelling. Snel geleverd, ondanks de huidige drukte.

Snel en goed

Op maandag een kleibrood besteld, dinsdag 1500 uur al binnen. En dat in het drukke december.

Franck IJpelaar

Ik heb de site eigenlijk net pas ontdekt en ben tevreden met mijn eerste bestelling. Het werd lekker snel verstuurd. Nu de kids zo langzamerhand het knutselen beginnen ontdekken zal ik er zeker nog wel vaker gaan bestellen, zeker vanwege het rujme aanbod aan diverse knutsel spulletjes.

Leuke site vlotte bestelling en levering

Ik bestel in de toekomst zeker nog eens!

Creatief!

Snelle levering en kwalitatieve spullen!

Goed en goedkoop

onze ervaring, goedkope producten en snel geleverd.

Op tijd en compleet!

Bestellen ging eenvoudig, en alles op tijd en compleet

Een aanrader!

Goede prijs-kwaliteit, met een extra korting. Snelle verzending met een leuke verrassing voor mijn dochter erbij!

snelle reactie en levering

Na 1 uur een telefonische reactie m.b.t. niet leverbaar product met vermelding van alternatief. Volgende dag bestelling reeds in huis.

Schildersezel

Snelle levering. Goed product en juiste verpakking

Snelle correcte levering!

Ik vind het super dat ze uit eigen initiatief spaarzegels hebben toegevoegd. Ondertussen is mijn spaarkaart bijna vol !

Snelle levering, duidelijke communicatie.

Geweldig!!!

Fijne webshop.. mooie producten & artikelen en geweldige service!!! Kortom een aanrader AAA+++

netjes verzorgd

de bestelling was netjes verzorgd, incl. spaar stickers en spaarkaart. De bestelling was ook netjes op tijd.

Snelle correcte levering

Artikelen worden snel en goed verpakt geleverd..

Bestelling vas goed verpakt en snel geleverd

Voor de eerste keer besteld en alles prima

Super tevreden.....Top

Product is goed bevallen zoals verwacht

Naar wens

Middelweg 8 C

5353CA Nieuwkuijk

073-5131999

Over Pipoos

Maak plezier! Met de hand dingen maken geeft een goed gevoel en het stimuleert je creativiteit. Het geeft balans in je dagelijkse leven vol verplichtingen. Of je nu zelf aan de slag gaat of samen met je kinderen, amateur of professional... Iedereen kan creatief bezig zijn! Knutselen is een passie voor bijna iedereen die werkt bij pipoos. We blijven ons ons best doen om jou inspiratie te bieden, want er komen steeds weer nieuwe trends op hobbygebied. Pipoos is er dus voor alle mensen die hobbymatig, creatieve (vrije)tijdsbesteding zoeken, persoonlijk iets willen doen en/of maken. Voor jezelf en iemand anders. Bij pipoos • Kom je altijd op nieuwe ideeën; • Kun je heerlijk creatief zijn; • Kun je alles compleet vinden; • Word je nog beter in je hobby; • Denk je “Wow! Dat wil ik ook maken!” • Maak je plezier Wil jij ook plezier maken en je creativiteit ontwikkelen? Dan is pipoos de winkel voor jou! Wij helpen je graag met deskundig advies en je vindt bij ons, online en in de winkels, een heleboel ideeën voor interessante knutselprojecten. Bijna altijd voorzien van werkbeschrijvingen en werk benodigdheden. Ons assortiment bestaat uit meer dan 8.000 artikelen en wordt bovendien continu vernieuwd, zodat je altijd de beste materialen hebt om mee te werken. Pipoos is sinds 1992 actief en al meer dan 25 jaar de grootste winkelketen in Nederland en België in hobbyartikelen. Pipoos is onderdeel van het Zweedse bedrijf Panduro. Panduro ontwikkelt ook een groot deel van het assortiment onder haar eigen merknaam. Een brede selectie van deze producten vind je in de pipoos winkels en uiteraard online. Kortom: pipoos is een eenvoudig en toegankelijk creatief hobby platform met de beste service en inspiratie en de one-stop-shop met een compleet aanbod van hobby artikelen. Laat je inspireren